HayırSiz o kaynana misiniz?
Allah başka dert vermesin o zaman
Bence ya kaynana ya da eltiSiz o kaynana misiniz?
Bende bebek haberini paylaştım, yüzlerce yoruma cevap attım, kayınvalidemin asla doğruluğu olmayan, samimiyetsiz yorumunu beğenmedim bile. Hala konuşur. Umrumda değil. Bazıları, bazı şeyleri hak etmez. Beni bu konuda uyandıran tüm kk kadınlarına teşekkürü borç bilirimMerhaba arkadaşlar. Tiktokta anne bebeğinin videosunu paylaşmış ve videoya toplam 5 yorum yapılmış. Kadin tüm yorumları begenmis ve cevap yazmış (teşekkür ederim falan ). kayinvalidesinin yorumunu yalnizca begenmis ama cevap yazmamis. Kadin aslinda bebege iyi dileklerini, dualarini yazmışti. gelin neden böyle bir şey yapsin? Aralarinda sorun mu var sizce?
Merhaba arkadaşlar. Tiktokta anne bebeğinin videosunu paylaşmış ve videoya toplam 5 yorum yapılmış. Kadin tüm yorumları begenmis ve cevap yazmış (teşekkür ederim falan ). kayinvalidesinin yorumunu yalnizca begenmis ama cevap yazmamis. Kadin aslinda bebege iyi dileklerini, dualarini yazmışti. gelin neden böyle bir şey yapsin? Aralarinda sorun mu var sizce?
Elti olsa cevap yazmamasini dert etmez. Belki gorumcedirBence ya kaynana ya da elti
görümce kesinSiz o kaynana misiniz?
Haydaaaaa olay çıkaracak boşluk mu arıyomuş kendineGorumce degilmis arkadaslar, eski sevgiliymis, diger konusuna bakiniz.
Guyaaaa adami aşmış ama ky ve gelin arasi kaos pesinde.Haydaaaaa olay çıkaracak boşluk mu arıyomuş kendine
Adam çoluk çocuk sahibi olmuş. Karısının annesinin yorumuna cevap yazmamasi olay olmaz konu sahibi sen çok şeyyapmaGuyaaaa adami aşmış ama ky ve gelin arasi kaos pesinde.
TAHMİN ETMİŞTİM SLFLSLFLDL İlk defa paranoyaklığım anlam bulduGorumce degilmis arkadaslar, eski sevgiliymis, diger konusuna bakiniz.
Bu konuyu açarken çok mu düşündünüz? Allah başka dert vermesin. Dertsizlik çok güzelmiş.Merhaba arkadaşlar. Tiktokta anne bebeğinin videosunu paylaşmış ve videoya toplam 5 yorum yapılmış. Kadin tüm yorumları begenmis ve cevap yazmış (teşekkür ederim falan ). kayinvalidesinin yorumunu yalnizca begenmis ama cevap yazmamis. Kadin aslinda bebege iyi dileklerini, dualarini yazmışti. gelin neden böyle bir şey yapsin? Aralarinda sorun mu var sizce?
Evli eski sevgilisinin karısının yorumlarını mı takip ediyor yani?Gorumce degilmis arkadaslar, eski sevgiliymis, diger konusuna bakiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?