Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

canım ben cevaplıyım kendi adıma internetten aldığım hiçbir urunde bir sorun yasamadım.. hatta anladım ki çok daha guven verici.kosulsuz iade şansı elden alısverişlerde bile çok zor ama internette belli baslı guvenilir siteler var. mesela ingilizce veriyim;"all of them" onun yanına birleşik "here" ekle. turkceye cevir.işte o site benim bir numaralı sitem.hatta beyaz esyalarımı bile ordan almayı dusunuyorum.isteğe gore 36 ay taksit,ister peşin ve piyasanın çok altında.spot değiller.mesela bosh aldın en küçük bir çizik gordun anında iade.

canım ben cevaplıyım kendi adıma internetten aldığım hiçbir urunde bir sorun yasamadım.. hatta anladım ki çok daha guven verici.kosulsuz iade şansı elden alısverişlerde bile çok zor ama internette belli baslı guvenilir siteler var. mesela ingilizce veriyim;"all of them" onun yanına birleşik "here" ekle. turkceye cevir.işte o site benim bir numaralı sitem.hatta beyaz esyalarımı bile ordan almayı dusunuyorum.isteğe gore 36 ay taksit,ister peşin ve piyasanın çok altında.spot değiller.mesela bosh aldın en küçük bir çizik gordun anında iade.

:1hug:a.s.çok sağol canım

hemen bakıyorum:)

kızlarrrşuuu yemekk takımınıı gören duyann bilen var mıı
bu schaferin sitesinde görünüyor ama ürünler arasında yokk
bayıldımm ben bu takımaaaaaaaaaa

mugeyavas canım bende bu yumurta pişirme makinasından almak istiyorum ama burada 40 küsür hatta yarın gidip alacaktım sen neden bu kadar uygun fiyata aldın? indirim felan mı vardı ?kaydirigubbakcemile2

isaura canım aldığın çamaşırlar çok güzel.eşin çok sevinecektir :jeyyar:

pinkgun aldıkların çok güzel.tuzluklarını mudo da görmüştüm bende.

eccu kıs ne dadlı şeyler almışsın öyle. hele kaşıklık çok güzel.ben de bir bardak aldım içinde köpek duruyor aynı senin inek gibi :d :eek:

Canım sığıyor makineye benim var kullanıyorum ve sığıyorlar
ama çook kaliteli bir porselen değil kalınca biraz
ben aldım deseni filan güzel ama
acaip kalın bence

gardecco da da var kare tabaklar hemde ucuz haberiniz olsun
evdi magazalarında varlar 6 tanesi 16 ytl

Kızlarr aldıklarınızzz çook güzellerrrr
iyi günlerdee kullanınn hepinizz

şirin şirin günler geçirin aldıklarınızla :)))))

yaaaa çok tatlılar. ben burda aker bayisi görmedim ama görsem 2 tencere takımım var ama yinede alırdım çok beğendim yaa.

.: ASLAN TİCARET :.

.: ASLAN TİCARET :.

ayyyy bunu çok sevdim, diğerlerinde biraz evcilik havası var ama bu hem modern hem genç işi..
birazda fiyatlarından falan bahsetseler..
hiç birşey yazmıyor..
benim fFAFORİM : .: ASLAN TİCARET :.
ARZEDERİM:)

powerofattorney arkadaşım,siteye iyice baktım ve güncellenmemiş olduğunu gördüm uzun zamandır

yeni koleksiyon diye ilanı verilen ama internette teşhir edilmeyen bir ürün sanırım,sen bir bayalikten sor onu.muhakkak ulaşırsın canım. kolay gelsin..

X