Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

GH611371RB.jpg

Son düzenleme:
nan böcük bu banyo takımları ne güzel böyle.hele ikinci mavilinin dizaynı süper duruyor nerenin ki acep bunlar ?

Dün nihayet yatak odamıda aldım ve bu sıkıntıdanda kurtuldum. Takımın yatağını bazayla değiştirdim yatak odam küçük en azından bazanın içi işe arar.Resimlerini mobilyalar evime gittikten sonra çekip ekleyeceğim.Takımı baza ve yatak dahil 3.000 YTL ye aldık.:teytey::teytey::dance:

Dün nihayet yatak odamıda aldım ve bu sıkıntıdanda kurtuldum. Takımın yatağını bazayla değiştirdim yatak odam küçük en azından bazanın içi işe arar.Resimlerini mobilyalar evime gittikten sonra çekip ekleyeceğim.Takımı baza ve yatak dahil 3.000 YTL ye aldık.:teytey::teytey::dance:

markası ne cnm benım beğendımde aldoradan 2500ytl hersey dahıl aynısın yemek takımınıda beğenıyom ben ı gunlerde gule gule kulanŞeniz

23020707282537421kk9.jpg

w600.png

kızlar bunlar benim günlük kaşıklarım:))

cok sekermış ı gunlerde kullan cnmŞeniz benım annem bunları hıc beğenmıyo nedensem kalınmış sapları alışmışızya dığerlerınıde yemeğe ondan herhalde banada tuhaf gelıyo ama bende alcam cok sekerler pekı ahsapmı sapları ne kadara aldınCADIARZU

Teşekkür ederim canm ben aldım sıkıntıdan kurtuldum.Bu konularda çok takıntılıyım kabusum olmaya başlamıştı artık.Evgörden aldım canım ben takımımı anadolu yakasında..

Ayyyy böcük gene neler bulmuşun öyle :dilcikar: çok çirkin çokkkkk çirkinnnnnnn naniknanik kendine alırken beni unutma hatta önce bana al tamam mı canım???ay ne kötü zevk ne kötü zevk delikafadulden sana devretcem çeyiz işlerimi artıkın Şeniz

Ayyyy böcük gene neler bulmuşun öyle :dilcikar: çok çirkin çokkkkk çirkinnnnnnn naniknanik kendine alırken beni unutma hatta önce bana al tamam mı canım???ay ne kötü zevk ne kötü zevk delikafadulden sana devretcem çeyiz işlerimi artıkın Şeniz

olur alırım cnm yeterkı sen ıste ben hedıye vermeyı cok sevyom hangısını beğendın de banaŞeniz

esra ben avrupalıyım yanı avrupa yakasındayım:dilcikar: ama bakırkoyde kesın vardr alcam ama resım eklymıycem maalesef

bu arada kendıme ceyısden vakıt bulursam pc alcm sıze soz sandığımı acıp hepsını koycam yeterkı pc alım:Saruboceq:

bı tek ben alamadımsenağlama bakırkoye gtcem bugun olmadı yarın bugn yağmurlu baya hava hemde patronumun evıne gtcem yenı tasındıda

4 leventte sanayi mahhallesinde küçük bi dükkandan aldım ne tarafta oturdugunu bilmiyorum bu taraflardaysa bakırköye gitmeye gerek yok

4 leventte sanayi mahhallesinde küçük bi dükkandan aldım ne tarafta oturdugunu bilmiyorum bu taraflardaysa bakırköye gitmeye gerek yok

saol cnm ama bakırköy daha yakın ben esenlerdeyım:1closedeyes: bakırkoye yakın bırzda olsa arabalar aynı cad gıdıyoda

Böcük banyo takımlarını nerden buldun markası nedir koyu pembeyi çok beğendim :))))

X