Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kıpkırmızı bi tane daha almak istiyorum canım valla bende :) yok hepsi saten değil ama çoğu saten :) 3 tane de normal var.. aney kullanışlı olduğunu söyledi ama test edemedim tabi... kışın ısıtırız birbirmizi hem ne olucak...:jeyyar: yazında gecenin ateşiyle yanar gideriz ne yapalım artık :teytey:

kıpkırmızı bi tane daha almak istiyorum canım valla bende :) yok hepsi saten değil ama çoğu saten :) 3 tane de normal var.. aney kullanışlı olduğunu söyledi ama test edemedim tabi... kışın ısıtırız birbirmizi hem ne olucak...:jeyyar: yazında gecenin ateşiyle yanar gideriz ne yapalım artık :teytey:

kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3
çok güldüm iimiş, ztn ukrayna souk olur şekerim bol bol ısıtmanız gerekebilir birbirinizi:eek:

Uyku seti almayacaktım aslında ama sarev'in bu ürününü gördükten sonra fikrim değişti şunun güzelliğine bakarmısınız :1shok:

adsztk1.png

aynen canım bende istemiyordum uyku seti gereksiz geliyordu... ama artık hem sewgilim hemde annem aldırmıo nevresim ve bu desene bayılıyorum bari uyku setini alayım kurtulayım dedimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ne kdrmış bu fikrin var mı bende hayranım bu desenee

pembeev8.jpg

kızlar bi de bu var rengi göründüğünden epey açık yavru ağzına benziyor... ama diğerlerinin rengi aynı.. parlaklığı falan da...

nastasiacım senin nevresim takımlarınada baktım.. hepsi harika... bütün kk güle güle eskitiriz inşallah... :teytey:

bu arada nevresim takımından başka çeyizim yok:)) tüm yatırımımı yatak odasına yaptım :jeyyar:

tşk ederim canım, Allah iyi günlerde sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kullanmayı nasip etsin inş:)))

bende öleyim canım ilk newresimler başlamıştım nedense direk yatak odasıyla başlıoruz ne iş:eek:sırnaşık şey:jeyyar:sengözlerimebaksanab

aynen canım bende istemiyordum uyku seti gereksiz geliyordu... ama artık hem sewgilim hemde annem aldırmıo nevresim ve bu desene bayılıyorum bari uyku setini alayım kurtulayım dedimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ne kdrmış bu fikrin var mı bende hayranım bu desenee

cnm fiyatı yazmıyodu ama bence baya baya vardır..

eaksev69servfloralv2.jpg

bu nevresim takımıda sarev 120 ytl

didosh bıçak setin eline ulaştı mı nasıl kalitesi ?orjinal halini merak ediyorum resimdeki gibi mi ?çünkü resimde daha fazla parça var.yorumlarda sapları iyi değil ama kaletisei iyi diyorlar nasıl sence?

aa cnm sana haber verecektim degilmi kusura bakma unuttum

ben cok begendim birsürü parcası var keskinligide güzel bi parcasını denedim
ahşap blogu cok kaliteli cok güzel duruyor
sapları acıkcası okdr kalitesiz durmuyo ben pek bıcaktan anlamam ama
annem begendi
ayrica sapıylada pek ilgilenmedim kesikinligi kafi geldi
resmini ceker eklerim simdi

hayat87 canım eklediğin sarevleri ben bizzat yerinde gördüm 2 sene önce.bunlar 2 sene önce ki modelleri.çok güzeller bende çok sevdim.yukarıda eklediğin uyku setinin aynı zamanda nevresimi ve yanlış hatırlamıyorsam yatak örtüsü de vardı ya da pikesi. bende 2. eklediğin nevresim takımında karar kılmıştım.lakin evlenen bir arkadaşım hazır nevresimlerden memnun kalmadığını yıkayınca biraz çekme yaptığını söyleyince almama kararı almıştım.önce ki aldıklarım öyle kaldı.bu sarevin nevresimlerini kullanan var mı ?

aldo canım aldıkların çok güzel güle güle kullan.hele o çiçek gibi yaprak halinde olan çerezliğine bayıldım

aa cnm sana haber verecektim degilmi kusura bakma unuttum

ben cok begendim birsürü parcası var keskinligide güzel bi parcasını denedim
ahşap blogu cok kaliteli cok güzel duruyor
sapları acıkcası okdr kalitesiz durmuyo ben pek bıcaktan anlamam ama
annem begendi
ayrica sapıylada pek ilgilenmedim kesikinligi kafi geldi
resmini ceker eklerim simdi

sağol cnm gördüm bıcakları kesinlikle alıcam ben de karar vrdim fiyatı zamlanmadan alayım hemen...

didosh bu bıçak setini nerden aldın canımcım ben kaçırmışım o bölümü :eek:
aldocum inşallah kırmızısını da alırsın hatta ikisini karıştırıp kırmızı beyaz yapar kullanırsın ve harika olur :hooray:

arkadaslar bugun annemle ceyizimin çok büyük bir kısmını bitirdik.ankara da oturanlar dikkat!!!!!!! bugun mamakta metronun subesi acıldı.ilk 4 gün fiyatlar acayip ucuz.arabayla 1 saat yol gittik ama değdi.mesela tefal clipso düdüklüyü 219 a aldık ve yanında tefal pilav tenceresi hediyesi.. piyasaya gore çok ucuzdu hersey. bardak yoktu bende artcraft renkli bardakların 6 lısını 4 milyona aldım.daha da bir çok sey. aklınıda olsun daha da birçok sey.. lcd düşünenler, mutlaka ugrasın bugun ellerinde sony bravia almadan giden bi ben oldum sanırım.bizim için tv almak erken...

yarın koyucam aldıklarımı...

maşallah hepınız harıka şeylr almışınız gene:asigim: bayıldım
bu arada ben sarev nevresımlerıne aıt bı sıte buldum kargo bedava ve 120ıle 180 ytl arasında nevresım fıyatları banada cok yakın satan yer tekstılkentte ulaşmak ısteyenler bana özel msj atarsa bende onlara adresı yollarım :1closedeyes:

günaydın kızlar
ya ben peluşlara bayılıyorum oturma odasında böyle tv ünite önüne yada sehpanın altına
birde yatak odasına ama şimdiden almayalım değilmi renk sorunu olabilir mobilyalar falan ne renk olacak belli değil çünkü
yada beyaz alsak kullanışlı olurmu kullanan varmı bunlardan

X