çok detay vermişsin okurken kör oldum resmen
Helal olsun. hakkınızda hayırlısı olsunBenim kırıcı bir sözü unutmam cok uzun zamanimi aliyor ondan. Hakkinizi helal edin ya hakkaten cok uzun yazmisim kiymet verip okuyup yorum yapmissiniz. Tesekkur ederim
okurken hiç zorlanmadım, anlatım tarzını da sevdim açıkçası. Bence de zamana bırak, ama bu zaman içerisinde bence uzak dur biraz kendisinden..
Allah yazdıysa olur zaten.. Canını sıkma hiçbirşey için.. Belki iki ay olmuş ama önemli olan yaşanan zaman değil, yaşanılan güzel şeylerdir.. Herşeyin hayırlısı seni bulsun, beni bulsun:)
Çok içten yazmışsın sıkılmadım okurken , sonunu merak ederek okudum.Genelde pişman olurlar oda pişman olur. Sen doğruysan onlar sağdan soldan duyduklarına göre hareket ediyorsa zaten hiç olmasın.Şöyle düşün şimdiden ailesinin etkisinde kalan biri evlendikten sonra nasıl olur .Bence sevseydi vazgecemez di.2 ay kısa bir zaman değil insan sevince 1 haftada da sevebiliyor bir insanı
aynen canım o anki duygusallıkla göremeyebilio insan, kendine dinletemeyebilio ama zamanla geçior seninki de geçecek inşaAllah, su akar yolunu bulur de hayatına devam et kaldığı yerdenHakkinizi helal edin ya. Yakinda taslayacaklar beni yakindir gozlerimiz bozuldu senin yuzunden zalım hayın gız seni diye :) Haklisiniz baskasindan duyunca daha mi etkili oluyor ne. Ama kendine soz geciremiyor bazen insan.
iki ay isinmak-isinamamak icin uzun bir.zaman.
tanimak.icin cok.kisa evet ama isinmak.icin uzun.
daha tez soyleyip bukadar yipratmasaydi sizi.ben yazinin hepsini okudum.
kaderimde varsa zaten vazgecmem lafina oyle snir oldum ki.
acik.kapi.birakiyor kendince.
sizin kararli durusunuz guzel.
umarim bir adim atarsa karsilik vermezsiniz..
cok.ciddiyim bunu.yapmayin
Saygi duyarim canim. Tesekkur ederim yorumun icin saolasin:)prensip olarak bu kadar uzun yazi okumuyorum. bu ne yaw
düpünden dönmüş usrınden enkaz geçmiş. sendende hoslanmıstır ama demkki baktı gecmiyor hissedemiyor derinden seyler. etki felan olsada karsıdaki taraf cocuk degil kendi aklı ile tartabilen biri .
adam yıkımın nasıl kötü oldugunu biliyor oyuzden sana sonradan kırdım mırdım demiş
sana tavsiye sevmiyorsa olmaz yarın evlenirsen sevmeyen erkegin daha az caba harcadıgını görürsün .
hayırlısı buymus de
bide sana yokun basında ayrıldıgını söylemeliydi
Evet o tarafi zaten yenilip yutulacak degil. Kisa zamanda biseylere takilmadan yoluma bakmaliyim kizlar. Normalde cok neseli bi karakterim. Kendimede yakistiramiyorum bu hallerimi esasen. Baskasi anlatsa ergen misin yaas derim belkide ama. Bi sekilde gececek Allahin izniyle tesekkurler yorum icin ❤düpünden dönmüş usrınden enkaz geçmiş. sendende hoslanmıstır ama demkki baktı gecmiyor hissedemiyor derinden seyler. etki felan olsada karsıdaki taraf cocuk degil kendi aklı ile tartabilen biri .
adam yıkımın nasıl kötü oldugunu biliyor oyuzden sana sonradan kırdım mırdım demiş
sana tavsiye sevmiyorsa olmaz yarın evlenirsen sevmeyen erkegin daha az caba harcadıgını görürsün .
hayırlısı buymus de
bide sana yokun basında ayrıldıgını söylemeliydi
Amiiin ablacim Allah razi olsun. Tabiki inaniyorum. Buyuklerimede saygim sonsuz. Insallah su cuma vaktinde dua saatine denk gelmistir güzel dileginiz. Yureginize saglikBeni ablan gibi bil ve tecrübelerime guven. Tutarsız erkeklerden hayır gelmez. Bir gün ısınamadım, ertesi gün aslında çok mutluydum tarzı saçmalayan bir erkek düzgün olamaz, sadece kendisini sana düzgün göstermiştir. Kadere inanıyorsun zaten. Umarım kaderinde çok mert bir erkek yazilidir.
Gelsinde iki cift laf edeyim oda unutamasin benim gibi ettigim lafi..Daha okurken anladim. Adam sevmis kirilmis vs ve sizle olunca sevmesede aklina gelmis karsilastirmis. Hatasi ilk anda deli gb asik olmamasi gerektigini anlayamamis. Sizden hoslanmis etmis zaten.
Sakinlesip kendiyle kalinca hatasini anlayip gelicek bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?