Cetvelciler hizaya girdi, iş başındalar;)))

Hepinizden allah razı olsun arkdslar cinsiyeti kız dedi bi oğlum vardı şimdide bi kızım olucak allahın izniyle
Ne güzel benim iki oğlum var eşim kız istiyodu
Demi erkege özeniyorum o kadar şimdi kim bilir kıza ne kadar özenirim hafta sonunu dört gözle bekliyorum valla alışverişe çıkım diye pembe pembe ciciler alicam
Çarşıda bi küçük kızla annesi toka kavgası ediyodu çok komikti o benim o benim diye
Günaydın .Dattara dattaraaaaa daaaaat.Bahar temizliği hazırol.

Çarşıda bi küçük kızla annesi toka kavgası ediyodu çok komikti o benim o benim diye

Nasip ya ben erkek hissediyodum kızı duyunca uçtum vlla ha ikiside olurdu tabiki ama bi oğlum olunca buda kız olsun cok istedim :) Günaydın bu arda bahar temizliği dedikçe başıma ağrılar giriyo bnim şimdi buzdalabinin kapağını temizledim çocuk uyaninca braktim öglen uykusunda da içini temizlicem yoksa hayatta rahat vermez yapamam

hayırlısı olsun kızınız olmasına ayrıca sevindim bir kız annesi olarak :) benimde bir oğlum olacak kısmetse bakalım..

Demi erkege özeniyorum o kadar şimdi kim bilir kıza ne kadar özenirim hafta sonunu dört gözle bekliyorum valla alışverişe çıkım diye pembe pembe ciciler alicam

hayırlısı olsun kızınız olmasına ayrıca sevindim bir kız annesi olarak :) benimde bir oğlum olacak kısmetse bakalım..

ay ay ayyyyy topiğimizin ilk bebişleri bunlar baronesss ablalarından ilk hediyelerini kabul edin lütfen, pembe olan yagmuluğum senin için mavi olan kba cım senin için

Eklentiler

• makethumb.jpg
    17,3 KB · Görüntüleme: 131
  • metre_fivestarjpg_orj.jpg
    45,5 KB · Görüntüleme: 123
dondurucular konserveler kurtarıcı gerçekten ben de 2 senedir yavaş yavaş başladım bu sene hepberaber hazırlıklarımnızı yapalım dondurucular kavanozlar dolsun taşsın

minervacım hoşgeldin aramıza inanki benden bir cetvelci çıktıysa herkesten çıkarevde bir kere bu düzeni kurarsan yani evde herşeyin tapulu bir yeri olunca inan işin yarı yarıya azalıyo canım

bahar temizliğiiiii millet bitirdi bile biz daha başlıcaz yaaaa evet kızlar yaptıklarımızı yazalım beraber motive olalım

bahar temizliğiiiii millet bitirdi bile biz daha başlıcaz yaaaa evet kızlar yaptıklarımızı yazalım beraber motive olalım

Bencede ya yaptiklarimizi yazınca bn motive oluyorum aslında bn yağmurların bitmesini bekliyodum bu hafta hiç yağmur yok ama diyorum oda bahaneymis hiç yapmasim yok

Bencede ya yaptiklarimizi yazınca bn motive oluyorum aslında bn yağmurların bitmesini bekliyodum bu hafta hiç yağmur yok ama diyorum oda bahaneymis hiç yapmasim yok
ben instagramda tülay erkanın bahar temizliğine başlamasını bekliyorum canım, geçen sene o temizlik yapıp foto koydukça ben de evde heryeri temizledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…