- Konu Sahibi Tembelgiller
-
Valla ben başlasam iyi olur bu halde bide çocukla yavaş yavaş anca olur
BEN BAŞLAMASAM NASIL OLUR Kİ
canım çok var evle ilgili olan #ev, #evim falan gibi arattır çok foto olanlarda beğendiğini takip edersin, yalnız dekorasyonla ilgili fikir almak istiyorsan bana göre en faydalı olanlar proje konutların örnek daireleri hürriyet emlakta 0-1 yaş aralığı evleri filtrelersen oradaki örnek daireler baya yardımcı oluyor canımKızlar karışmak gibi olmasın ama fikrimi söylemek istedim ben de..Herşeyden konuşulabilir bence burda .Sonuçta faydalı bilgiler başlığı altında değil mi topik?Ee diyette faydalı bişey sonuçta.Günaydın herkese bu arada.Yağmuluk hayırlı evlat olsun kızçen inşallah.kba seninde oğluşun ayni şekilde.instagramda ev resimleri olan bir sayfa varmı bildiğiniz kızlar?
günaydın hoşgeldinGünaydın reçelli ekmekler ballı çörekler
Kaç sayfa yazmışsınız sabah sabah yaaa alıntılayamayacağım çok üşeniyorum
Diyete varım benim 4 kilo fazlam var bugün start veriyorum
Veee ilk gün.
Bugüün yiyecek olarak sebzeler meyveleer, egzersiz olarak bahar temizliği konseptiyle temizlik yapmak vaar!
günaydın hoşgeldin4 kilocuk fazlalıktan sayılmaz hemen verirsin canım ya
VALLA ARTIK KOCAM MI YAPAR KİM YAPAR BİLEMEM BENİM O KADAR DETAYLI YAPMAYACAĞIM KESİNbikere ikinize de bahar temizliği yasakbebişler var bu sene gerekirse cetvelciler toplanır temizler evinizi diyemicem tabi ama yapsın kocalarınız
hoş artık tülaya gerek yok buradan yeterince motive oluyorum zatenDemek temizlik için yol arkadaşı bekliyorsun aslında iyi fikir tam gaza gelmelikmiş haa
Eee bana kim eşlik edeceek?Hem temizlikte hem göbekte?
amaaaaannn tatlım çağır bir temizlik şirketi yapsınlar heryeri misssssss hamileliğin keyfini çıkarınVALLA ARTIK KOCAM MI YAPAR KİM YAPAR BİLEMEM BENİM O KADAR DETAYLI YAPMAYACAĞIM KESİN
Ne iyiymiş yaa oohhhVALLA ARTIK KOCAM MI YAPAR KİM YAPAR BİLEMEM BENİM O KADAR DETAYLI YAPMAYACAĞIM KESİN
Bende haftasonu mu yapsamhoş artık tülaya gerek yok buradan yeterince motive oluyorum zaten, buradan herkes yazarsa ben de gaza gelir haftasonu yaparım göbeğe gelince 4 kilo benim dişimin kovuğunda kalır tatlım benim yolculuk uzun
DERDİN GÖBEK BÜYÜTMEK OLAYDI BEN SENİ GEÇERDİMDemek temizlik için yol arkadaşı bekliyorsun aslında iyi fikir tam gaza gelmelikmiş haa
Eee bana kim eşlik edeceek?Hem temizlikte hem göbekte?
asadsfadsfads kbaam yaaa patlattın yineDERDİN GÖBEK BÜYÜTMEKSE BEN SENİ GEÇERİM
bikere ikinize de bahar temizliği yasakbebişler var bu sene gerekirse cetvelciler toplanır temizler evinizi diyemicem tabi ama yapsın kocalarınız
Buzdolabina çocuğun uyumasini bekleyemedim ama sonuç tam bir felaket buzdolabının icinemi girmedi camlarını yıkarken duşa kabinemi girmedi yıkanması için ayrdim camsrlari bütün eve sacdi evde Harb çıkmış gibi 2 camim kaldı uymasini bekliyorum artik
bırak yapsın tatlım olduğu kadar artık sen yorma kendini, azıcık naz yapın ya doğduktan sonra daha çok yapacaksınız şimdinin keyfine bakınYa desen yapıyo hatta kendi aliyo bazen eline süpürgeyi felan ama tabi bnim içime sinmiyor
cetvelcilerin eşlerine alkışDün eşimin izin gunuydu evde değildim ama ben hazırlanana kadar o terası temizledi saolsun dünün tek işi bu
BEN DE SIKINTI YOK ŞEKERİM BOL BOL ÇALIŞTIRIYORUM KOCACIĞIMI :)bırak yapsın tatlım olduğu kadar artık sen yorma kendini, azıcık naz yapın ya doğduktan sonra daha çok yapacaksınız şimdinin keyfine bakın
aaaaaaaa kızdırmayın beni bak artık hamişleri kabul etmicem topiğe hagaza gelip iş yapıyorlar ,ayağınızı uzatıp yatın siz
cetvelcilerin eşlerine alkış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?