Cevap vermeden gecmeyin:)

kalbindESakli

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2012
234
0
0
Diğer
Kizlar birikim amacli ceyrek altin biriktiren oldu mu? Elime fazladan para gectikce ceyrek alip atsam bir kenara(evlenmeye daha 2 yil kadar var) sonra o ceyreklerden bilezik alirim falan yada ne bileyim? Bi fikir verseniz:)

Evlenmene 2 sene var zamanın ve fırsatın varken biriktirmeye başlaman çok doğru bi karar olmuş.

Bende evlenmede önce elime geçenlerle çeyrek altın alıp biriktirdim ve inan çok işime yaradı :)

Hatta keşke daha önceden başlasaymışım biriktirmeye dedim.

Bence bunu alışkanlık haline getir eğer imkanın varsa evlendikten sonra bile sürekli çeyrek altın olmasa da eline geçtikçe bi banka da bile biriktirebilirsin.

Evlenmene 2 sene var zamanın ve fırsatın varken biriktirmeye başlaman çok doğru bi karar olmuş.

Bende evlenmede önce elime geçenlerle çeyrek altın alıp biriktirdim ve inan çok işime yaradı :)

Hatta keşke daha önceden başlasaymışım biriktirmeye dedim.

Bence bunu alışkanlık haline getir eğer imkanın varsa evlendikten sonra bile sürekli çeyrek altın olmasa da eline geçtikçe bi banka da bile biriktirebilirsin.

Ray_Ray Allah razi olsun canim cok tesekkur ederim yorumun icin
evet boyle insan olumlu duyunca dahada hevesleniyor
tesekkurler :)

Ray_Ray Allah razi olsun canim cok tesekkur ederim yorumun icin
evet boyle insan olumlu duyunca dahada hevesleniyor
tesekkurler :)

Rica ederim canım ne demek, yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :)

Evlendikten sonra bile biriktir dememin sebebi de ileride ne olacağı belli olmuyor canım o yüzden baştan önlemini almakta fayda var.

Ben yapamadım ama bu konuda baya tecrübe sahibi oldum bu saatten sonra 3-5 demem atarım kenara :)

Back