- 7 Aralık 2018
- 6.968
- 17.986
- 248
- 28
evet aralarının bozuk olup olmadığını anlamaya çalışıyor. Bozuksa kendine pay biçecekEvli eski sevgilisinin karısının yorumlarını mı takip ediyor yani?
Oha. Bu nasıl takıntı ya. Öğrensen ne geçecek eline acaba.Gorumce degilmis arkadaslar, eski sevgiliymis, diger konusuna bakiniz.
Çok korkunç bir durum. Allah kötü niyetli olanlardan korusun , uzak eylesin bizievet aralarının bozuk olup olmadığını anlamaya çalışıyor. Bozuksa kendine pay biçecek
Bu meziyeti çok takdir ediyorum. Ben bir konuyu okurken sahibinin diğer konularına bakmak aklıma gelmiyorGorumce degilmis arkadaslar, eski sevgiliymis, diger konusuna bakiniz.
Iste bu yüzden kocanla ve ailesiyle aran bozuk olsa da dışarı bildirmeyeceksin. Taşın nereden geleceği belli olmaz.evet aralarının bozuk olup olmadığını anlamaya çalışıyor. Bozuksa kendine pay biçecek
Ucurdugu diger konusuna gore oyleymis, ben gorumce diye dusunmustum halbukiEvli eski sevgilisinin karısının yorumlarını mı takip ediyor yani?
Aşmış o adami, oyle diyor kendisi.Oha. Bu nasıl takıntı ya. Öğrensen ne geçecek eline acaba.
Aay hiç böyle bi meziyetim yoktu vallahi zilli, konular alt altaydi zatenBu meziyeti çok takdir ediyorum. Ben bir konuyu okurken sahibinin diğer konularına bakmak aklıma gelmiyorvallahi helal olsun
Bu kayınvalide siz misiniz acaba ? ShshshMerhaba arkadaşlar. Tiktokta anne bebeğinin videosunu paylaşmış ve videoya toplam 5 yorum yapılmış. Kadin tüm yorumları begenmis ve cevap yazmış (teşekkür ederim falan ). kayinvalidesinin yorumunu yalnizca begenmis ama cevap yazmamis. Kadin aslinda bebege iyi dileklerini, dualarini yazmışti. gelin neden böyle bir şey yapsin? Aralarinda sorun mu var sizce?
Teşekkürler şekerimbu arada nickinben
Ne kv.si okumadın mı diğer konuyu arka arkaya açtı, eski sevgilisinin karısından bahsediyor, bı sıkıntıları mı var diye düşmüş derdineBu kayınvalide siz misiniz acaba ? Shshsh
Aboww ciddi misin kız shshshNe kv.si okumadın mı diğer konuyu arka arkaya açtı, eski sevgilisinin karısından bahsediyor, bı sıkıntıları mı var diye düşmüş derdine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?