- 25 Eylül 2011
- 347
- 8
- Konu Sahibi _Elifceee_
kızlar siz bana çok yardımcı oldunuz bnde affınıza sığınarak:)aklımdaki bir soruyuda sormak istiyorum
Ben eksiklerii taamamlıyorum da şuan misafir için kristal bardak takımı almadım çay bardağını 12 kişilik ayrı aldım sdece
birde misafire ullanmaya su bardağı alacağım sizce nasıl almalıyımmm su bardaklarını sizin aldıkalrınız varsa resim koyabilirmisiniz fikir olması açısından
ben jumbodan bir çay seti yaptım tepsi bardakları falan, bir de gündelik bir takım aldım sanırım karacadan renkli bir modeldi. annemin kullanmadığı kristal kadehleri belki götürürüm. ama sen yeni alacaksan kristal tavsiye etmem kullanmaya kıyılmıyor, demode bulanlar var, yıkaması zor.. yine kesme daha sade modellerde kadehler ve bardaklar var. altın, gümüş baskılı kadeh de tavsiye etmem, çünkü birçok kişi bilmeden makinada yıkıyor ve baskıları bozuluyor.. sürekli elde yıkamak da zaman içinde zor gelecektir.. bu yüzden ben resimdeki gibi camı düz, ama kıvrımlı olarak şekillendirilmiş falan bir model almayı düşünüyorum ya da en kötü ihtimalle kesme modeller ama kristal kadar abartılı değil.. ve tabii şampanya falan gibi gereksiz şeyler almam, zaten vitrinim de olmayacağı için şarap kadehi filan gibi kullanacağımız ürünler olacak.. çay takımı da 2 takım her türlü yetecektir..