Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar elektrikli süpürge alcam bi model beğendim ismi DYSON.süper bişey ama fiyatıda süper.yeni temizletilmiş halıdan bile bi dolu kir çıkarıyormuş.çok istiyorum ama fiyatı ne biliyomusunuz.1500 LİRA :1shok:
bence altına sıyah kullan beyaz masa örtüsü ortaya çok şık kırmızı salata kasesı
kırmızı peceteler süper olurr
nnevresim alışverişim bugün de devam etti
bu tek kişilik missfir için aldım.
bu pamuk saten özdilek 70 tl
bunu da misafir için ya da günlük aldım .
resimler bulanık telefıonla çektim ...
Ben bunu çok beğendim Brillant.
çok pahalı bence:1shok:yine çok gzl emiş gücü olan makinalar var cnm 500 600 bence alma derim
bunun fıyatı ne ya bayıldım gercekten çok hoşşş
İkinci nevresime bittim canım
arkadaşlar ya interrnetten alışveriş yapıcm (kredi krtyla) ilk defa yapçağım için bi güvensizlik var sorun yaşadığınız oldumu hiç
sevdam harıkaymış valla kokoş bı tepsı olmuş:roflol:
sonunda bende bu gün bu fırın kaplarından aldım 2 tane...
tansi 5 ytl. ve yine semt pazarıı... :))))
kızlar arzumun bu ürünü sizce nasıl şu anda kampanyada :uhm:
EN İYİ DOĞRAMA ÖDÜLÜ : Doğrama özelliğiyle domates, soğan, maydonoz vb. kolayca doğrayabilirsiniz.
EN İYİ ÇUBUK BLENDER ÖDÜLÜ: Çubuk blender ile her türlü sos, meyve suyu ve kokteyl hazırlayabilir; pişirilmiş sebze, meyve ve patates püresi yapabilirsiniz.
EN İYİ RENDE VE DİLİMLEME ÖDÜLÜatatesten peynire dilediğiniz her şeyi rendeleyebilir ya da dilimleyebilirsiniz.
EN İYİ ÇIRPMA ÖDÜLÜ:Çırpıcı özelliğiyle kek hamuru, omlet, mayonez gibi farklı soslar ya da içecekler hazırlayabilirsiniz.
TANIŞMA FİYATI : 129 YTL
selam canım eğer arzumun siparisin iptal edebirisen et derim, çünkü biz evde kullanıyoruz üst demlim sürekli sızdırma yapıyor, acaba bizimki mi arızalı diye düşündük, annemin bi arkadaşı da aynı sorunla karşı karşıyaymış yoksa bende çeyizime aynı modelden alacaktım, sonra üstü porselen altı semaver olan çaycıdan aldım
vallahi aklıma getirdin canım iyi oldu yaaa..unutmuştum ben bunları... amma kirli çıkınmışım bende hee:)) hediye geldiğinde bir kerecik serviste yapmıştım onuda ekledim. umarım bnimkinide beğenirsin canım... ay resimde kide anneannem amma inceliyor:)))))