Çeyiz Dediler Geldim : )

• Konu Sahibi Konu Sahibi Liva
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Doğtaşin koltuklari cok guzel gercekten gule gule kullanin mutlukukla insallah. Ikeada byaz ve kahve mobilya kombinleri de hos durruyirdu. Her seyin ayni renk olmasa da ahenk icin de olabilir.

teşekkür ederim hayatım hepimiz mutlulukla kullanalım aldıklarmızı : ) tv ünitesinide aldık yakından daha çok beğendim koltukla çok güzel olacağına eminim artık : )
ikeaya gittik iftara yetişeceğiz diye birşey bakamadan döndüm yaa alacağım çok şey vardı. uzak diye her zaman gidemiyorum

bugün markafoni alışverişi yaptım ama kırılacak birşey almadım . bunları farklı hesaplardan çek kullanarak aldım azcık daha uyguna geldi : )
kancaev alışverişi... reçel kaşıkları ve dolap magnetleri

elfe alışverişi... lila ve turkuaz rengi elbiseleri bayram sonrasında başlayacak düğünlerde giymek için aldım inşallah düzgün gelir , elfe sevdiğim marka olduğu için kaçırmak istemedim

kızlar o kadar mağaza gezdim kafama uyan bir gelin ayakkabısı bulamadım
nette bunları buldum ama çok içime sindi diyemem. bu kararsızlık beni öldürücek

1.ayakkabının önünü değiştirip kendim süslesem diye düşünerek kaydetmiştim .

evin tadilatına şükür başladık. şimdilik kırıp dökme aşamasındayız salonun bir duvarını taş yaptırmaya karar verdik inşallah istediğim gibi olur. yerlerin karolarını seçmiştik şimdi duvar seramiklerine karar vermem lazım mobilya için tepe home gittik aradığımı bulamadım ben ya : (

eve başlamanıza sevindim canım ya en büyük stresin oydu, gerisi eşya vs hallolur bi şekilde.

sen tam olarak ne istiyosun livacan? smryne'nin eşyaları gibi mi, english country mi -zbyd'nin evi gibi- daha klasik mi yoksa benimki gibi ahşap dokulu daha kır evi tarzında mı? bi kaç foto göstersene ona göre bildiğim mağaza varsa yazayım sana?

aynen öyle hayatım stresim yarıya indi şimdi : ) ustalar hızlı başladı inşallah hızlı bitirirler. tahmin ettiğimizden daha fazla masraf olacak :/ artık şu olsun demeye utanır oldum malum kayınbaba yaptırıyor , yüzüm kalmadı

ben hepsini beğeniyorum zbyd nin evi ve senin evin daha yakın geliyor bana daha renkli cıvıl cıvıl olsun istiyorum ama gökhan çok renk istemiyor :/ tepe home da masayı beğensem sandalye beğenemedim onu beğensem başka şeyde kararsız kaldım . baktık baktık döndük eve. sitelere gideceğim vakit bulursam

ayakkabı için ne diyorsun ?

koza country var

Koza Country & Otantik | Facebook

baksana bi ankara'da var mı mağazası acaba buranın işlerini beğeniyorum ben.

3.ydü galiba fiyonklu önü o ayakkabıyı beğendim.

bunlara baktın mı hiç?

2012 Gelin ayakkabıları koleksiyonu | Nr39 | El Yapımı Kadın Ayakkabı | Bayan Ayakkabı | Topuklu Ayakkabı | Platform Ayakkabı | Nişantaşı

2012 İlkbahar yaz koleksiyonu | Nr39 | El Yapımı Kadın Ayakkabı | Bayan Ayakkabı | Topuklu Ayakkabı | Platform Ayakkabı | Nişantaşı

%40 indirim varmış

bi de şunu beğenmiştim haftasonu forever new'de aklıma sen geldi hatta pudra ayakkabı arıyodu bizimki dedim

iyi indirim vardı orda da79'a mı ne düşmüştü bu ayakkabı. kardeşime ayakkabı+çanta aldık düğün için 90 lira verdikk.

nr39 a bakmıştım canım beğendiğim bir model var onunda rengi pudra değil. pudra olmasıda şart değil fuşyada olabilir : )

forever new hiç aklıma gelmedi , günnur ayakkabı ararken ona tavsiye ettim kendim gidip bakmadım bu ayakkabıda gerçekten hoş ve fiyatı uygunmuş .
teşekkür ederim canım benim. çeyizliklere bakmaktan ve ev dolabı kapısı bakmaktan bu tür alışverişi unuttum galiba

ben banyo için duvar seramiklerini bir türlü bulamamıştım smryne'nin ebeveyn banyosu( diye hatırlıyorum) çok hoşuma gitti ben büyük banyoyu o şekilde yaptırsam diye düşünüyorum. yer karolarımızda benziyor. araştırdım ege seramikte buldum onlardan.
sence nasıl olur ? duvar kağıdı gibi görünüyor çok hoşuma gitti. ebeveyn banyosunu daha sade düşünüyorum .
kapılar senin evin gibi beyaza boyanacak.çok koyu renkleri var , ben herşeyi açık renk düşünüyorum onlar arada kötü duracak.

gökhana senin , smryne'nin ve zbyd 'nin evinin fotoğraflarını yolladım az önce telefonda konuştuk. country şimdi daha çok kafasına yatmış. dergilerde baktıklarımı abarttı buluyordu

geçen farkettimde smryne de benim gibi düşünüp mutfağa masa atmamış. bende dolabı karşılıklı yaptırdım masaya yer bırakmadım balkonda yer içeriz mutfağa gerek yok dedim:/

Son düzenleme:

duvar kağıdı şeklinde olan ebeveyn banyosu evet hatta onu görünce çok üzülmüştüm kendi banyom için hala da üzülüyorum o banyoya ısınamadım gitti neyse yine bulmuş da bunuyor gibi konuşmayayım da

bence de çok hoş seramikler diğer banyosu da çok güzel ama o şuanda bize biraz fazla gibi belki ilerleyen yıllarda öyle yaptırmaya hevesleniriz biz de :)) ama şahane ya evi banyoları her şeyi maşallah

iyi bari razı etmişsin enişteyi sevindim hem evimi beğenmesine hem de razı olmasına :))

bu ayakkabıya bak bence ben ilk gördüğümden beri beğeniyorum bi yer olmadı ki alıp giyeyim

bu arada tayinim çıktı kızlar eyüp'e

deme öyle canım benim senin banyonda güzel oldu senin elin değdi değişti : ) ilerde sen daha güzelini yapacaksın biliyorum

evet banyoyu görünce tamam bu dedim tam istediğim gibi olmuş , dediğin gibi diğerini belki ilerde düşünürüz evet maşallah herşeyi süper olmuş çok emek vermiş

evet evlerinizi beğendi böyle olacaksa olur dedi , sadece oturma odasına karışmamı istemiyor perdeyi jaluzi yaptıracakmış model arabaları var onları koyacakmış

aman kız boşver oturma odasının da mobilyalarını aldınız işte daha ne yapabilir ki he de gitsin

ayh pert haldeyim ya o kadar gerilmişim ki tayin çıkınca pestil gibi oldum bayıldım kaldım öyle

aman kız boşver oturma odasının da mobilyalarını aldınız işte daha ne yapabilir ki he de gitsin

ayh pert haldeyim ya o kadar gerilmişim ki tayin çıkınca pestil gibi oldum bayıldım kaldım öyle

mobilyalarıda gökhan seçti zaten oturma odasını bende spor istiyordum iyi oldu. perde de jaluzi olsun aman temizliği kolay olur

şimdi rahat rahat düğünü düşünebilirsin

Canım turkuza elbisenin morunu kardeşime düğünümde giymesi için aldık çok güzel duruyor eminim sana da mükemmel olacaktır. Magnetlerine bayıldım ama ben :))

mobilyalarıda gökhan seçti zaten oturma odasını bende spor istiyordum iyi oldu. perde de jaluzi olsun aman temizliği kolay olur

şimdi rahat rahat düğünü düşünebilirsin

evet evet bi de işlemlerimi halledeyim de bakalım haftaya da onlarla uğraşırım bi maraş'a bir de istanbul'a gitmem gerekecek sonra da düğünde bütün stresimi atıcam

oturma odan da şahane olcak bence o koltuklan tv ünitesi çok güzel çok bğeendim ben

Maşallah canım çeyizin dolu dolu, herşeyin çok zevkli ve çok cici.
İnşallah iyi günlerinde aşkla kullanırsın..

canım hangi tv ünitesini aldınız yaa onu kaçırdım galiba :)) Tüm aldıklarınız hayırlı olsun. Kenan da şuan aşk yuvamızı kiralamak üzere İstanbul uçmuş resmen :))

Canım turkuza elbisenin morunu kardeşime düğünümde giymesi için aldık çok güzel duruyor eminim sana da mükemmel olacaktır. Magnetlerine bayıldım ama ben :))
teşekkür ederim canım benim kardeşinde güle güle giysin : )
yaa onlara bende bayıldım başka modelleride vardı ama çok para gitmesin diye almadım. cupcake kutularda da gözüm kaldı
tayinin çıktı ya artık onlar bir şekilde hallolur canım .
teşekkür ederim canım benim , nişanlım diye demiyorum zevkli insan beni seçmesinden belli deyip ukalalık yaparmışım
Maşallah canım çeyizin dolu dolu, herşeyin çok zevkli ve çok cici.
İnşallah iyi günlerinde aşkla kullanırsın..
teşekkür ederim beğenin için , daha güzelleri senin olsun canım
canım hangi tv ünitesini aldınız yaa onu kaçırdım galiba :)) Tüm aldıklarınız hayırlı olsun. Kenan da şuan aşk yuvamızı kiralamak üzere İstanbul uçmuş resmen :))
ikea tv ünitesini aldık canım . teşekkür ederim : )
evet ist. bu konuda aşmış artık :/ inşallah gönlünüzce güzel bir ev bulursunuz hayatım

Çoookk güzeller güle güle kullan .ama şu büyük kalpli salata kasesi gibi olan kaseye bittimm bende istiyorum ondan nerden aldın acaba söylermisin?

Çoookk güzeller güle güle kullan .ama şu büyük kalpli salata kasesi gibi olan kaseye bittimm bende istiyorum ondan nerden aldın acaba söylermisin?

teşekkür ederim canım

bu kase mi canım ? mikka markası. dönem dönem alışveriş sitelerinde satılıyor.

kız kulesi ve galata kulesi maketleri... altıncıcadde de görünce dayanamadım : ) ikisi bana sunay akın'ı hatırlatır ve onun anlattığı galata kulesinin kız kulesine olan aşkının hikayesini : )

Son düzenleme:
kızlar gelin ayakkabımı buldumm : ))
hiç huyum değildir ama bu sabah evden çıkmadan bilgisayar açtım ve markafoniye baktım . nr39 kampanyasını görünce hemen tıkladım ve onu gördüm
üstelik birikmiş çeklerim vardı ve kargo bedava kodu alınca biraz uyguna geldi.

çok sevinim çok ..

ayyy bayıldım süper nasıl bir şeker pembesidir bu çok hoşuma gittti canımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…