Çevrem yok :(

piraye34

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2015
53
20
Kızlar çevreniz varmı ? Benim pek kimsem yokta sevgilim var birde bir iki tane arkadasim var. Sürekli sevgilimle buluşuyorum hergün hergün sıkılıyor o da. Ne yapsam

Nereye gitseniz ayri bir cevre oluyor sonra o cevre dagiliyor. Benimde belli bir cevrem yok.

Haftada 5-6 kez sabahtan Akşama kadar görüşüyoruz oda sıkıldı haliyle e evde de oturmak istemiyorum

Her gün sevgiliniz ya da arkadaşınızla buluşmak gerekmez ki

Kendinize başka meşgaleler edinin

okuldan , işten, kurstan , komsulardan... cevre cok
zamanla yas ılerledıkce cevre oturur

Yalnız dolaşmayı sevebilmek kullanışlı bir yabanilik bence.
Dışarı çıkarken partner aramam şahsen, özellikle partnerlik bir yere gitmiyorsam.
Çıkıp dolaşırken her seferinde farklı bi kadın rolüne bürünüp eğlenmek bile mümkün kendi kendine. Ne çoktur öyle vakur bakışlarla haydarpaşa trenine binip son istasyonda inip geri dönmelerim, asdasdasd.
Neyse. İnsan kendi kendine eğlenebilmeli yani.

kursa git
masraflı dersen belediye kursları da varki
kayıt dönemini kaçırırsan çoğu misafir olarak kabul ediyor:)) dene bence

hahahah metro ile aynısını yapmışlığım var bir ben miyim demiştim çok hoşuma gitti

Bende ayni durumdayim ve benim sevgilimle bulusma durumum da yok anca biri olursa onunla çıkıyorum evden sevgilimle de belki ayda 1

Pek çevrem yok, ne liseden, ne şu an üniversiteden, ne yurttan... Üniversiteye başlayınca eski arkadaşlıklarla koptuk, okul ve yurttaki birçok insan çıkarcı, dedikoducu, sahte ve boş geliyor bana. Öyle iki üç tane falan var, şimdilik bir yanlışları olmadı, iyi insanlar ama ben yalnızlığı çok seven biriyim. Hiç eksikliğini hissetmem insanların.

Cevre cok dershaneden, universiteden bolumdeki herkesi tanirim ama zaten gel gor ki herkesle dost olunmuyor. Toplasan cook yakin olup guvendigim 3-4 insan var. Liseden ve dershaneden dediklerim. Ama yalniz basina da sinemaya gidip alisveris yaptigim da olur.

Gelin görün ki benim de gezmelik arkadaşım var ama çok yakın diyebileceğim bir 'en' yok ben napsam :)

'Az insan çok huzur' sözünü motto olarak benimsedim.
2-3 arkadaşım , dostum olsun gerisi umrumda değil.
Yalnızlığın kıymetini bilmek lazım biraz

benim çevremde dertleşebileceğim hiç arkadaşım yok mesela( yüzyüzede yok) hayatım boyunca hep ev-okul iş-ev arası mekik dokumuşluğum vardır. sadece yeni yeni liseden bi arkadaşımın evine gittim sohbet ettik felan. sonra sevgilim vardı sadece hayatımda. nedensiz bi şekilde aniden çıktı hayatımdan şuan boşluktayım. yere göğe sığamamak varya öyle bi durumdayım işte

ulen bogurtlen sendeki ozguvene hastayım ha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…