Cetvelciler hizaya girdi, iş başındalar;)))

Kızlar karışmak gibi olmasın ama fikrimi söylemek istedim ben de..Herşeyden konuşulabilir bence burda .Sonuçta faydalı bilgiler başlığı altında değil mi topik?Ee diyette faydalı bişey sonuçta.Günaydın herkese bu arada.Yağmuluk hayırlı evlat olsun kızçen inşallah.kba seninde oğluşun ayni şekilde.instagramda ev resimleri olan bir sayfa varmı bildiğiniz kızlar?

Günaydın reçelli ekmekler ballı çörekler
Kaç sayfa yazmışsınız sabah sabah yaaa alıntılayamayacağım çok üşeniyorum
Diyete varım benim 4 kilo fazlam var bugün start veriyorum
Veee ilk gün.
Bugüün yiyecek olarak sebzeler meyveleer, egzersiz olarak bahar temizliği konseptiyle temizlik yapmak vaar!

canım çok var evle ilgili olan #ev, #evim falan gibi arattır çok foto olanlarda beğendiğini takip edersin, yalnız dekorasyonla ilgili fikir almak istiyorsan bana göre en faydalı olanlar proje konutların örnek daireleri hürriyet emlakta 0-1 yaş aralığı evleri filtrelersen oradaki örnek daireler baya yardımcı oluyor canım

günaydın hoşgeldin 4 kilocuk fazlalıktan sayılmaz hemen verirsin canım ya

Demek temizlik için yol arkadaşı bekliyorsun aslında iyi fikir tam gaza gelmelikmiş haa
Eee bana kim eşlik edeceek?Hem temizlikte hem göbekte?
hoş artık tülaya gerek yok buradan yeterince motive oluyorum zaten, buradan herkes yazarsa ben de gaza gelir haftasonu yaparım göbeğe gelince 4 kilo benim dişimin kovuğunda kalır tatlım benim yolculuk uzun

VALLA ARTIK KOCAM MI YAPAR KİM YAPAR BİLEMEM BENİM O KADAR DETAYLI YAPMAYACAĞIM KESİN
Ne iyiymiş yaa oohhh Hamile mi kalsam naapsam
hoş artık tülaya gerek yok buradan yeterince motive oluyorum zaten, buradan herkes yazarsa ben de gaza gelir haftasonu yaparım göbeğe gelince 4 kilo benim dişimin kovuğunda kalır tatlım benim yolculuk uzun
Bende haftasonu mu yapsam
Başlayalım bence deeeOlsuuunn Baronesss imm üç beş onbeş fark etmez başlamak asıl mesele

Demek temizlik için yol arkadaşı bekliyorsun aslında iyi fikir tam gaza gelmelikmiş haa
Eee bana kim eşlik edeceek?Hem temizlikte hem göbekte?
DERDİN GÖBEK BÜYÜTMEK OLAYDI BEN SENİ GEÇERDİM NEYSE SEN BAŞLA KÜÇÜLTMEYE BEN KÜÇÜLTÜRKENDE SEN BÜYÜTÜRSÜN

Buzdolabina çocuğun uyumasini bekleyemedim ama sonuç tam bir felaket buzdolabının icinemi girmedi camlarını yıkarken duşa kabinemi girmedi yıkanması için ayrdim camsrlari bütün eve sacdi evde Harb çıkmış gibi 2 camim kaldı uymasini bekliyorum artik

Ahahahah cok şeker yaaa

canlarım malum üzere son derece tembelliğiyle ünlü bir insan olarak bir iş yapabilmem için motiveye arkadan ittirilmeye kaktırılmaya ihtiyaç duyuyorum, geçen sene acaba nasıl temizliğe motive olurum diye kara kara düşünürken yabancı düzen bloglarında temizlik listeleri olduğunu gördüm ve onları inceleyip kendi evime uygun bir liste oluşturdum (ekte foto koydum bu liste tüm odalar için uzuyor aşağı doğru)
bu liste daha önce fotosunu eklediğim temizlik dolabımda asılı duruyor ,yaptıkça orada gidip işaretliyorum yani mesela banyonun temizliğini bitirdim diyelim koşuyorum bu listede işaretliyorum o kare kutucuklar doldukça tümünün dolması için gaza geliyorum
fotoda anlaşılıyormu bilmiyorum ama dikkat ederseniz liste 6 aylık her ay 4 haftaya ayrılmış, yani orada haftalık olanda var 2 ayda bir yapılması gerekende(oralar koyu renkle işaretli) ona göre bakıyorum işaretlenmemiş kısımları yapıyorum
bahar temizliğimde boş kutucuk kalmıyacak şekilde temizlik yapmak demek benim için
benim çok işime yarıyor

Eklentiler

• temizlik listesi.png
    35 KB · Görüntüleme: 2.261
Dün çocuk odası dolapları toplandı .kışlık ayakkabıları oğlum boyadı birazını kutuladım kaldırdım .Kışlıkların çoğu kaldırıldı. Yatak odası dolapları elden geçirildi .
2 hafta önce cam silmiştim o günden beri yağmur yağıyor .Bidaha kuraklık olursa haber verin ben cam sileyim.
Mutfak dolapları azar azar bikaçgünde düzenlendi.
Balkondaki dondurucuya kılıf dikmeliyim artık ooof bi başına geçsem olacakta .
En sevdiğim şey dikiş hep sona kaliyo.
Katlanacak çamaşırlar ve yıkanmayı bekleyen balkonlar var.
Yine acıktım .Sabahtan yemek ve süpürge yaptım .
Pazardan plastik sepet almalımıyım almamalımıyım laaaalaaa laaaaa

Ya desen yapıyo hatta kendi aliyo bazen eline süpürgeyi felan ama tabi bnim içime sinmiyor
bırak yapsın tatlım olduğu kadar artık sen yorma kendini, azıcık naz yapın ya doğduktan sonra daha çok yapacaksınız şimdinin keyfine bakın
aaaaaaaa kızdırmayın beni bak artık hamişleri kabul etmicem topiğe ha gaza gelip iş yapıyorlar ,ayağınızı uzatıp yatın siz

Dün eşimin izin gunuydu evde değildim ama ben hazırlanana kadar o terası temizledi saolsun dünün tek işi bu
cetvelcilerin eşlerine alkış

BEN DE SIKINTI YOK ŞEKERİM BOL BOL ÇALIŞTIRIYORUM KOCACIĞIMI :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…