Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

bu arada inşallah küçük ev aletlerimin hepsini fakir alacağım..anneme philips elekt. süpürge aldım 405 liraya (indirimli hali), yengem de 150 ye aldı fakirden; annem beni öldürecekti :)) aynı işi hatta fazlasını yapıyo fakir..

songa ı gunlerde kullan cnmm roselıncım sende

m.sevdam cnm ben hıcbırını beğenemedım nedensem kararsız kaldım senın gıbı bu bardak altlarında kare veya dıkdortgen seklını sevmıyorum açıkcası ınş karar verıp alırsın

kızlar ben bu haftaiçi bir aksilik cıkmazsa ufak tefek ütüydü tost makınesiydi kucuk ev aletlerımı alcam
bende hepsı aynı marka olsun takıntısı var hangı markayı onerırsınız acıl cevaplarınızı bklıyorum :)

Canim neden ayni marka olsun istiyorsun?
Bazi urunler farkli markalarda daha iyi oluyor bana soracak olursan hepsini ayni alma.
Utulerde philips cok guzel. Tost makinasinda tefal cok guzel ve kucuk ev aletlerinde ise braun cok guzel.

Arkadaslar yanlis anlamayin ama ben bu cay setlerini biraz gereksiz buluyorum, cunku hem pahali hem alirken set olarak aliyorsun icinde herseyi begenmek zorundasin. Bence hepsini ayri ayri almak kendi sevdiklerini takim yapmak daha iyi gibi geliyor

mugeyavas canım bende bu yumurta pişirme makinasından almak istiyorum ama burada 40 küsür hatta yarın gidip alacaktım sen neden bu kadar uygun fiyata aldın? indirim felan mı vardı ?kaydirigubbakcemile2

arçelikten aldım zeytinburnundan indirim varmı bilmiyorum ama gayet ucuz gelince hemen aldım

kızlar ya bu akşam sanırım bu ürünü sipariş vericem ama ne diyosunuz alan ya da kullanan varmı philips olması biraz içimi rahatlatiyo bayag da ucuz geldi fikirlerinizi bekliyorum fiyatı 155 ytl miş

obt3083bu8.jpg

Benimki bundan. Çok beğenerek aldım ama çeyiz olduğu için henüz kullanmadım hihoyyyt

biocin tesekkurler cnm onerın ıcın bnde cok begendım lal serısını ama ben komple gri almak istiyorum .
Sensi canım tesekkurler bende artık vazgectim gliba aynı marka takııntımdan aynı renk alcam hepsini sanırım burdan gordugum kadarıyla her markanın ayrı daha üstün oldugu ürünler.. birde bende cay takımlarını gereksiz buluyorum cok pahalı gibi geldi bana ..

bende tepehomeda gördüm bu ve bunun gibi cok güzelleri vardıı ama fiyatları ne kadar bilmiyorum

Sevgili Cbell,hepsi birbirinden güzel aldıklarının,mutlukla kullanmanı dilerim cnm

mtar142lt4.jpg

bende arzumun bu setını almayı dusunuyorum ozellıklerı dıger pahalı urunlere gore daha ıyı ve fıyatıda 90ytl ama rengınden dolayı kararsız kaldım cunku dıger kucuk ev aletlerım grı bıde kalıtesındende suphelıyım almısken daha ıyısınımı alsam sızce:uhm:

cnm benım setımde bundan ben yeşil olanını aldım hatta üstü yesıl bır tost makınası var ondanda aldım bence cok guzel ben begenerek aldım dusun benım ketıl gri hepsı aynı renkte takıntım yok benım bence böle olursa daha ınsanın ıcını acar dıe dusundum tabı benım fıkrım bu..kaydirigubbakcemile2

sibojum hepsi birbirinden harika bunların:asigim::nazar:
sana yatıya geldiğimde pembeli nevresimde yatır beni lütfenkaydirigubbakcemile3a.s.

Ben de aldığım küçük ev aletlerinin resimlerini koyayım da fikir oluşsun sizlerde de.

1. Blender Seti --> Philips HR 1372/90 Metal Çift Bıçaklı El Blendırı
mtphhr1372.jpg

cnm bunu nekdara aldın bende almayı düsünüyorum

aldılarının hepsi cok güzel güle güle kullan hihoyyyt

sibojum hepsi birbirinden harika bunların:asigim::nazar:
sana yatıya geldiğimde pembeli nevresimde yatır beni lütfenkaydirigubbakcemile3a.s.

Ayy canım benim sen gel ben seni sarevlerimde, taçlarımda yatırırııım. Aran home a bırakır mıyım hiiiç kaydirigubbakcemile5

cnm bunu nekdara aldın bende almayı düsünüyorum

aldılarının hepsi cok güzel güle güle kullan hihoyyyt

Canım çok teşekkür ederim, ürünü Ankara'da daimi alısveris yaptıgımız bir ceyiz magazasından aldım 140 milyona yerimseniben

Cbell cim aldıklarının hepside çok güzel.
Allah ağız tadıyla güzel günlerde kullanmayı nasip etsin a.s
.

Ayy canım benim sen gel ben seni sarevlerimde, taçlarımda yatırırııım. Aran home a bırakır mıyım hiiiç kaydirigubbakcemile5

canım beniiiiimmmm kıyamam:CüvCüv:a.s.
mimkinse sarev olmasın aran home'a bile razıyım benkafamçokkarıştı:lepi:

mtar142lt4.jpg

bende arzumun bu setını almayı dusunuyorum ozellıklerı dıger pahalı urunlere gore daha ıyı ve fıyatıda 90ytl ama rengınden dolayı kararsız kaldım cunku dıger kucuk ev aletlerım grı bıde kalıtesındende suphelıyım almısken daha ıyısınımı alsam sızce:uhm:

geçen mayıs ayında anneler gününde anneme almıştım.herşeyi çok güzel şekli duruşu rengi.bir tek sorunum önceleri mikser kullandığımız için belkide bilmiyorumdur ama,çırpma aparatı çok fazla sıçratıyor etrafa.kendi kabında yapın diyorlar ama herşeyide ona sığdırmak mümkün olmuoyr.mutlaka üzerinin kapalı olduğu bir kapta çırpmak lazım yoksa heryer batıyor.

Vee bunlar da Ankara'da yeni açılan Metro Marketten cumartesi günü aldıklarım:

Renkli kaselerim

Renkli bardaklarım

Renkli çay bardağı setim

Bunlar da orjinal ürünlerim: Kokteyl kaşığı, kahve süsleme aparatı ve erzak kasıkları

cbell sen de mi ordaydın? :))))) bende ordayım bayaa bi aradık metro marketi ankara turu attık nerdeyse :)) neyse bende aynı bardaklardan aldım daha dogrusu benim mutfak gereclerim,bardaklar,catallar,servis kasıkları,düdüklü,tavalar.... vs. eksikti 600 liralık alısveriş yaptık. nerdeyse bitti mutfak.

Vee bunlar da Ankara'da yeni açılan Metro Marketten cumartesi günü aldıklarım:

Renkli kaselerim

Renkli bardaklarım

Renkli çay bardağı setim

Bunlar da orjinal ürünlerim: Kokteyl kaşığı, kahve süsleme aparatı ve erzak kasıkları

renkli bardakların kaselerin aynıları bendede var:))hastalık gibi bunlar beee aldıkça alası gelio insanın,güle güle kullan sende canım

X