Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

bir ürüne ellemeden dokunmadan almam demişsin ya canım, aksini söyleyen çok oldu bana onun için söyledimm..:lepi:

evt almam o yuzden netten alışverıs yapamam hıç içime sınmez tabı bu benım huyum cnm tabı alanlara bışey demıyorum sende öle demıştın hanı bakmak ısterım öle alırım dıe bende acep baska bısy mı var dıe bu aklıma gelmedıkaydirigubbakcemile3

kızlar ben dün akşam bu ütüyü sipariş verdim,fiyatı 89 ytl, yola çıkmış bile yarın elimde olur sizce nasıl hep philips almak istemiştim ama daha üst bir modelini mi alsaydım acaba CADIARZU

evphgc2640ia4.jpg

Philips almakla iyi yapmışsın.Biz evimize almıştık hatta en ucuzuydu ve çok güsel ütülüyor.O fiyata olan tefaller tanıdıklarımda var su akıtıyorlar malesef.Philipsin ionic serisi var mesela nevresimi katlıyormuşsun bikaç kere çok güsel ütülüyormuş.birde tabanına dikkat etmek lazım çoğu ütünün altı çiziliyor ve sonra yapışmaya başlıyor.ama philipsin ionic serisi öyle değil altını metalle kazısan bile kalkmıyor.Kuzenim bi ara çeyiz mağazasında çalıştı bizzat satarken bu deneyleri yapmışlar a.s fiyatıda 200 ytl nin üstünde ben delonghinin buhar kazanlısını almayı düşünüyorum dayımlarda var memnunlar 150 civarı fiyatı var.

Ya kıslar hani yemekteyiz programında bir sebze kurutucu vardı ya.Ondan buldum ben ama lazımlı gerekli bişeymi o ya??aklım karıştı alsam mı almasam mı diye.Fiyatı 15ytlCADIARZU

Ben salata kurutma kabını tchibo dan almıştım
Hem eve hem çeyizime aldım
Sonra bide hatta komşuya kuzenlere flnda alıvermiştim
Benimkinin kabı çelik Ayrıca şık bir salata kasesi olarakta kullanılabiliyor
Ağzının kapağıda var dolapta kapaklı muhafaza da mümkün
Kullanımına gelince bence çok güzel hemde lazım
Marul maydanoz ıspanak Hepsinde güzel kurutma yapıyor
Ha bird benimki ipli Elle çevirme değil
İpi hızla çekiyorum deli gibi dönüyor ve tekrar sarıyor ipi
Tekrar çekiyorum öyle işte işlevide daha kolay aslında sürekli çevirmekten
Dışarda benzerleri 50 ytl iken Ben onu 35e almıştım sanırm
Hatta sonraki aldıklarım indirli olmuştu eve ve kendiem aldığım 35 ti

Ben salata kurutma kabını tchibo dan almıştım
Hem eve hem çeyizime aldım
Sonra bide hatta komşuya kuzenlere flnda alıvermiştim
Benimkinin kabı çelik Ayrıca şık bir salata kasesi olarakta kullanılabiliyor
Ağzının kapağıda var dolapta kapaklı muhafaza da mümkün
Kullanımına gelince bence çok güzel hemde lazım
Marul maydanoz ıspanak Hepsinde güzel kurutma yapıyor
Ha bird benimki ipli Elle çevirme değil
İpi hızla çekiyorum deli gibi dönüyor ve tekrar sarıyor ipi
Tekrar çekiyorum öyle işte işlevide daha kolay aslında sürekli çevirmekten
Dışarda benzerleri 50 ytl iken Ben onu 35e almıştım sanırm
Hatta sonraki aldıklarım indirli olmuştu eve ve kendiem aldığım 35 ti

Güle güle kullan ama plastiğini zor buldum çeliğini nasıl bulcam :nazar: aslında mutfakta da plastik şeylerden hiç hoşlanmıyorum :1rolleyes:

kızlar çay setlerinde sanırım karar verdim ama yine de görüp öyle netleştireceğim.yardımlarınız için çok tşk ederim.
biraz önce paşabahçeye gittim.bayramda nişanlımla gitmiştik ve bu karafı beğenmiştik.bende bugün gidip aldım.49.50 tamamen el yapımı.

2242ph2.jpg

canını sıkmak gibi olmasın ama demiştim ya metro markete gittik diye orda bu karaf 18.5 ytlydi :KK43: ama acılıs olduğu için hersey ucuzdu. bayaa i düşündük alalım mı bu modeli almayalım mı diye. benim birinin koluna eli deger,dengesiz duruyo falan dedi,baska karaf aldık.ama şimdi pişman oldum kese bu modeli alsaydım diye.

kızlar almak istediğim phılıps marathon elektrik süpürge var ya ona bamak için doğubank a gittik çok ucuz oluyor diye orda filtresini kendi temizleyen sonmodeli vardı peşin 600 dedi.Diğeri siyah olana da (filtresi yıkanabilen) 425 ytl dedi diğeri dah amantıklı geldi bir tuşa basıyorsun filtrede kalan tozlar da aşağıya dökülüyor 400 w emiş gücü acaba kullanan var mı bunu 9232 ya da 9222 kodu.Bu arada orad küçük ev aletleri de 25-30 ytl fark ediyor.Tefal den istediğim bir ekmek kızartma makinesi vardı avanti elite diye dışarıda 99 orda 70-75 fakir şarjlı el süpürgesi o bordo olan da 75 ytl orda

canım bosuna 600 ytl olandan alma bence siyahını al. dugmenin yaptığı işi sen kendin yap.degmez o kadar fark için o parayı vermeye.ben siyahını aldım bu arada sadece siyah olan hepa 13 filtre aklında olsun..

zuccacıyecılere bı bak tatlım ne alırsan 1 ytl olan yerlere bı bak bulursun kesın yanı ınş

seninki de bişi mi :KK70: ben kayseriden alacak olursam 25 i gözden çıkarmalıyım. niye kayseri bu kadar pahalı allahım :KK43::çok üzgünüm:

Canim benim, ben o sebze kurutmaligini kayseride gordum 13,50 ytl.

Demek ki programa ciktiktan sonra heryerde ortaya cikti, ne guzel ticaret dusuncesi bakin herkes te aliyor. kaydirigubbakcemile3

9e810392.jpg

dün akşam iş çıkışı eve aldım süpürgeyi.her zamn el altında olması lazım değil mi ?ben lilasını aldım.60 ytl fiyatı.

kızlar sebze kurutucu metro güneşlide 5 ytl haberiniz olsun birazdan dün aksam çeyiz için bikaç şey buldum paylaşıcam sizinle dün aksam biraz deştim koltuk altını :)

canını sıkmak gibi olmasın ama demiştim ya metro markete gittik diye orda bu karaf 18.5 ytlydi :KK43: ama acılıs olduğu için hersey ucuzdu. bayaa i düşündük alalım mı bu modeli almayalım mı diye. benim birinin koluna eli deger,dengesiz duruyo falan dedi,baska karaf aldık.ama şimdi pişman oldum kese bu modeli alsaydım diye.

ahh canım benim ben alıştım zaten böyle kazıklanarak almaya.napalım kayseride öyle çok fazla indirim olan yerler olmuyor.zaten çeyizden çoğu şeyi bitirdim artık geriye kalanları da az çok neyse farkla alacağım napalım :çok üzgünüm: aslında nişanlım ankaradan al diyor kendisi orada çünkü. ama işte bilmiyorum :uhm:

gulsahh el emeklerın cok guzel cnm ı gunlerde kullan
karalahana sende cnm ı etmışın cok kullanıslı olıyy
ezel cok beğendım ozellıkle ortadakını ı gunlerde kullan

canım nevresım takımların cok guzelmıs gule gule kullan
ozellıkle ortakı kırmızılı nevresıme bayıldım:)
gulsahhcım annenın ellerıne saglık cok guzel hepsı ıyı gunlerde kullan canm

X