- Konu Sahibi Tembelgiller
-
Hayırlı ugurlu olsun topigimiz :)
canlarım düşündüm de iki topiği takip etmesi çok zor olacak, o yüzden biz yine düzen fotolarımızı da burada paylaşalım isteyen o topiğede fotolarını eklesin
bi de şöyle düşündüm o tarafa eklediğimiz fotolar vardı ya herkes onları buraya da eklesin ben ilk sayfadaki ilk mesaja sürekli link ekleyeyim mesela
yagmulluk un nevresim düzeni 10. sayfada altında link i gibi
böylece sayfamıza hem yeni giren kişiler için hem de biz fotolara tekrar bakmak istediğimizde kolaylık olur
kendimle başlıyorum siz de fotolarınızı ekleyin lütfen
canım hoşgeldin aramızahayırlı olsun topik takipteyim....
baronesim hayırlı olsunnnnn süper yazmışsın harikasın heyyooo, sizi çok özledim kızlar kaynanamlar yatılı misafir ben de giremiyorum, bu arada ölüyorum koştur koştur gben bilir rahatsızdım da dua edin bana(
canlarım düşündüm de iki topiği takip etmesi çok zor olacak, o yüzden biz yine düzen fotolarımızı da burada paylaşalım isteyen o topiğede fotolarını eklesin
bi de şöyle düşündüm o tarafa eklediğimiz fotolar vardı ya herkes onları buraya da eklesin ben ilk sayfadaki ilk mesaja sürekli link ekleyeyim mesela
böylece sayfamıza hem yeni giren kişiler için hem de biz fotolara tekrar bakmak istediğimizde kolaylık olur
Hayırlı olsun topic başlıkta süper olmuş
şimdi ben şaşırdım burayı mı takip edeceğim yoksa öbür topiği mi
Yazinca cokmus gibi gorunuyor ama sadece ortadan kalkan utulerim var benim.kızlar ben okurken yoruldum valla maşallah sizeben sadece mutfağımı toplayabildim o kadar
vaktin oldukça düzenle bence, taşınınca aynı düzeni orada kurarsın kolaylık olur canımEllerine saglik canim...
Daha duzenlenmesi gereken ivir zivir cekmecelerim var. Hic icimden gelmiyor tasinicam dusuncesiyle.
yok yok arı gibisiniz valla, ben mutfağı toplayınca o gün çok iş yatım diye seviniyorumYazinca cokmus gibi gorunuyor ama sadece ortadan kalkan utulerim var benim.
Bu gun sadece ogluma kahvalyi hazirladim yedirdim. Beyazlar kurudu onlaributulemem gerek. Ocaga et koydum aksam icin begendi yapicam. Oglumun oglen yemegi yok daha. Is cok ama yapacak hatun yok gibi:)
Evet ... toz bezlerine kadar utuleyen catlagin tekiyim. Fotolardada yoz bezlerim gorunuyordur.yok yok arı gibisiniz valla, ben mutfağı toplayınca o gün çok iş yatım diye seviniyorumsen de çamaşır çorap falan herşeyi ütüleyen gruptanmısın yoksa
canım o tarafa eklediğin fotoları buraya da eklemeni bekliyoruzGünaydın herkeze bi dünya ev işi var benimse hiç birşey yapasm yok ev almış başını gidiyor
benim evin mutfak,ayakkabılık ve temizlik dolapları için düzen fotoları (ilk sayfaya link ekledim)
çok teşekkür ederimİnanamadım hayatımda böyle düzenli birini görmedim en duzenlisinin bile elektrik supurgesi kapı arkasındadır bu mukemmel bir düzen yaa
Bakliyat kaplarını nerden aldn canm ya
ŞAKAA ..CANINA YAZIK KUZUM YAA HERŞEY ÜTÜLENİR Mİ..Evet ... toz bezlerine kadar utuleyen catlagin tekiyim. Fotolardada yoz bezlerim gorunuyordur.
Insanlahh drdigin gibi bi ara kalan yerlerimidr duzenleyim.
SENİN ŞU BUZDOLABI ÖRTÜLERİNİ GÖRDÜKÇE KENDİ DOLABIMA DA KOYASIM GELİYOR..BİRAZ ARAŞTIRDIM CAM RAFLAR İÇİNDE ÖRTÜ SERMENİN ELEKTRİK TÜKETİMİNİ ARTIRDIĞI SONUCUNA ULAŞTIM..O YÜZDEN DE KARARSIZ KALDIM CNM YA..ÇOK ÜŞENİYORUM BEN CAM RAFLARI TEMİZLEMEYE AMA MECBUR ÖYLE KALICAKLAR HERALDE..SENDE Bİ ARAŞTIR BU KONUYU DERİM BEN .. TAKTIM SENİN ÖRTÜLERE DİMİBunlarda benden.Eki Görüntüle 1483713
Aliamisim canim ya utusuz hic bisibyerlestoremiyorum dolaplara. Cirkin duruyor gibimeŞAKAA ..CANINA YAZIK KUZUM YAA HERŞEY ÜTÜLENİR Mİ..
Olabilir elektirik tuketimine bisi diyemem ama benim hem goz zevkime hemdr pratigime boyle daha iyi gibi. Bisi dokulunce hemen sil leke iz yok bidr camlar tencere falan koyarken ciziliyor gibi hele o girc sesleri yokmuuu iyhhh :))SENİN ŞU BUZDOLABI ÖRTÜLERİNİ GÖRDÜKÇE KENDİ DOLABIMA DA KOYASIM GELİYOR..BİRAZ ARAŞTIRDIM CAM RAFLAR İÇİNDE ÖRTÜ SERMENİN ELEKTRİK TÜKETİMİNİ ARTIRDIĞI SONUCUNA ULAŞTIM..O YÜZDEN DE KARARSIZ KALDIM CNM YA..ÇOK ÜŞENİYORUM BEN CAM RAFLARI TEMİZLEMEYE AMA MECBUR ÖYLE KALICAKLAR HERALDE..SENDE Bİ ARAŞTIR BU KONUYU DERİM BEN .. TAKTIM SENİN ÖRTÜLERE DİMİ
üşenmeden araştırmaya devam ettim raf temizlemekten kurtaracak formül ya üşenir miyimBunlarda benden.Eki Görüntüle 1483713
bende bildiğimden değil araştırıyorum kuzuu nefret ediyorum o raflardan yahu :) hiç temiz kalmıyor ben mi çok pisim kiAliamisim canim ya utusuz hic bisibyerlestoremiyorum dolaplara. Cirkin duruyor gibime
geliyor.
Olabilir elektirik tuketimine bisi diyemem ama benim hem goz zevkime hemdr pratigime boyle daha iyi gibi. Bisi dokulunce hemen sil leke iz yok bidr camlar tencere falan koyarken ciziliyor gibi hele o girc sesleri yokmuuu iyhhh :))
aynı valla, herşey iz yapıyor 1 haftadır buzdolabı düzenleyicinin fotosunu çekicem cam rafın görüntüsü de fotoda çıktığı için çekemiyorumbende bildiğimden değil araştırıyorum kuzuu nefret ediyorum o raflardan yahu :) hiç temiz kalmıyor ben mi çok pisim ki
hemde ne bela..bu kadar konuşuncaya kadar oo ne işler yapılır dimi :) ama kirlenmese ne güzel olur ..o kadar dikkat ediyorum ama yok yani..buzdolabı pis gibi görünmüyor mu deli oluyorumaynı valla, herşey iz yapıyor 1 haftadır buzdolabı düzenleyicinin fotosunu çekicem cam rafın görüntüsü de fotoda çıktığı için çekemiyorumbi ara üşenmeyip temizleyebilirsem, buzdolabı içi fotosu gelicek kızlar, ama ben örtü falan uğraşamam ya o daha zor geliyo bana, kaldır sil geri ser falan örtüyü olduğu yerde sileceksemde cam rafı silerim geçer tembellik başa bela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?