- 5 Nisan 2014
- 800
- 49
- Konu Sahibi Persephone955
45 dk tempolu yürüyüşüm 👍
iPhone5s Cihazın' den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
iPhone5s Cihazın' den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fistik 8 sayfa okudum sonra yoruldum uykusuz bir anayim ben mazur gor:)hala tuvalet sorunun varmiii?halledebildinmi o problemini?
Sabahları zeytinyağı içiyorum. Valla deneme tahtası gibi oldum ya 😔 hallettim gibi tam olmasa da
Mustafa Kemal'in askeri.
Sabah aksam hergun ayni saatte otur bekle canim klozette dik sekilde otur.belli bi sure sonra vucudun alisicak o duzene.ve fazlaca bitki cayi iciyosun farkettim onlar bagirsak tembelligi yapiyo kes onlari bence tatlim.cozum buldugun herseye karsi bagisiklik kazanirsin sen bi benim soyledigimi dene bi hafta
İncir yedikten snr ve ılık süt içiorum rahatlamak için denemelisin bitki caylarından uzak dur tembellik 😔
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aslında en iyi çözüm yine bitki çayı doğandan form ama işte tembellik yinde içioruz
Aslında en iyi çözüm yine bitki çayı doğandan form ama işte tembellik yinde içioruz
Ayy maşallah iştahın cok acık ya senin ben 48 kiloyum yiyipde kilo alamayanlardanım 😔😔 benim sana artık en son tavsiyem yemeğe başlamadan 1 yemek kaşıgı elma sirkesi iç sonra ye bunund faydasın görürsün annemden biliorm
Ricaederim canımmm 😍