Cevapsiz yorum, mesaj anlamı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Diğer konuya yorum yapmıştım ama bunu görmemiştim. Şimdi bunu görünce anladım ki senin ilk yapman gereken şey iyi bı destek almak, aldığın destek yetmemiş çünkü.

Bir yorum daha yapacağım Kaynanasina cevap yazmaması demek kocasıyla ve ailesiyle arasi bozuk. Yakında bosanirlar. Adam da senin kıymetini anlar ve sana döner demek.

Evli eski sevgilisinin karısının yorumlarını mı takip ediyor yani?
Ucurdugu diger konusuna gore oyleymis, ben gorumce diye dusunmustum halbuki
Oha. Bu nasıl takıntı ya. Öğrensen ne geçecek eline acaba.
Aşmış o adami, oyle diyor kendisi.
Bu meziyeti çok takdir ediyorum. Ben bir konuyu okurken sahibinin diğer konularına bakmak aklıma gelmiyor vallahi helal olsun
Aay hiç böyle bi meziyetim yoktu vallahi zilli, konular alt altaydi zaten bu arada nickin ben

Bu kayınvalide siz misiniz acaba ? Shshsh

Ay eski sevgilinin, karısının hesabında mı yatıp kalkıyorsun? Sana ne kayınvalidesinin yorumuna cevap vermemesinden?
Kendine ne anlam çıkaracaksın.
Anlaşsa ne anlaşmasa ne?

Ben bir evlilik ve çift danışmanı olarak eğer gelin kaynananın tiktok gibi önemli bir platformdaki yorumunu beğenip geçtiyse ve cevap yazmadıysa bu evlilikte çok büyük krizler, büyük felaketler görüyorum. boşanma an meselesi, takipte kal

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…