Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

bırazonce sarevı aradım bana sadece 58 dk uzaklıkta ama çalışma saatlerımız uymuyo 18,:30da paydosmuş haftaıcı benım 7de bugun gectı yarın bakarım sızın ıcın onuda ısyerıden ızın alıp gtcem yanı
fıyat vermedıler bazı modellerı var dedıler ıstedığınız olursa getırtırız dedıler

slm kızlllaaar ben geldiiim:))))
huu huuu...
tartıldım diyetim yaramış 62 kiloya düştüm oleyyy oleyyyyy!!!!!!!!!!!!
oysa zayıflayamıorum diodum:)))))) kaldı geriye 4-5 kilo....

10120234bl9.jpg

linensten aldım 8.5 ytleeee

Çok tatlılar ya :eek: güle güle kullan canımm a.s.

teşekkür ederim hayatcığım:)))
bu arada sogna yazmışım songacığım yanlışlıkla kusura bakma:KK43:(((

60 parça.Şuan bu sarılının indirimli fiyatı 130,37.Yeşil olanın fiyatı 124,30.Pembe olanın fiyatıda 137,08.Dışarda bikaç yerde gördüm ben satıldığını ama arada 15-20 ytl fiyat farkı vardı.Ayrıca internetten sipariş vermek korkutmasın.Kargo paketlemesi çok güzel.İstersen elinle alıp paketi yere at,yine kırılmaz sırnaşık şey

6 adet servis tabağı
6 adet çukur yemek tabağı
6 adet pasta tabağı
6 adet çay fincanı
6 adet çay fincanı tabağı
6 adet yemek kaşığı
6 adet yemek çatalı
6 adet yemek bıçağı
6 adet tatlı kaşığı
6 adet amerikan servisi

hangi site canım yazarsan seviniriz şimdiden tşkler

kızlar sarev nevresim takımını görerek alan arkadaş yokmu aramızda?nerden bulabilirim acaba?alan arkadaşlar internetten almış.başka bir yerde görenler varmı?dün büün kocamustafapaşayı talan ettim ama internet sitesinde yazan satış noktalarında yoktu.acaba cevahirde falan varmıdır?

cnm sende internetten alsana ben test ettim onayladım sarev ürünlerini :)
niye okdr dolasıyorsun
ben maltepede oturuyorum maltepede aydın kristalde mevcut sarev ürünleri sana yakın mı bilemem
cevahirde yok benim bildigim hic görmedim

didosh bıçak setin eline ulaştı mı nasıl kalitesi ?orjinal halini merak ediyorum resimdeki gibi mi ?çünkü resimde daha fazla parça var.yorumlarda sapları iyi değil ama kaletisei iyi diyorlar nasıl sence?

bütün nevresimlerini ipek saten mi adın canım... özel günler için ii dier günlerde pek kullanışlı deil kışın üşütüo yazın terletio diolar ne kdr doru bilemiyorum... bilen var mı arkadaşlar... bende hep kırmızı falan almak istedim ama cesaret edemedim...

X