- 12 Temmuz 2012
- 3.387
- 1.815
- 398
- Konu Sahibi Tembelgiller
-
Haber verdiğin için teşekkürleer derindenizlerdenDemek uzak durmam lazım bu ara, yoksa yedeklerin yedeğini yapacağım
Hahahahaha, rica ederim canım. Bu şekilde faydam dokunacağını hiç düşünmemiştim.
Kroner yer yetmezliğine el atalım derim, mesela neleri nerelere sığdıramıyorsun?
Ahhh bizim ki derin mesele, kalabalığız maşallah, sığışamıyoruz. Aslında toptan boşaltılması gereken 2 tavana kadar sıkış sıkış dolu oda var da millet bezdi yadsınıyor artık. Ufak ufak halletme çabasındayım işte.
Yaaa geztapoo raylı raf daha kullanışlı olur arkadaşım her şeye erişebilirsiinHiç canını sıkma çok güzel olur Ne olsa da kullanırsın hem yepyeni gıcır gıcır dolaplar
Evet raylı raflar kısım kısımsa daha evla ama yerden taa tavana kadar yapıyorlar tek parça(bir tanıdığın vardı) bir sürü şey ve ağırlık öne arkaya gelgit oluyor tek bir eşya almak için çektiğinde ,onlar pek kullanışlı değil.
Hepinizden allah razı olsun arkdslar cinsiyeti kız dedi bi oğlum vardı şimdide bi kızım olucak allahın izniyle
Çarşıda bi küçük kızla annesi toka kavgası ediyodu çok komikti o benim o benim diyeDemi erkege özeniyorum o kadar şimdi kim bilir kıza ne kadar özenirim hafta sonunu dört gözle bekliyorum valla alışverişe çıkım diye pembe pembe ciciler alicam
Ne güzel benim iki oğlum var eşim kız istiyodu
Çarşıda bi küçük kızla annesi toka kavgası ediyodu çok komikti o benim o benim diye
Günaydın .Dattara dattaraaaaa daaaaat.Bahar temizliği hazırol.
hayırlısı olsun kızınız olmasına ayrıca sevindim bir kız annesi olarak :) benimde bir oğlum olacak kısmetse bakalım..Nasip ya ben erkek hissediyodum kızı duyunca uçtum vlla ha ikiside olurdu tabiki ama bi oğlum olunca buda kız olsun cok istedim :) Günaydın bu arda bahar temizliği dedikçe başıma ağrılar giriyo bnim şimdi buzdalabinin kapağını temizledim çocuk uyaninca braktim öglen uykusunda da içini temizlicem yoksa hayatta rahat vermez yapamam
Demi erkege özeniyorum o kadar şimdi kim bilir kıza ne kadar özenirim hafta sonunu dört gözle bekliyorum valla alışverişe çıkım diye pembe pembe ciciler alicam
hayırlısı olsun kızınız olmasına ayrıca sevindim bir kız annesi olarak :) benimde bir oğlum olacak kısmetse bakalım..
dondurucular konserveler kurtarıcı gerçekten ben de 2 senedir yavaş yavaş başladım bu sene hepberaber hazırlıklarımnızı yapalım dondurucular kavanozlar dolsun taşsınDondurucudan konserveden faydalanıyorum iyi oluyor.domates fasulye bamya konservesi yaparım yazdan .çilek vişne kayısı ,barbunya ,mısır ,bezelye ,közlemelikler ,biberide dolmalık olarak dondurucuya atarım .Ençok ta kırmızı dolmalık bibere bayılır bizimkiler.Herşey mevsiminde alınacak.Sera bitkisi aldırmıyor benimki .
Kış hazırlıklarınıda paylaşalım .Çağala toplamaya gidince dondurucuya çağalada koyucam bu sene
hayırlısı olsun kızınız olmasına ayrıca sevindim bir kız annesi olarak :) benimde bir oğlum olacak kısmetse bakalım..
ay ay ayyyyy topiğimizin ilk bebişleri bunlar baronesss ablalarından ilk hediyelerini kabul edin lütfen, pembe olan yagmuluğum senin için mavi olan kba cım senin için
Diyete bende varım nolur olsun kilolar la başım dertte yedikleri mızı söyleyelim yada ayrı bir topic kuralım kızlar
Diyete bende varım ama ayrı topik zor olmaz mı ya
İlahi Baronesss sabah sabah güldürdün bni tesekkrederiz hediyen icin
minervacım hoşgeldin aramızabende gaza geldim . ya aslında evim dağınık veya kirli diildir amaşey yapamıyorum muntazam değilim. bazılarının her yeri topludur dolaplar fln böyle cetvelle ben yeteneksizim katlamaktan , hizalamaktan nefret ederim beceremem . bu yoruyo
Ne güzel benim iki oğlum var eşim kız istiyodu
Çarşıda bi küçük kızla annesi toka kavgası ediyodu çok komikti o benim o benim diye
Günaydın .Dattara dattaraaaaa daaaaat.Bahar temizliği hazırol.
Nasip ya ben erkek hissediyodum kızı duyunca uçtum vlla ha ikiside olurdu tabiki ama bi oğlum olunca buda kız olsun cok istedim :) Günaydın bu arda bahar temizliği dedikçe başıma ağrılar giriyo bnim şimdi buzdalabinin kapağını temizledim çocuk uyaninca braktim öglen uykusunda da içini temizlicem yoksa hayatta rahat vermez yapamam
bahar temizliğiiiiimillet bitirdi bile biz daha başlıcaz yaaaa evet kızlar yaptıklarımızı yazalım beraber motive olalım
ben instagramda tülay erkanın bahar temizliğine başlamasını bekliyorum canım, geçen sene o temizlik yapıp foto koydukça ben de evde heryeri temizledimBencede ya yaptiklarimizi yazınca bn motive oluyorum aslında bn yağmurların bitmesini bekliyodum bu hafta hiç yağmur yok ama diyorum oda bahaneymis hiç yapmasim yok
ay ay ayyyyy topiğimizin ilk bebişleri bunlar baronesss ablalarından ilk hediyelerini kabul edin lütfen, pembe olan yagmuluğum senin için mavi olan kba cım senin için
VALLA EN ÇOK BURAYI TAKİP EDEBİLİYORUM ..DİĞER TÜRLÜ ZOR OLUYORtopik hepimizin canlarım ne isterseniz konuşuruzdiyet benim içinde uygundur gerçekten iki topik zor oluyor
ben instagramda tülay erkanın bahar temizliğine başlamasını bekliyorum canım, geçen sene o temizlik yapıp foto koydukça ben de evde heryeri temizledim
BEN BAŞLAMASAM NASIL OLUR KİValla ben başlasam iyi olur bu halde bide çocukla yavaş yavaş anca olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?