Cevaplariniza ihtiyacim var...

Başınız sağolsun, vefat eden kimdi?

Inanirmisiniz esimle tanisitigim dan bu yana, ayni düsünce bende de var, yani gercekten aklim almiyor. Tavirlar hareketleri normal degil gercekten. Hep ben mi abartiyorum diye düsünüyordum. Düzelir diyordum ama gittikce abartti.

Yanlis davrandigini kac kere esime izah ettim. Onun yapisi öyle diyo. Kayinvalidem hop onunla oturuyo hop onunla kalkiyor. Yapisik ikiz gibiler. Ve kimse acipta agzini ona birsey demiyo, haliyle bende diyemiyorum. Ama gittikce haddini asmaya basladi, resmen terbiyesizlesti artik. Yinede susup sabretmeye calisiyorum, ama ar damarimi zorluyor!

Bunun farkinda oldugum icin, sizlerden düsüncelerini almak istedim. BU gidisat benim acimdan hic iyi degil. Hem kendimi yipratiyorum neden neden diye sora sora hemde esimi bunaltiyorum.

Hatta esime anlattigimda bana söyleme git ona söyle dedi, niye böyle davrandigini öyle anlasirsin dedi. Tüm cesaretimi toplayip gittim ona sordum. Duvara bakarak bana cevap veriyor! Yooo birsey yok, sana öyle gelmis. Ama öyle sikilgan umursamaz konusuyo ki bana bakmadan. Hic üstelemedim gerisini. Anliyacaginiz hep duvara tosluyorum sanki.

Ah ah ne güvenim kaldi ne birsey. Bos bos anlamsiz yasiyorum sanki. Bilakis görümcemden daha uzaga gidecegimize dahada yakinina tasinmak zorunda kaldik. Buda iyicene sinirlerimi yipratiyor. Öyle iki yüzlülük görmedim, ailemin yaninda baksaniz sanki beni cok seviyormus gibi davraniyor ya kecilerim geliyor resmen.

İçinde biriktirme.sen kendine dert etme....sinir oluyirum böyle insanlara.mutsuz birisi olmana vesile oluyorlar

eşiniz olaya el atmayı düşünmüyor mu?
o ablasıyla konussun ne oluyor ne gıdıyor neden boyle
sızınle arkadaslık etmesını ısteyebılır ha sızın buna ıhtıyacınız belkı yok ama
bende gorumceyım yengemle hep beraberızdır , oda boyle olmasını ıster sonucta ıyı gundede kotu gundede bırlık ıstıyor arıyor yanı ınsan
anlıyorum senı ama esın el atmalı olaya

Aynen öyle bende hep abla kardes gibi olmayi diliyordum. Ama esimede anlatmamin sebebi buydu, ancak esimde ben karismiyorum diyo. Yani benim abarttigimi düsünüyor, o öyle diyor öyle kabulleneceksin diyo. Napayim diyo seninle yazismiyorsa! Artik en son care olarak bana dedigi suydu, yazmiyorsa yazma, konusmuyorsa konusma. Ama iste o kadar kolay olmuyor. Esimle gelecek görüsecek, bulusacak, bende yabanci gibi yanlarinda duracagim!

Belki bu kadar abartması sizde ki rahatsız tavrı gördüğü için olabilir.
Biraz aldırış etmeseniz ki kolay olmayabilir ama karşı tarafı geri çekebilir.
Üzüldüğünüzü taktığınızı anlıyorsa dahada abartıyordur

aman boşver arayıp sormasınlar napcan sen onlarıki.işine geldiklerini zaman aradıklarınında ver cevabını otursunlar aşağa.eşinizede yazık adam ne yapsın zorla mı aratsın.aman dert ettiğiniz şeye bak.

Inanirmisiniz dügün günü haliyle cenaze vardi, hepimizin morali bozuk bir durumda. Nikah icin hazirlaniyorum ama hic icimden gelmeyerek, alel acele makyajimi ve sacimi yaptircam. Ama o kadar misafir var ki onlarlada ilgilenmek gerek, her ne olursa olsun. Ki hepimiz baska sehirde oldugundan yolculuktan gelmisiz. Görümcem ve kiz kuzenleri hepsi bir odaya girmis. Mutfakta kim var yok umurlarinda degil. Herkes ac, kimse ilgilenmiyor, kayinvalidemin komsulari ben ailem gittik yemek vs hazirladik. Ki dügüne yetisecegiz düsünün! Ben daha hazirlanacagim! Inanirmisiniz görümcem odadan bir cikti ki, ben daha hazir bile degilim, dügüne 1 saat kalmis! Saclar fönlü makyaj o bicim elbise vs vs. Resmen nutkum tutuldu, bir insan nasil böyle olabilir dedim. Sanki kendi dügünü. Anliyacaginiz bircok sey icime dert oldu aslinda ama iste. Dügünde, nisanda vs beni bir kere bile tebrik ettigini duymadimda görmedimde. Hep esime sariliyor, öpüyor.

Aslinda olabildigince belli etmemeye calisiyorum ama haliyle yüzüm düsüyor.

Öyle birsey ki benimle ne ayni masada yemek yer, nede ayni ortamda bulunmak istiyo. Yanina otururum hemen kalkar gider, ayni ortama girerim hemen cikar.

o zaman esın bılıyorda sana soylemıyor
yanı normalde oda sızın normalde arkadaslık etmenızı ıstemezmı?
bız mesela yengemle abımlerle topluda gorusuyoruz cocukları alıp gezmeyede gıdıyoruz ıkımız tek basımıza kahve ıcmeyede gıdıyoruz.

kaldıkı suanda devır 2015 artık ınsanlar gelın gorumce tatıle gıdıyorlar anlatabıldımmı yanı aramazsa arama sormazsa sorma ok ama neden?

abla fılan dıyınce yası var gıbı dusunuyorumda ben
kaç yasında görümce?

kendi terbiyesizlikleri ben olsam onlarla görüşmek bile istemem.eşinize sarırlar öperler tabi neticede abla kardeş anne oğul.gerçekten takmaya değmez siz görüştükçe bu tip insanlar sizin daha çok canınızı sıkar.

Acaba siz ne hatalar yaptınız?
Beni aramıyorlar falan diyorsunuz. Ama sizin evlenmenizde önayak olmuşlar başta.

Sonra siz bir kusur işlemişsiniz ve size uyuz olmuşlar gibi geldi bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…