Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

b_dschnaynaay04.jpg

210 ytl

canım bu ayna nerde satılıyo

kızlar ben bu haftaiçi bir aksilik cıkmazsa ufak tefek ütüydü tost makınesiydi kucuk ev aletlerımı alcam
bende hepsı aynı marka olsun takıntısı var hangı markayı onerırsınız acıl cevaplarınızı bklıyorum :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Tefal kesinlikle cnm

Canım cvbın ıcın tesekkurler bende 3 marka arasında kaldım hepsını aynı yerden almak ıstıyorum
Arcelik Tefal ve Arzum birini secicem .
Tefal hic kullanmdık biz evimizde bılmıorm ama gordugum kadatıyla cogunluk hep Tefal alıyor artık

ütü tefal,tost mak arzum dığerlerını braun alırdım ama sen tk marka dıorsun o bakımdan uymuyo benım laf demı

ütü tefal,tost mak arzum dığerlerını braun alırdım ama sen tk marka dıorsun o bakımdan uymuyo benım laf demı

Ewt canım hepsi aynı olsun diyorum ama senın tavsıyen ıcınde saol tefalın utuusu ıyı ozaman .kaydirigubbakcemile5
Arzumun tost makınesını kullanıyoruz cok iyi acaba hepsini arzummu alsam dıyorum ama bilmiorm tefalle arcelıktende cok memnun herkes neysem deneyimli ceyizcilerimizin tavısyelerıne gore alcam bişiler artık :)

bence hepsini aynı marka alma,sonucta bazı urunle de bazı markalar iddialı oluyor.. ama illki diyosan tek marka philips derim.

Ewt canım hepsi aynı olsun diyorum ama senın tavsıyen ıcınde saol tefalın utuusu ıyı ozaman .kaydirigubbakcemile5
Arzumun tost makınesını kullanıyoruz cok iyi acaba hepsini arzummu alsam dıyorum ama bilmiorm tefalle arcelıktende cok memnun herkes neysem deneyimli ceyizcilerimizin tavısyelerıne gore alcam bişiler artık :)

bence hepsını ılla aynı marka alcam dıe uğrasma ama mesela aynı renk alabılırsınyerimseniben bazıları bazı urunlerde gerkten cok ıyı ıken bazıları cok kötu mesela ütü de tefal epılasyon ve mutfak robotunda braun. bız evde cok fazla arcelık kullanıyoruz bu arada

Ewt cnm baska baska markalarda begendıgım seyler oluyor sanırım dedıgın gıbı renklerı aynı alıcam
Bu arada philips blender seti koyan arkadasım motor guucu falan ıyı urunun ama o ozellıklerde diger markaların cok daha uygun arcelık arzum tefal.. philips biraz pahalı sanırım bnmde pek bilgim yok philpsl kullanmadım hiç.

bize bu ürün hediye gelmişti
daha yeni açtık,evde kullanıyoruz

çok sağlam ve süper bir alet
ama ufak tabanı falan
kasesi minik yani,alacaksanız bilin
ama çok şık ve tabanından duvara monte ediiyor..

uğur böcüğü arkadaşım,ben zarahome a bakmak istedim,çok beğeniyorum, ama internette türkçe olarak bulamadım.dolayısıyla şöyle çözümleyebilirz bu sorunu.
bu ürünleri beğenen ve almak isteyen arkadaşlar kodunu not alsın ve mağazasına giderek alsın yada getirtsin..
ayrıca internetten de sipariş verilebiliyor (kredi kartınız uluslararası kullanılabilen bir kartsa)a.s.

böcük bu aynalar çok güzel ama fiyatları biraz yüksek.aslında bunları aynacıya yaptıramazmıyız ? aynen bu şekilde keserler bence daha çok uygun olur ?

X