Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ugur böcügümmm kız hatırlarmısın bilmiyom ben kalpsiz adam dizisinden bir resim çekip koymuştum ..
ben işte bu nevresim takımını arıyodummmm...
nasıl sevindirik oldum bilemezsinn... Şeniz
şimdi sıra geldi bunu almaya.. sitesine girdimm istedigimin aynısını gördüm...
bakalım araştırıyım alıyım..
en azından markasını öğrendim SAREV..
fiyatları nasıl bunların bitanem ?
birde ben trabzondayım magazını hiç görmedim sarev diye. netten alabilirim herhalde dimii

cnm bana cok yakın bı sarev var ama kısmet olmadı gtmek fıyat sormak ama 120 140 ytl arası kesın sonuc ıcın sorunca derım

tatlım bende giresunluyum hemşeri sayılırız ben tacta gördüm giresunda yani 80 ytl fiyatı bunun a.s. öle sareve özel bi mağaza yk sanırım tam bilmiyorum kafamçokkarıştı

taça baktımda göremedim canım yaa .. çok araştırmıştım ama bu tam istedigim vallaa.. vede 2 kişilik 80 ytl taçta nasıl oluyo.. pamuk seten değilmi acaba.. ben taştan yeni aldım nevresim takımı 155 ytl idi.. normal pamuk setendi

cnm bana cok yakın bı sarev var ama kısmet olmadı gtmek fıyat sormak ama 120 140 ytl arası kesın sonuc ıcın sorunca derım

:Saruboceq: walla uzun zamandır arıyodum canımm ben bu desenii.. çok tşkkk en azından azıcık yaklaştımm

ayrıca 5M migroslarda fakir tost makinesi 39,90 ve braun ütü de 39,90 diye kampanya var(mış)

canım yoksa senin takımı8n da benimkinden mi lila trend modeli çelik kapaklı tam set aldım 825 ytl idi ben 715 ytl'ye aldım kart indirimiyle.yoksa bundan mı??

aynen lila çelik kapaklı olan canım ben bütün herşeyimi ordan aldığım için 700 e aldım normal fiyatı 825 ama 1-2gündür mehtabın ve korkmazın setlerine bakıyorum netten bizim aldığımzdan çok daha uygun fiyatları ve bunlar en iyi markalar biraz kazık yediğimi düşünüyorum açıkcası yaptırdıktan sonra tekrar ederse kulplarındaki yanıklar zaten fabrikasına götürücem ellerimle çünkü okadar para verip bu sonucu beklemiyodum.

ImageShack - Image Hosting :: kahvlttkmjc8.png

kızlar bu kahvaltılık takımını kullanan warmı schafer marka? 42 parça yazıyo ama sitesinde detaya girilmemiş alan warsa yardımcı olurmusunuz? a.s.

Benim migrosa karşı bi antisempatim oluştu.sankim göz göre göre kazıklıyolar gibime geliyo.en son gittiğimde almadım çeyis falan

Aysima yanlış anlama.ben kendim kendime konuşuyom yani senin emeklerine sağlık canımcım

sensi çok hoş duruyor kırmızı asaletini göstermiş yine :)
markası ne canım ?

kızlar geçmiş sayfalarda vardı hatırlayamadım şimdi bunun markası ürün kodu ve fiyatını alabilirmiyim?:emir_bebek:

kızlar sarev nevresim takımını görerek alan arkadaş yokmu aramızda?nerden bulabilirim acaba?alan arkadaşlar internetten almış.başka bir yerde görenler varmı?dün büün kocamustafapaşayı talan ettim ama internet sitesinde yazan satış noktalarında yoktu.acaba cevahirde falan varmıdır?

kızlar sarev nevresim takımını görerek alan arkadaş yokmu aramızda?nerden bulabilirim acaba?alan arkadaşlar internetten almış.başka bir yerde görenler varmı?dün büün kocamustafapaşayı talan ettim ama internet sitesinde yazan satış noktalarında yoktu.acaba cevahirde falan varmıdır?

ısyerıme cok yakın varmış cnm ama yarın bakabılırım anca ınş dıyım yınede ısten gec cıkınca gıdemıyorum senın ıcın no bulursam arayıp sorcam :1rolleyes:delikafadulden

cnm ben bizzat gördüm sarev nevresim takımını kaliteliye benziyor alıcam ama beğendiğim modeli ve renkleri yktu

ImageShack - Image Hosting :: kahvlttkmjc8.png

kızlar bu kahvaltılık takımını kullanan warmı schafer marka? 42 parça yazıyo ama sitesinde detaya girilmemiş alan warsa yardımcı olurmusunuz? a.s.

Canımmm benim kahvaltı setim bundann
valla çook şıkk duruyor ve her gören çok beğeniyor :)))
kullanışı da çok iyi öneririm
ve bu takımın çatal kaşık takımı da var aynıı desennnnnn :)))

Canımmm benim kahvaltı setim bundann
valla çook şıkk duruyor ve her gören çok beğeniyor :)))
kullanışı da çok iyi öneririm
ve bu takımın çatal kaşık takımı da var aynıı desennnnnn :)))

takımınn içindemi ayrımı alıyorsun kaşık takımını bende alıcam bakalım =)

X