Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canımn salon halılarım deko kullanışlı...Özloşcum evinde eşyalarında cicilerinde çok güzel.Mutluluğunun devamını dilerim.
Birkaç sorumolacak;Senin halıların markası royal miydi deco muydu cnm?Evde perde ve halı eksiğim kaldı o yüzden soruyorum.
Yatak odandaki storlar kullanışlı mı?
Sevgiler
çook teşekkürler canııım...Herkese selamlar sevgiler..
Özloşçum,herşeyin sen kadar güzel tatlım.Benim poşet torbamı annem dikti,kızımız var arada zayıflıyor arada şişmanlıyor,geçenlerde oyy ben kızımı bi yıkıyım dedim yıkadım mis gibi:)))))
Böcük selam,dayanamadım geldim....
Tüm aldıklarınızı,sağlıkla,hayırlısıyla,mutlu,huzurlu günlerde kullanın inşallah...Ama bu habire alma hevesi hiç geçmiyor söyliyim,evlenince biter gider diye heveslenmeyin sakın.Biz alışveriş merkezlerine gittiğimizde ben vitrinlere yapışık haldeyken,kociş dalga geçiyor benle"aayyyyy çokkk güzellll dimi"diyo benden önce:))))))
Haydi kalın sağlıcakla...En güzel günler sizin olsun....
saol hayatım....sizlerin çok daha güzel ama...
evet sende çok zeklisin tahmin ederim olduğunu valla....
sende saol cnmŞeniz bıde o cıceklı yemek takımını kaca aldın cok sekeer
Kızlar Schafer takımını aldım annem görünce çok beğendi başka bişi olsa almazdı ama alalım ben öderim dedi hihoyyyt bende bugün sipariş verdim. Birde bugün gelirken ilk defa hiç almadığım almayıda düşünmediğim bardak aldım.Genelde hediye falan geliyo diye düşünmüyordum ama çok sevimli geldiler :icecream: paşabahçenin tanesi 1,25 ytl 6 tanecik aldım :1rolleyes: