Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

eccu canım şekerliğin çok güzelmiş güle güle kullan.
kızlar dün karacanın bayisine gittim taksit yatırmak için.ve orada çalışan bayan arkadaşım olduğu için karacanın ürünlerinden şikayet gelip gelmediğini sordum.oda bana "hayır çok şükür şikayet felan gelmiyor hatta senin aldığın (yeşil trend tencere çeyiz sandığı ) tencere takımından biz çok sattık."dedi içime bir kez daha su serpildi.inşallah bizlerde de sorun olmaz.birde çay seti alacaktım yeni modellerini gösterdi henüz tam manası ile piyasaya çıkmamış.bir kaç haftaya kadar gelecekmiş ellerine.çok güzel modelleri vardı.isterseniz bi görün :KK66:

cnm sende internetten alsana ben test ettim onayladım sarev ürünlerini :)
niye okdr dolasıyorsun
ben maltepede oturuyorum maltepede aydın kristalde mevcut sarev ürünleri sana yakın mı bilemem
cevahirde yok benim bildigim hic görmedim

didoshcum maltepe bana uzak.dün cevahirde gördüm.tepe home da vardı.125 ytl fiyatları.en kısa zamanda almayı düşünüyorum

kızlar aranızda gulen surat,renkli baharatlık alan vardı ama hanginizdi hatırlayamadım..
nerden bulabilirim acaba?

slm kızlar.sekerlık cok şekerkaydirigubbakcemile3 eccu ı gunlerde kullan cnm

bu arada damla dıncer cnm sana özel msj atamadım cunku kapalı senın özel msjın profılıne gır ordn ayarla cnm solda lıste var delikafadulden

slm kızlar.sekerlık cok şekerkaydirigubbakcemile3 eccu ı gunlerde kullan cnm

bu arada damla dıncer cnm sana özel msj atamadım cunku kapalı senın özel msjın profılıne gır ordn ayarla cnm solda lıste var delikafadulden

böcük merhaba canım.şu banyo takımlarının olduğu siteyi bi de bana atar mısın özellden.süperlermiş yaa bayıldım valla :1hug: a.s.

mudo sütlük şekerlik fiyatı 19,5

1beb1618-9529-4797-a256-

niye çıkmıyo bu yaa çok güzel halbuki bi görün istedim ama yüklemiyo resmi

ben cilve yapamam da ztn kalas gibiyim hahahah:))))
ama yaptırıoz bi şekilde napalım elimizden geldiince hahahah:))))

ilaydahey güle güle kullan çok hoş hepsi..bulaşık fırçası çoookkk şeker ama yaaa...

bulaşık fırçası benimde çok hoşuma gidiyor.mudu da var ama pahalı ya.20 ytl idi yanlış hatırlamıyorsam

X