ZRV Collection yazıyo kutusunun üzerinde canım, daha önce duyduğum bişey deil :1no2:
Bende altaki battaniyeyi aldım geçenlerde..
Bayıldım canım markası ve fiyatlarını yazarsan sevinirim Şeniz
İyi günlerde kullan bu arada şakkıdı
Selam herkese :)
öncelikle kaç gündür hayran hayran geziyorum sayfalarda ama bir türlü hızınıza yetişemedim hep gerilerde kalıyorum :)) hepinizin ellerine sağlık keselerine bereket inşallah bu kadar umutla aldığınız herşeyi mutlu ve huzurlu evlerinizde kullanırsınız :)
Bernardo hakkında çok konuşulmuşta merak edip sitesine girdim de şu anda yenileniyormuş, sayfadaki resimde masanın üstünde bir ördek gibi sürahimi karaf mı öyle birşey var :) birinizde kataloğu vardı sanırım, onun fiyatı falan yazıyormu acaba :) birde setmi tek sürahimi acaba.. beklemeye dayanamadım sorayım dedim :))
dün bundan sıparıs ettım kızlar
aa süper yaa bizde dün kardeşim için sipariş verdik bundan ama bronz renkte yani sarı gibi olanı....hisarın bende bayıldım buna çook güzel......güle güle kullan sende hayatım...
bende şimdi egomu kardeşimle tatmin ediyorum hehe.inş yaza evleniyorda....gamyoncuiremsu
Fırfırlı Yatak Örtüsü 450 TL
Ben bunlarıda beğendim hemde 119 TL TAÇ Çok uygun fiyatları
uzun zamandr almak ıstıyordum fakat set halınde satıldığı ıcın catal kasık tencere yemek takımı olarak alamamıştım dun sureklı alışverıs yaptığım bı ceyıs mağazısına son takıstımı ödemeye gttım rıca ettım getrcekler fıyatı 400 kusur dedı ama tam mıktar demedı sız kaca aldınız cnm bu arada hayrlı olsun Şeniz
gulcehre bende alttaknı cok beğendım aklımda olsaydı dun gıtmıstım taç a ınan sorardım
özloş cnm benımde bu gıdısle öle olcak bıde karacadan beğendım 4lu desenlı set 240 ytl onunda yenı bı desenı cıkmış sıyah altın sarısı karısık mı alsam yoksa cıceklı mı kararsızım
kızlarrrrrrrr
beyaz renkli olanı yakından gören inceleyen varmı????????????????:sm_confused:
fiyatı uygun ve çok şık duruyo
ona ekstaradn birde yuvarlak yastıkta uydurulur süslü bi yastık bulunur bence ve çok da hoş durur:smiley-cool:
hangısı guzel kızlar ıkısı arasında kaldım
ıkısıde aynı marka cnm karaca ıkısıde aynı para
benım yatak örtüm var ama bu da çok güzelmışş fiyatıda uygunn ne yapsam alsammı yaa gıdıp yerınde bakmak gerekıyo
o zaman bırıncı değişik ve özellıkle modern bır takım ben olsam 1. yı alırdım ıkıncısınden heryerde herkesde var çabuk sıkılırdım ben ama ıste sıyah rengı beğenıyorsan tencerede al ...
ama bır dakka sen mavı tencerelerden sıpariş verdım dedın değilmı ıkısıde teflon ne gerek var ıkı takıma ??