- Konu Sahibi Tembelgiller
-
canım teşekkürler hemen link i ekledim
aramıza hoşgeldinnnndevamını bekliyoruz efenim....
üşenmeden araştırmaya devam ettim raf temizlemekten kurtaracak formül ya üşenir miyimbu örtülerin delikli olanları tercih edilebilirmiş.. öyle mi yapsam acep ?
Benim dolaba onkadar bisi dokulmezde 15 gundr hir ortulerjmi cikarip yikar geri sererim. Goruntisude guzel ama yaaabende bildiğimden değil araştırıyorum kuzuu nefret ediyorum o raflardan yahu :) hiç temiz kalmıyor ben mi çok pisim ki
EVET GÖRÜNTÜSÜ ÇOK GÜZEL :) NEYSE EVE GİDİNCE DOLABIMI TEMİZLEYEYİM BARİ..Benim dolaba onkadar bisi dokulmezde 15 gundr hir ortulerjmi cikarip yikar geri sererim. Goruntisude guzel ama yaaa
teşekkür ederimkızlar hayırlı olsun topiğiniz.
barones dolap içlerine bayıldım resmen.
sepetlerin çok tatlı olmuş.
azerinnn hoşgeldinmahalleye yeni komsu gelmis bi hos geldiniz demeye geldim
gelirken eli bos gelmiyeyim dedim toz bezleri getirdimee temizlik topiklerinin de birbiribe hediyyesi bu olur artik
tesekkurler balimazerinnn hoşgeldinyıllardır ilgiyle takip ediyorum seni hatta bak alttaki linkte azerinnn in konuları temizlikte 1 numara yazmışım
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-gecmeyin-lutfen.610019/page-59#post-40260125
hoş boynuz kulağı geçer derler
latife ediyordum tabikitesekkurler balimama o sondakini hic soylemicektin saka saka tabi ki
evet bende o sayede bulmuştum temizlik topiğini :))azerinnn hoşgeldinyıllardır ilgiyle takip ediyorum seni hatta bak alttaki linkte azerinnn in konuları temizlikte 1 numara yazmışım
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-gecmeyin-lutfen.610019/page-59#post-40260125
hoş boynuz kulağı geçer derler
aa fotolar oyle demiyo amalatife ediyordum tabikisenin eline su dökemeyiz tatlım
azerinnn canım senin topikte evinin dağınık halini de tertemiz düzenli halini de gördük ama dolap içlerini görmedik ( belki 2000 sayfada aralarda vardır ben görmediysem affet) bizim bebek topiğimize bir güzellik yapsanda senin dolap düzeni fotolarını bizimle paylaşsantesekkurler balimama o sondakini hic soylemicektin saka saka tabi ki
azerinnn canım senin topikte evinin dağınık halini de tertemiz düzenli halini de gördük ama dolap içlerini görmedik ( belki 2000 sayfada aralarda vardır ben görmediysem affet) bizim bebek topiğimize bir güzellik yapsanda senin dolap düzeni fotolarını bizimle paylaşsan
yeni ev yeni düzenAsla ama asla başaramadığım bişey varsa o da dolap çekmece düzenidir.Topiğiniz hayırlı olsun hanımlar.İnşallah arada uğrar gaza gelirim.Yeni evime taşıncam orda daha düzenli olmak istiyorum ama inşallah başarabilirim .
İnşallah canım istiyorum ama bizim evde herkes dağınık tek başıma ben çabalıyorum .Arada dolap filan düzeltiyorum tabii ama ev işinden yetişemiyorum.Temizlik bittiğinde dolap içlerine gücüm kalmıyor.Oğlum var 13 yaşında canı sağolsun hiç dikkat etmez keza eşim de oyle.Ben de pes edersem ev alip başını gidiyor.yeni ev yeni düzen, istedikten sonra başarırsın tatlım bi bakmışsın 2 gün sonra senin fotoları yayınlıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?