Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ayyy o fırın tepsilerinin yeşilinden bi de morundan istiyorummm.. nerden bunlar? bi de yemek takımları da çok harikaymışş.. koymayın böle yaw özeniyom hepsini almak istiyom ama limitim doldu yemek takımı konusunda :)))

isauracım benimde doldu limitim artık hem koyacak yer yok hemde birşey daha alırsam annem eve almayacak korkuyorum. Tepsileri internette bir alışveriş sitesinde buldum ama galiba satış durdurulmuş sitede fiyatıda yazmıyor.

hehe ilahii böcük çok güldürdün beniii... 13 kişi gelmesin bnm evime bi zahmet.. çalışan bi bağğğyaaannn olacağım ben ağırlayamam o kadar kişiyii :))) he valla 13 kişi gelirse napceğiniz kızlar.. o zaman siz aynı modelden 12+12 alın bulunsun hehe :)))

bız 5 kradesız:1closedeyes: 4tanesı evlı ettı mı 8 eşlerı ıle 5 yığenım var 13 annem babam ılede 15 kaydirigubbakcemile3 eşımın aılesı harıc ayy ben dıyemde hepsı bırden gelmesın:nazar: bız bıde aynı mah. oturuyok hepsı bır gelıyo valla 2 gunde bır senağlama

SENDE MOR YEŞİL TAKIMLAR VAR HERHAL
BENİMDE GÜNLÜK YEMEK TAKIMIM KÜTAHYADAN MOR RENKTE KARELİ MODEL
KAHVALTI TAKIMIMDA FISTIK YEŞİLLİ :sm_cool:

yok aslında mutfağımı mor değil de pembe yeşil yapcam.. halı perde masa pembe ve yeşil olacaklar.. zaten bikaç sayfa öncesine koymuştum pembe ve yeşil yemek takımı yaptım kendime..iki pembe iki yeşil sandalye minderleri aldım.. ama fırın tepsilerinin pembesi yok o zaman morundan olsun.. salonumu da mor gri beyaz siyah yapcam çünkü :))) srvis olarak da kullanılabilir bu tepsiler salona misafire..

bız 5 kradesız:1closedeyes: 4tanesı evlı ettı mı 8 eşlerı ıle 5 yığenım var 13 annem babam ılede 15 kaydirigubbakcemile3 eşımın aılesı harıc ayy ben dıyemde hepsı bırden gelmesın:nazar: bız bıde aynı mah. oturuyok hepsı bır gelıyo valla 2 gunde bır senağlama

anaam yanmışın sen böcük vallaa.. ayy ben hiç böle kalabalık bi ortamda büyümedim.. bu yüzden de alışkın değilim misafire falan.. ama müstakbel eşimin sülalesi de kalabalık baya.. napcam bilmiyom.. neyse ki başka şehirdeler.. senede bikaç artık katlanırım napim..şakkıdı

kızlar ya internetten böle geçenki gibi mıknatıslı baharatlık değişik tuzluk tarzı alabileceğim bi yer varmı yazarmısınız

dscf1483bkhrcmhdkcc0.jpg

kızlar bu ürünlerin satıldığı yer MAHMUTBEY İSTOÇTA.paşam hme collection.bir arkadaş demiştiki artık eminnü değil istoç çeyiz için bir numara.doğru herhalde bir gitmek lazım

esra bana o takımların nerde satıldığını solermısın net adresı ıse özelden msj at sıyah beyaz cok guzel alttakıde çok cıcı

kızlar bu ürünlerin satıldığı yer MAHMUTBEY İSTOÇTA.paşam hme collection.bir arkadaş demiştiki artık eminnü değil istoç çeyiz için bir numara.doğru herhalde bir gitmek lazım

canım evet ben de çok duyuyyorum istoçu ama bazıları da diyo ki orası sadece toptan satıyor dükkanlara.. kolilerle satılıyomuş herşey orda öle duydum.. perakende alan var mı acaba istoçtan?

ya arkadaşlar bu gülen kavanoz mevzusu geçti biliyorum ama bi arkadaş biyerde bulmuştu tarif etmişti tekrar bakım dedim ama kaçııncı sayfadaydı bulamıyom fisfisfis

ya arkadaşlar bu gülen kavanoz mevzusu geçti biliyorum ama bi arkadaş biyerde bulmuştu tarif etmişti tekrar bakım dedim ama kaçııncı sayfadaydı bulamıyom fisfisfis

kız ben senı yolarım ha sarevden nevresım koydun yorum yaptım bakmadın bıle hemde bu 2 oldu yazıyom bunları kenara bılesınkötükedihüso bende sen bakıyon dıe arkasındn beğenıklerımı koydum hemde uygun fıyata buldum dıe ama nerde bakmadın bılem:mymeka: ayrıca o kavanozların nerde satıldığını bılyom ama demem

akşam yemek programını ızleyen var mı ordakı bayanın baharatlığını cok beğendım seklı falan cok guzeldı porselen beyaz bulursam alcam gercı bende benzerı var ama olsun bıde ıkeadan 3lu katkat tabak varya ondan alcam 30ytl ıdı en son

X