Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ya ağlarım ama yaaaaalaelaelaelaelae:lepi:

neysem :teselli:
bakırkoyde satılıyo
bakırkoyun unlu kapalı cad.gelmeden kartalteope durağı var onu sor sonra amıne hatun camıı var kocaman o karşna çıkçak yada sen dırek amıne hatun camı de sonracıma ordan burnunu ekmek kokusuu gelcek OVA ekmek fırını var onun tam karsıında ıkı katlı bı zuccacıyecıde cnm yerimseniben

son model çok hoşuma gitti.bundan almayı düşünüyorum.sarev marka ürünler nerde satılıyor acaba?cevahirde falan varmıdır

sıtesındekı ulaşım bılgılerınden bakabılırsın cnm sen nerde oturuyon ona gore en yakın satıs noktasına bakyerimseniben benım mesela cok yakınımda tekstıl kentteyım oda bı kac blok ötede ama hıc gtmedımsenağlama

ezel cnm bence cok deıl beğendın ıse bende taçtan alcam hıc fıyatlarına bakmadım ama farketmez cok beğendım zaten marka olmayanlar bıle 60 70 ytl

Ezelcim bayıldım şu morlu yeşilli takıma
Değer canım içinde battaniyeside var , 4 tane yastık kılıfıda var..Çokta pahalı değil..Tabi inşallah iyi bir markadır..

Son düzenleme:

teşekkür ederim uğurböceği.sitesinden bakayım.bu arada fatih civarındayım

ezel bence fiyatı çok uygun.ama marka hakkında bir bilgim yok.taçın sırf nevresim takımı 150-170 arası.buna bakınca senin alacağın çok uygun kalıyor

Canım daha önceleri bu setleri ben de koymustum. Aynen senin gibi kararsız kaldım, ben de moru almayı düsünüyordum ama annem pek begenmedi. Battaniyesi ince olur, deseni de cok hos degil, solabilir dedi. Hep bakıp duruyorum bu sete ve hala kararsızım :çok üzgünüm:

kızlar desing colours örgü battaniye almayı düşünüyorsanız bence şimdi tam sırası..desing colours lar kapanıyormuş fiyatlar baya düşmüş anneme aldık çift kişilik 120 ytl tam takım

Son düzenleme:
Ezelcim takımın fiyatı çok uygun ama kalitesi önemli burdan kalitesi konusunda pek birşey diyemem.Normalde kaliteli nevresim takımları 120 YTL Civarında ama bu takımın battaniyede var. Kalitesi gördüysen ve beğendiysen fiyat gayet uygun canım.

aayyy kızlar yorumlarınız için çoooooookkk teşekkürler Şeniz

bana bir gaz verinde alayım şu takımı kaydirigubbakcemile3

CBeLL canım ben alıcam galiba bu takımı tam emin değilim ama şöyle bir ürün hakkında araştırma yapayım karar vericem eğer alırsam kalitesi konusunda sana haber veririm a.s.

kızlar desing colours örgü battaniye almayı düşünüyorsanız bence şimdi tam sırası..desing colours lar kapanıyormuş fiyatlar baya düşmüş anneme aldık çift kişilik 120 ytl tam takım

uyy essah mı ben aradım yok öle bısey dedıler tekrar sorum barı öleyse hemen bıkac tane bıseyler alım örgu battanıye aldımm ben:1closedeyes:

canım benim çok sağol sen benim çeyiz idolümsün

burcu bunu aldın mı sen almayımı düşünüyorsun aldıysan bu markanın kalitesi hakkında bilgi verirmisin canım_?

canım ben aldım ama kullanmadım ki.. paketinde bekliyo. bu arada az once o koyduğun battaniyeyi koyucaktım buraya(pembelisini) .kalp kalbe karsıymıs :))))))

bu arada fiyatı ucuz değil storway battaniye takımının. tacın battaniyeleri 80,90 milyon. tacın da nevresimleri 150 milyon falan değil 60 ila 75 milyon.. ziraa pamuk satenler 120 civarı ama adı ustunde pamuk saten.

ama bu storwayin battaniye takımının renkleri harika ve bence days in colors kalitesinde.bence al canım.ben başka battaniye almasaydım kesin düşünürdüm bunu.pembe ve yesilliye de bak :)

son model çok hoşuma gitti.bundan almayı düşünüyorum.sarev marka ürünler nerde satılıyor acaba?cevahirde falan varmıdır

en alttaki modeli aldım
renkleri resimden kat kat daha güzel diyebilirim
herkeze tavsiye ederim
ben internetten aldım ama sarevin siteside yetkili satıcıları yazıyo

Son düzenleme:
didosh canımmm bu storway marka olan pike takımının lkalitesi nasıl çıktı canım bende nevresim takımı alıcam storway marka ama emin olamıyorum

ambalajını cok az acıp pikesinin kalitesi bakmıştım güzel ben begendim

üstelik fiyatlarıda cok uygun ucuk rakkamlar degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…