• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

evt Z ler bıraz carpık olmuşş.:roflol: ama tadı cok guzel ustunede unutmusum yazmay cıkolata sosu koyuldu ıstersenı bıtter cıkolata erıtın

suan fırına ckılolata sosu ıle kalplı A Z yaptık koyduk

çok güzel olmuş kurabiyeler böcükkk aifyetle yiyin

Z ve A harfleri çok güzel
bende yaparkn nişanlımın adını yapıyorum genelde ama B harfi hep gözlük gibi oluyo nedense kaydirigubbakcemile3

kızlar kurabıyenızden bende yapacagım şimdii nasıl olacak çok güzel görünüyorlar ama inş. ii olurr

merhaba kızlar size fikir dannışıcam
seneye bu sıralar evlenicem mutamelen yavaştan yavaştan hazırlıklara başlıyorum
mutfak için böyle bir set alanınız varmı benim gözüme çok göründü annemde almışken takın olsun diyo
siz nasıl kullanıyosunuz çok yer kaplarmı bunlar bide 250 tl civarı bişi

bence yok cbnm ya mutfak buuykmu olcak kucukmu belkı kucucuk oolcak

125 gr margarın
2 yumurta
1 su bardağı pudra sekerı(yoksa normal toz seker)
1 çay bardağı sıvı yağ
1 paket vanılya 1 paket kabartma tozu
aldığı kadr un
margarın oda sıcaklıığında yumusak olsun hepsını elınızle yuğurun
tarıf bukadarmı ustune cıkolata sosu ölemi

bende saat 7 de evde oluyorum eşim yaklaşık 1 saat sonra geliyo eve o 1 saatde baya bişey yapabiliyorum mesela dünkü menümüz çiğ börekti ilk kez denedim ama süperdi zemuszemus
bu akşamda sanırım kıymalı yada zeytinyağlı fasulle yapıcam yanınada kocaman bi salata oohh
ne guzel ya bende duzenlı olsn ıstıyoummmmm

alıntı yapmayıda bilmiyom ya ne beceriksizim mafoldumben neyse
o mutfak takımı bence çok pahalı ve takım olması çok gereksiz die düşünüyorum..
böcük kurabiyeler harika görünüyo walla..
bide kıyafetinin üzerine maşa yaptırabilirsin ama çok sık bukleli diil tatlı durur bence kaydirigubbakcemile5

ya gecen gun saat 4te evdeydımm 9 a kadr sacım bozuldu gec gtcem hem yer yakın hem h ıcı hem cok elemanı var yaaprlar ayy sular gıttı kızlar banyo edemedım

böcükk bence bu elbiseye arkadan toplat at kuyrugu degıl sıkı coplat sıkı yapıssın sacın ortadan ayrılsn
kırmızı rujj
glcnnn bana nıye sormuyon dıyom ben reglydk ılk gunnn? sor bana spr

böcükk bence bu elbiseye arkadan toplat at kuyrugu degıl sıkı coplat sıkı yapıssın sacın ortadan ayrılsn
kırmızı rujj
glcnnn bana nıye sormuyon dıyom ben reglydk ılk gunnn? sor bana spr

Soruyorum esmacım, söyle ben reglym nolcak kabul olmaz mı :)

kızlar bişey sorcam,
regl halindeyken imam nikahı kıyılır mı?

canım imam nikahı kıyılırken abdest alman gerekiyor

bana göre bir sakıncası yok oda allahtan çünkü

bende öyleydım ılk gunu sordum canım kıylırmş bence ılac erteletıcı ıcme cunku regly oldugun ıcın ımam nıkahı kıyırken abdest alman gerekmıyor abdest alamakla gelınlkle zor oluyor bak ıyı yanından bak ıse yaradı

Back