- 5 Ocak 2008
- 68.595
- 17
ya ağlarım ama yaaaaalaelaelaelaelae:lepi:
son model çok hoşuma gitti.bundan almayı düşünüyorum.sarev marka ürünler nerde satılıyor acaba?cevahirde falan varmıdır
sıtesındekı ulaşım bılgılerınden bakabılırsın cnm sen nerde oturuyon ona gore en yakın satıs noktasına bakyerimseniben benım mesela cok yakınımda tekstıl kentteyım oda bı kac blok ötede ama hıc gtmedımsenağlama
Kızlar selam size bişey danışmak istiyorum en iyi siz bilirsiniz diye düşündüm bir sitede aşağıda resmini koyduğum battaniyeli nevresim takımını buldum çift kişilik 123,5 ytl fiyatı var sizce bu fiyat uygun mu storway marka benim çok hoşuma gitti siz ne dersiniz bu ürüne o fiyat değer mi içinde
Battaniye : 200x240
Nevresim : 200x220 cm
Çarşaf : 160x240 cm (Fitted)
Standart Yastık Kılıfı. : 50x70cm (2 adet)
Volanlı Yastık Kılıfı 50x70cm (2 adet)
kızlar desing colours örgü battaniye almayı düşünüyorsanız bence şimdi tam sırası..desing colours lar kapanıyormuş fiyatlar baya düşmüş anneme aldık çift kişilik 120 ytl tam takım
pike takımım Storway 45 ytl civari almıştım
]
39 ytl :) storway
neysem :teselli:
bakırkoyde satılıyo
bakırkoyun unlu kapalı cad.gelmeden kartalteope durağı var onu sor sonra amıne hatun camıı var kocaman o karşna çıkçak yada sen dırek amıne hatun camı de sonracıma ordan burnunu ekmek kokusuu gelcek OVA ekmek fırını var onun tam karsıında ıkı katlı bı zuccacıyecıde cnm yerimseniben
burcu bunu aldın mı sen almayımı düşünüyorsun aldıysan bu markanın kalitesi hakkında bilgi verirmisin canım_?
son model çok hoşuma gitti.bundan almayı düşünüyorum.sarev marka ürünler nerde satılıyor acaba?cevahirde falan varmıdır
didosh canımmm bu storway marka olan pike takımının lkalitesi nasıl çıktı canım bende nevresim takımı alıcam storway marka ama emin olamıyorum