Çevrem yok :(

benimde çevrem yok.olanı da ben dağıttım.nerde çokluk orda b..luk.bir iki düzgün arkadaş olsun yeter dedim o da yok denk gelmiyor.ya yalancı , ya fesat , ya kıskanç.olmasın daha iyi.kendi kendime daha iyi vakit geçiriyorum.anneme ziyarete gidiyorum.bazen erkek kardeşimle buluşup dışarda mağazalara bakıp alışveriş yapıyoruz.kendi kendime bi restoranta girip yemek yemek ya da sinemaya gitmek hoşuma gidiyor.kendi kendine yetmeyi öğren bence.

çevreden kasıt nedir? herkesin birbirinin yanında kukla gibi durup, fotoğraflarda kalabalık durmak adına yan yana olma mecburiytleri mi? ruhsuz kuklalar. boş insanlar. etraflarında bir sürü kişi var gibi görünür aslında çok mutsuz ve yalnızdırlar gene olarak. herkes için konuşamam ama genel olarak bu böyle. hayatı başkaları için yaşamayın. "görüntüde" de yaşamayın.
çok boş işler bunlar.
gerçek, az ve öz olandır bana göre. bir sadelik vardır.

şu an aşırı yoğun ve tempolu bir hayatım, baya geniş çok sevdiğim bir çevrem var. 1-2 ay sonra evlenip başka şehre gideceğim, ben de aynı böyle olacağım galiba. kendimi kurslara, hobilere vermeyi düşünüyorum düzgün çevre edinene, alışana kadar. siz de öyle yapabilirsiniz. bi de ben kendi başıma dolaşmayı çok severim, nerde oturuyorsunuz bilmiyorum ama sıkıldıkça boğaza giderim bazen:KK49: istediğiniz meşgale olsun yapacak biir sürü şeyler var..

benimde çevrem yok.olanı da ben dağıttım.nerde çokluk orda b..luk.bir iki düzgün arkadaş olsun yeter dedim o da yok denk gelmiyor.ya yalancı , ya fesat , ya kıskanç.olmasın daha iyi.kendi kendime daha iyi vakit geçiriyorum.anneme ziyarete gidiyorum.bazen erkek kardeşimle buluşup dışarda mağazalara bakıp alışveriş yapıyoruz.kendi kendime bi restoranta girip yemek yemek ya da sinemaya gitmek hoşuma gidiyor.kendi kendine yetmeyi öğren bence.

çevrende çok insan olması çokta iyi bir şey değil..yalnızlıktan korktuğum için çevre edineyim dedim başım beladan kurtulmadı vesselam..dedikodu,iftira,kıskançlık,akıl hocaları,menfaatçiler ..huzurum kalmamıştı yeminle..şimdi bazılarını eledim ohhh kafam rahat ..bazen yalnızlık en iyi dost en azından aleyhinize koz olarak kullanacağı malzeme vermiyorsunuz kimseye.allah herkesi dost görünüp sokan yılanlardan korusun

X