Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

yolladım bılem cnm eğer sıte ısmını ısteyen varsa yolladım ark alabılırler cunku ben yarın yokum sımıde eve gıdıyom ı tatıller

cok sekermış ı gunlerde kullan cnmŞeniz benım annem bunları hıc beğenmıyo nedensem kalınmış sapları alışmışızya dığerlerınıde yemeğe ondan herhalde banada tuhaf gelıyo ama bende alcam cok sekerler pekı ahsapmı sapları ne kadara aldınCADIARZU
canım ben alalı baya oldu 3 sene fln herhalde,ama çok pahalı diildi,o zaman çok beğenip almıştım hatta arkadaşım bi takımda yeşil saplı almıştı bana,soradan çiçeklileri fln çıktı işte öle:))

çok güzel şeyler var ya
kıskandım gercekten:):):)
ya benim daha bir çöpüm bile yok:KK43:
nişanlanmayı düşünüyorum ama hepsiin üstesinden nasıl gelirim bilemiyorum
ankarada olupta böyle ilginç şeyler satın alan arkadaşların mesajlarını bekliyorum
ayrıca ben yemek takımı olarak düz kare tabaklardan istiyorum
siz bilirsiniz onlar nerede bulunur
karacada yada göral da hep desenli halde var ve istediğim kadar kare değil tabaklar
şimdiden teşekkürler yardımlarınız için..

kazuletciğim ben ank.da yaşıyorum ama herşeyimi netten aldım... bi tek yemek tk, çatal bıçak tk ve tencere setimi çeyiz mağzasından aldım... nettekiler daha uygun...

kazuletciğim ben ank.da yaşıyorum ama herşeyimi netten aldım... bi tek yemek tk, çatal bıçak tk ve tencere setimi çeyiz mağzasından aldım... nettekiler daha uygun...

Bende çeyizimin % 70'ini internet alışveriş sitelerinden aldım.Dışardan mağazalardan kalitelerine baktım internetten çok daha uygun fiyata aldım.

işte meşhur bıcak setim
cektikten sonra fark ettim 1 tanesi kutuda kalmıs
bloga taktıgım bıcakların boyutlarıda kösedeki bıcakların ebatında bazısı biraz daha büyük bazısı biraz daha kücük

hpim4432nt1.jpg

ben de şimdi verdim bıçak seti siparişimi umarım ben de memnun kalırım ...

çok güzel şeyler var ya
kıskandım gercekten:):):)
ya benim daha bir çöpüm bile yok:KK43:
nişanlanmayı düşünüyorum ama hepsiin üstesinden nasıl gelirim bilemiyorum
ankarada olupta böyle ilginç şeyler satın alan arkadaşların mesajlarını bekliyorum
ayrıca ben yemek takımı olarak düz kare tabaklardan istiyorum
siz bilirsiniz onlar nerede bulunur
karacada yada göral da hep desenli halde var ve istediğim kadar kare değil tabaklar
şimdiden teşekkürler yardımlarınız için..

canım ben daha tabak, çatal bıçak almadım ama tabak konusunda köşeli olanları tercih etme.. kullananlar memnun değil.. kenarları çabuk kırılıyormuş kızlar.. bilgilerinize... a.s

ayrıca kare tabakların serwis tabaklarının bulaşık mak. sığmadığını söylüyorlar... ben bilmem kocam bilir...

kızlar sarevden alışveriş yapıcakların dikkatine!!
bayisine gitim beğendiğim modellerin siparişini vermek için yılbaşında yeni yıl modelleri çıkıcak isterseniz bekleyin onlarıda görün sonra değiştirme olmuyo çünkü pişman olmayın dedi bende bekleme kararı aldım... haberiniz olsun

kedileri hiç sevmem ama bu markanın kedili modellerine bayılıyorum yaa....:))))))
beni bile cezbediyor....

güle güle kullan...

X