Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ya kızlar imza yerine nasıl takvim ekliyonuz noolur bana bi link verin aradım ama bulamadımsenağlama

Bayıldım canım markası ve fiyatlarını yazarsan sevinirim Şeniz

İyi günlerde kullan bu arada şakkıdı

Canım Paci Home die bi marka, ama teflonu güzel, beğendim ben. Kelepçeli oluşu da bi avantaj. 12 TL ye aldım, fiyatı uygundu. sengözlerimebaksanab

CANIM ÖRDEKLİ KARAFTAN BEN ALDIM ÇOK GÜZEL 65 TL SÜRAHİ NİYETİNEDE KULLANIORUM MASADA ÇOK ŞIK DURUYOR, TEKDE SATILIYOR TABİİ AL TAVSİYE EDERİM TATLIMkaydirigubbakcemile5

dün bundan sıparıs ettım kızlar

aa süper yaa bizde dün kardeşim için sipariş verdik bundan ama bronz renkte yani sarı gibi olanı....hisarın bende bayıldım buna çook güzel......güle güle kullan sende hayatım...
bende şimdi egomu kardeşimle tatmin ediyorum hehe.inş yaza evleniyorda....gamyoncuiremsu

uzun zamandr almak ıstıyordum fakat set halınde satıldığı ıcın catal kasık tencere yemek takımı olarak alamamıştım dun sureklı alışverıs yaptığım bı ceyıs mağazısına son takıstımı ödemeye gttım rıca ettım getrcekler fıyatı 400 kusur dedı ama tam mıktar demedı sız kaca aldınız cnm bu arada hayrlı olsun Şeniz

ayrıca burda bı arkdasımız almıştı sanırsam
taçın sıyahlı ustunde dudak fıgurlerı bulunan nevresımden alcaktım ama bana yıkamada asırı renk verdığını söledıler ozellıkle tacın sıyah nevresımlerı için hatta ıade olmus satıcı bana gosterdı gercekten kötuydu ama cok beğendım dedıkı ılk yıkamayı 30 derecede soğuk su ıle yapın yanı dıkkat etmek sartmış bıde onun sıparısını verdım

Fırfırlı Yatak Örtüsü 450 TL

Ben bunlarıda beğendim hemde 119 TL TAÇ Çok uygun fiyatları

kızlarrrrrrrr

beyaz renkli olanı yakından gören inceleyen varmı????????????????:sm_confused:

fiyatı uygun ve çok şık duruyo
ona ekstaradn birde yuvarlak yastıkta uydurulur süslü bi yastık bulunur bence ve çok da hoş durur:smiley-cool:

canım valla sanırım 400 civarı idii...ürün salı günü gelicek ona göre tam fiyat belirlenicektiiii ama bayıldım bunlara bende yaaa..ev tencereden geçilmiyor artık alamamda ama ne yapalım kısmet işte.........

gulcehre bende alttaknı cok beğendım aklımda olsaydı dun gıtmıstım taç a ınan sorardım

özloş cnm benımde bu gıdısle öle olcak bıde karacadan beğendım 4lu desenlı set 240 ytl onunda yenı bı desenı cıkmış sıyah altın sarısı karısık mı alsam yoksa cıceklı mı kararsızım

gamyoncuiremsugamyoncuiremsubence ikisinide al:jeyyar:delikafadulden
şaka bir yana valla bu soruyu bana sorarsan büüllleee derim ben çünkii tutamıyorum kendimi ben yaaaaa..valla bu gidişleeee eşim benide değiştiricek valla:a015:

BENIM YATAK ÖRTÜM VAR AMA BU DA ÇOK GÜZELMIŞŞ fiyatıda uygunn ne yapsam alsammı yaa gıdıp yerınde bakmak gerekıyo

Böcüküm ben ikincisini beğendim karaca olanını
Ama ilk sıradaki de çok modern duruyo yaa o da çok güsel
karar senin güselim :))

ıkısıde aynı marka cnm karaca ıkısıde aynı para

o zaman bırıncı değişik ve özellıkle modern bır takım ben olsam 1. yı alırdım ıkıncısınden heryerde herkesde var çabuk sıkılırdım ben ama ıste sıyah rengı beğenıyorsan tencerede al ...

ama bır dakka sen mavı tencerelerden sıpariş verdım dedın değilmı ıkısıde teflon ne gerek var ıkı takıma ??

benım yatak örtüm var ama bu da çok güzelmışş fiyatıda uygunn ne yapsam alsammı yaa gıdıp yerınde bakmak gerekıyo

kızlar anlaşılan çoğumuz beğenmişş
eğer taça gttiğinide görürseniz lütfen formda paylaşın

sevgilerrrrrrr

esra sen nerden buldun bu örtüyü sıteyse eğer lınk atabılırmısın özele

ozmn ıkıncısını alım son modelı zatı
bu benım aldıklarım mavı olanlr buna gore hacmı oldukca buyuk bu normal zamanda 2 3kışılık ıcınde kullanılabılır dıe ustelık uzun zmndr beğendığım bı takım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…