Cetvelciler hizaya girdi, iş başındalar;)))

Gunaydin canlar.. Bugun ise gitmek istemiyordum hic cok sukur oglum biraz miz mizdi birazda atesi vardi (atesli olunca okula almiyolar) bende arayip isten izin aldim yerimede arkadasi ayarladim Oglusumda cok sukur iyi simdi kahvaltisini yaptirip hemen cati katindan girecem eve Bugun sevgili kv de calisiyorum sannediyor gelmez insallah bugun toparlarim artik evin islerini

ALEMSİN YA..BU ARADA GEÇMİŞ OLSUN KUZUYA..

günaydın kızlarrr
benim kv Allahtan başka şehirde oturuyor yoksa eminim ben de çook çekerdim, nedense dünyanın en iyi kaynanası bile olsa geline hesap sorma karışma ne yapacağını buyurma hastalığına sahip oluyor.
benim bir de şu şansım var ki kendi annemlerle komşuyum bunun için çok şükrediyorum....
eveeeet bugün uzun zamandır kaynanasız ve iğnesiz (dün iğneler bittiii) geç uyandığım bir sabaha kavuştum ooohhh
hastalık ve yorgunluğun etkisiyle olacak ölü gibi uyuyorum kaç gecedir kafam kalkmıyor resmen..
bugün istanbulda hava çok kapalı gece çok soğuktu yağmur var ve dolayısıyla bir eklem romatizması hastası olarak heryerim sızım sızım sızlıyor, pek iyi değilim yani şimdi kahvaltıya kaçıyorum görüşmek üzereee....

bu arada dün pek uğrayamadım sabah son iğnem için hastaneye gitmişken ordan avm ye dönüşte markete vs derken 3 buçukta geldim eve...biraz ciciler aldım stres attım gelince de yemek yaptım biraz epilasyon işleriyle uğraştım falaaan filaaan...bugün de epilasyona devam inş.

Bu arada geçmiş olsun canim bende de çift taraflı fıtık var belde bnde iğne oluyordum ama hamile kalinca igneyide brakmak zorunda kaldım

ALEMSİN YA..BU ARADA GEÇMİŞ OLSUN KUZUYA..
Sagol canim ne yapayim baska turlu is yapamiyom bugun herkes beni iste sannediyor bense evde islerleyim Cok sukur oglum iyi sabahki halinden eser kalmadi sadece birazcik isali var keyfi yerinde cok sukur

Gecmis olsun canim epilasyon isleri bendede coookk var malesef hic zaman bulamiyorum bakiyom olmuyo kremle temizliyorum tabi bir hafta sonra geri geliyor

Bu arada ben cati katini bitirdim sadece 2makina camasir katlanacak ve utulenecekler utulenecek onun disinda camlar kapilar yerler mis gibi oldu ikinci katida supurup sildim oglumun odasinin dolaplari camlari kapilari yerleri herseyi bitti cok sukur banyoda tepeden tirnaga silindi sadece dolaplarini biraz toparlamam lazim oglusumu uyuttum bende simdi biseyler yiyip icecem yorgunluktan canim cikti ama azcik soluklanip kalkmam lazim daha alt kat duruyor supurulecek silinecek oglusum uyanmadan ona corba yapilacak bense yorgunluktan cokup kaldim Neyse kahvemi icip kalkayim ben

Oh mis gibi olmuştur canım ellerine sağlık valla ne güzel anlattın tekrar is yapasm geldi birden

ELİNE SAĞLIK MİSLER GİBİ OTURUN İNŞALAH..BENDE BURDA YAZDIKLARINIZI OKUYUNCA EVE GİDİP TEMİZLİK YAPASIM GELİYOR AMA EVE GİDİNCE YAN GELİP YATIYORUM NAPICAZ BU DURUMU BİLMEM

üzülme canım Allah yardım eder hallediverirsin inş. bitmezse bi başka gün devam edersin. oğluşun da var tabi bakım işlerin daha zor olur dolayısıyla bi gün oğlunu biri baksın sen de kapan odana yap özel işlerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…