- 27 Haziran 2008
- 298
- 72
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar ben bu haftaiçi bir aksilik cıkmazsa ufak tefek ütüydü tost makınesiydi kucuk ev aletlerımı alcam
bende hepsı aynı marka olsun takıntısı var hangı markayı onerırsınız acıl cevaplarınızı bklıyorum :)
mugeyavas canım bende bu yumurta pişirme makinasından almak istiyorum ama burada 40 küsür hatta yarın gidip alacaktım sen neden bu kadar uygun fiyata aldın? indirim felan mı vardı ?kaydirigubbakcemile2
arçelikten aldım zeytinburnundan indirim varmı bilmiyorum ama gayet ucuz gelince hemen aldım
kızlar ya bu akşam sanırım bu ürünü sipariş vericem ama ne diyosunuz alan ya da kullanan varmı philips olması biraz içimi rahatlatiyo bayag da ucuz geldi fikirlerinizi bekliyorum fiyatı 155 ytl miş
Buna bayıldım nerde satılıyor acaba bunlar çokta pahalı değilmişler
bende arzumun bu setını almayı dusunuyorum ozellıklerı dıger pahalı urunlere gore daha ıyı ve fıyatıda 90ytl ama rengınden dolayı kararsız kaldım cunku dıger kucuk ev aletlerım grı bıde kalıtesındende suphelıyım almısken daha ıyısınımı alsam sızce:uhm:
Ben de aldığım küçük ev aletlerinin resimlerini koyayım da fikir oluşsun sizlerde de.
1. Blender Seti --> Philips HR 1372/90 Metal Çift Bıçaklı El Blendırı
sibojum hepsi birbirinden harika bunların:asigim:
sana yatıya geldiğimde pembeli nevresimde yatır beni lütfenkaydirigubbakcemile3a.s.
cnm bunu nekdara aldın bende almayı düsünüyorum
aldılarının hepsi cok güzel güle güle kullan hihoyyyt
Ayy canım benim sen gel ben seni sarevlerimde, taçlarımda yatırırııım. Aran home a bırakır mıyım hiiiç kaydirigubbakcemile5
bende arzumun bu setını almayı dusunuyorum ozellıklerı dıger pahalı urunlere gore daha ıyı ve fıyatıda 90ytl ama rengınden dolayı kararsız kaldım cunku dıger kucuk ev aletlerım grı bıde kalıtesındende suphelıyım almısken daha ıyısınımı alsam sızce:uhm: