• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cetvelciler hizaya girdi, iş başındalar;)))

Dondurucudan konserveden faydalanıyorum iyi oluyor.domates fasulye bamya konservesi yaparım yazdan .çilek vişne kayısı ,barbunya ,mısır ,bezelye ,közlemelikler ,biberide dolmalık olarak dondurucuya atarım .Ençok ta kırmızı dolmalık bibere bayılır bizimkiler.Herşey mevsiminde alınacak.Sera bitkisi aldırmıyor benimki .
Kış hazırlıklarınıda paylaşalım .Çağala toplamaya gidince dondurucuya çağalada koyucam bu sene:KK76:

Dondurucudan konserveden faydalanıyorum iyi oluyor.domates fasulye bamya konservesi yaparım yazdan .çilek vişne kayısı ,barbunya ,mısır ,bezelye ,közlemelikler ,biberide dolmalık olarak dondurucuya atarım .Ençok ta kırmızı dolmalık bibere bayılır bizimkiler.Herşey mevsiminde alınacak.Sera bitkisi aldırmıyor benimki .
Kış hazırlıklarınıda paylaşalım .Çağala toplamaya gidince dondurucuya çağalada koyucam bu sene:KK76:
Ayy bu yaz sana ayak uydurayım beeno_O Hiç bilmiyorum bunları öğrenmiş olurum:KK68:

Başarılı geçmiştir umarım:KK70::KK70:

Neden ya bence diyet topiği de olabilirizo_O Bence biz herşey topiği olabiliriz:rolleyes:
Hem düzen, hem temizlik, hem diyet, hem spor, hem sohbet, hem güzellik:KK8:
Sen şu ilk mesaja bir boy kilo tablosu hazırlamaya başla bakiyim:KK59:
:KK70::KK70:
Diyete bende varım nolur olsun kilolar la başım dertte yedikleri mızı söyleyelim yada ayrı bir topic kuralım kızlar

Benim yemek düzenim yok gben gibi ama yemek yapmayı çok seviyorum birisi mutfağı toplasin ben yemek yapayım:KK76:
Ogün aklıma ne gelirse yada bir gece önceden ayarlarım kafamdan :KK24:
bugün nohut pilav salata vardı menü deoğlus ların da çok sevdi en güzeli o zaten:KK19:
kayın Validem içli köfte yapaçam demişti yapmadan gitti bende eşime dedim ben öğrenip yapacağım dün yaptım ilk defa ya göre güzelde oldu sanırım :KK76::KK76:

Benim yemek düzenim yok gben gibi ama yemek yapmayı çok seviyorum birisi mutfağı toplasin ben yemek yapayım:KK76:
Ogün aklıma ne gelirse yada bir gece önceden ayarlarım kafamdan :KK24:
bugün nohut pilav salata vardı menü deoğlus ların da çok sevdi en güzeli o zaten:KK19:
kayın Validem içli köfte yapaçam demişti yapmadan gitti bende eşime dedim ben öğrenip yapacağım dün yaptım ilk defa ya göre güzelde oldu sanırım :KK76::KK76:
Yemek yapmayı sevenlerden olsaydım keşke:KK33:Güzel olmuştur tabii, ellerine sağlık:KK19:
Hepinizden allah razı olsun arkdslar cinsiyeti kız dedi bi oğlum vardı şimdide bi kızım olucak allahın izniyle :KK46:
Aaay çok sevindiiim:KK46: Rabbim sağlıkla kucağına versin inşaallah yagmuluk:KK15: Kızlara ciciler giydirmek de pek zevkli olur:KK37:

Yemek yapmayı sevenlerden olsaydım keşke:KK33:Güzel olmuştur tabii, ellerine sağlık:KK19:

Aaay çok sevindiiim:KK46: Rabbim sağlıkla kucağına versin inşaallah yagmuluk Kızlara ciciler giydirmek de pek zevkli olur:KK37:

Demi erkege özeniyorum o kadar şimdi kim bilir kıza ne kadar özenirim hafta sonunu dört gözle bekliyorum valla alışverişe çıkım diye pembe pembe ciciler alicam :21:

Ben okadar düzensiz dim ki arkadaşlarımın sayesinde birazcık toparlandim burayı okudukça sevk e geliyorum
bende gaza geldim . ya aslında evim dağınık veya kirli diildir amaşey yapamıyorum muntazam değilim. bazılarının her yeri topludur dolaplar fln böyle cetvelle ben yeteneksizim katlamaktan , hizalamaktan nefret ederim beceremem . bu yoruyo

Back