• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

nisan yastigin iki kez ayni fotoyu eklemisim.. nisan yastigimi kendim yaptim.. annem teyzemleri tembihlemis fmk nasil olmus diye sorarsa güzel olmus degin yoksa basimizin ettigini yer diye.. ben dedim ki durun size nisan yastigimi göstereyim odaya gidince yastigimi almaya anlamistim hemen hepsi daha görmeden ayyyyyy evetttttttt cokkkkk güzelmissss dediler cocuk kandiriyorlar sanki :-) bende yedim

halim006.th.jpg
[/URL][/IMG]

ay fmk hakket yastığın çok güzel bi de halılarından bi mo k anlamadım ben
çok ufak deiller mi ya
ama perdelerinle uyumlu oldukları belli di mi
güle güle iyi günlerde kullan hepsini

esmy canım ya ben de inan bu kadar yüksek beklemiyodum hani ağaç yarısı gidermiş
maalesef vakit olmadığından görsel bir talepte bulunamadım çiçekçiden
ama ben de çok beğendim ya gerçekten baktıkça bakasım geliyor

naniknanik bi mok anlamadim demek yok halilarin iyi bana göre en azindan :1rolleyes:
saol canim oturma odasinin halsini iyi cekemedim acele ettim bataryasi kirmizi yaniyordu ve sarji nerde bilmiyorum evi tasirken kaboldu gitti

bunebu, hayırlı olsun.

arsicim, bütün sıkıntıları atlattın tatilide yaptın şimdi boşlultamısın. o kadar sitres ev temilencek çeyiz gitmedi o olmadı bu olmadı derken evlendin ve 15 gün geçti işte yaptığın bütün stresler bitti gitti. İnşallah bundan sonra ÇOOOOK MUTLU olursunuz.

ben geldimmmmmmmmmmm

Arsimam hoşgeldin canım kavuştuk sonunda.

Böcük cnım hayırlsı olsun allah tamamını erdirsin.

Burcum için rahatlamıştır artık sende hoşgeldin.

Tubişim kırmızı olmuşsunn sende

Evet balım indirimler olcakmış ya ilerleyen zamanlarda ondan aldım :)
Sen geçmişteydin bayadır sonunda bugüne gelmişsin.

fmk, halıların, tüllerin ve yastığın çok güzel canım mutlulukla ve huzurla kullanırsın inşallah.

fmk orkidenin cansızı da mı var??

fmk, nsıl karanlık yerde yine açıyor. yapma var hep aynı yani diğer yapma çiçekler gibi senin dediğin nasıl bir şey.

nan edabenım cıcek albumde kör msun:mymeka: maynak karı
neyse
senınkıde cok guzelmış nan
ayy ne yazcamı unuttum ıyı mı

Konuyu Toplam 25 Kullanıcı okuyor. (25 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
parpalm, Arsima+, aybuer, bel_sel, bktbb+, densem, eccu+, esmy+, Eudorabeta+, evrenn, fibula, fmk+, karalahana+, kararsız, ladybirddaisy, mervebu, morçilek, Pashmina, pelinnnnnnnnnn, p_nr+, reyhan85, Ruveydax, tubiS+, uğur böcüğü+, yaprakcık

beyaz eşyalarım da takılmış artık kızlar yavaş yavaş evimiz ortaya çıkmaya başladı dün temizlik yapıyoruz annem diyorki bana artık sana misafirliğe gelicem çok kötü oldum yaa ozaman

kızlar çeyiz sermeye oğlan tarafı gelirmi? sizde nasıl oldu

aslında gelmez kız nasıl istiyorsa öle yerleştirir.erkek tarafı kız tarfına hazırlık yapar.hatta bizde kızannesi bile gelmesi ayıp derler çok saçma ama.
tabi günümüzde artık herkez geliyo.kız erkek tarafı diye bir oly yok.

ya benim annemde dediki kayınvaliden görümcen gelir dedi ama bizim kayın valide ogün isim saymaya başladı ki annem defalarca tekrar takrar söylemesine rağmen hay allahım ya erkek tarafı ne karışırmış diyi vercen

Back