• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cetvelciler hizaya girdi, iş başındalar;)))

Hava almadıkları için mi kelebekleniler ? Benimkiler cam kavanozlarda ama uzun süre kalırsa kelebekleniyorlar .
Ben içine tuz attım gene kelebbeklendı. :) hemen tüketmek lazım o zaman. Ben beden keselerin yaptim birde delikli erzak dolabi aldım birde içine defne yaprağı koyacağım bakalım . Nasıl olacak.

Ben içine tuz attım gene kelebbeklendı. :) hemen tüketmek lazım o zaman. Ben beden keselerin yaptim birde delikli erzak dolabi aldım birde içine defne yaprağı koyacağım bakalım . Nasıl olacak.
Ben fazla aldıysam eğer , bir miktar kavanoza koyup , kalanını buzdolabında saklıyorum bittikçe kavanoza aktarıyorum .
Umarım aldıklarından memnun kalırsın . Defne yaprağını bende deneyebilirim .

Ben fazla aldıysam eğer , bir miktar kavanoza koyup , kalanını buzdolabında saklıyorum bittikçe kavanoza aktarıyorum .
Umarım aldıklarından memnun kalırsın . Defne yaprağını bende deneyebilirim .
Dolaptan çok memnunum çok güzel birşey. Keselerin de uzun ince kendim diktim. Bakalım artık :) birde kırmızı pul biber koyarsan da kelebeklenmiyormus. Ama onu hiç denemedim :)

Dolaptan çok memnunum çok güzel birşey. Keselerin de uzun ince kendim diktim. Bakalım artık :) birde kırmızı pul biber koyarsan da kelebeklenmiyormus. Ama onu hiç denemedim :)
Düzenleyince foto koyarsan ne güzel olur , biz de görmüş oluruz .

Elerinize sağlık çok güzel bir liste olmuş. Mümkünse dosyayı bana mail atabilir misiniz?

Herkese koccaman bir merhaba:KK24:
Bir süredir instagramdan takip ediyordum ama nasıl oldu da görmedim kadınlar kulübü linkini hayret ettim :skandal:
Kısacık bir göz attım sayfalara. Fırsat bulunca inceleyeceğim hepsini.
Bir tanıtayım kendimi. 2 yıllık evliyim ve ev işinde gerçekten düzensizim annemde de düzen olmadığından kaynaklıydı sanırım.. öyle olsa bile insanin içinden gelmeyince olmuyor. Simdi bebeğim olacak ve artik bi dur demenin vakti geldi de geçiyor. Şimdiye kadar pek boş kalmadim ya okul ya iş hep vardı. Simdi hamileyim diye daha az çalışıyorum ve cmtsi pazar evdeyim. İzne çıkmama da 1 ay kaldı. Sonrasında da işe dönmek istemiyorum. İnşallah bende dozunda bi cetvelci olurum. Sayfaları okuyup nereden nasıl başlayacağıma karar vermeliyim :temizlik:

Bende öyle düşünüyorum ama azıcık geç kaldım galiba:olamaz: atılacaklari atıp fazla eşyaları elden çıkarmak gerek.

Kpss kitapları var bir sürü test kitapları da çok bunları ne yapabilirim :KK64:

Ben 2010 da kpss kitaplari hep dagitmistim yeni hazirlanacaklara bu sene de aldim cozemedim onlari da kardesime veririm sanirim. Ihtiyac sahibi birine yada okullara birakabilirsin alan okullar illaki vardir.

db42vV.png

Cetvelci arkadaslar merhabalar :) size evimin planini cizdim teras yazan yerler balkon.. Yatak odasinda dolapli bolme rustik perde ile kapali ordaki dolaplari tek dolap yaptirip alandan daha fazla kar etmek istiyorum cunku birisi 3 kapili dolap birisi sifonyer dolayisiyla sifonyerin ustu olu alan oluyor tum dolap olursa o alana da birseyler koymus olacagim. Yemek masasinin oldugu odaya kanepe almayi planliyorum. Yatili misafirler icin ama ilerde bebek odasi yapacaksam yemek masasi nereye konur bilemedim buzdolabim araholde duruyor mutfakta yeterli alan yok malesef. konsol ve ayakkabilik da var da ayakkabiligi cizmeyi unutmusum buzdolabinin yanina... bebek besigini koyacak yerimiz yok seyyar gezecek sanirim o yuzden de park yatak aldik simdilik..

Bu cizimde yer almayan ve yemek masasinin oldugu odada bulunan 2 adet buyuk boy bavul 3 adet katlanabilir sandelye 1 rulo halinde hali , 2 adet vantilator (bir buyuk bir kucuk) ve fazla ayakkabi kutulari utu ve utu masasi ortalikta duruyor.

Bunlar icinde fikri olan varsa seve seve dinlerim..

Cizim icin floorplanner diye bir siteden yardim aldim.:anneadayı: Bebegime yer acmam konusunda yardimlarinizi bekliyorum hanimlar:KK37:

db42vV.png

Cetvelci arkadaslar merhabalar :) size evimin planini cizdim teras yazan yerler balkon.. Yatak odasinda dolapli bolme rustik perde ile kapali ordaki dolaplari tek dolap yaptirip alandan daha fazla kar etmek istiyorum cunku birisi 3 kapili dolap birisi sifonyer dolayisiyla sifonyerin ustu olu alan oluyor tum dolap olursa o alana da birseyler koymus olacagim. Yemek masasinin oldugu odaya kanepe almayi planliyorum. Yatili misafirler icin ama ilerde bebek odasi yapacaksam yemek masasi nereye konur bilemedim buzdolabim araholde duruyor mutfakta yeterli alan yok malesef. konsol ve ayakkabilik da var da ayakkabiligi cizmeyi unutmusum buzdolabinin yanina... bebek besigini koyacak yerimiz yok seyyar gezecek sanirim o yuzden de park yatak aldik simdilik..

Bu cizimde yer almayan ve yemek masasinin oldugu odada bulunan 2 adet buyuk boy bavul 3 adet katlanabilir sandelye 1 rulo halinde hali , 2 adet vantilator (bir buyuk bir kucuk) ve fazla ayakkabi kutulari utu ve utu masasi ortalikta duruyor.

Cizim icin floorplanner diye bir siteden yardim aldim.:anneadayı: Bebegime yer acmam konusunda yardimlarinizi bekliyorum hanimlar:KK37:

Eger mumkunse ben arka balkonu kapattırip kiler haline donustururdum sanırım. Tüm ivir zivir eşyayı da oraya koyardim:)

Aynen canim ev sahibi malesef destek cikmiyor sonunda parayi cope atip yaptirip evde kaldigimiz surece kullanacagim sanrim :KK43:
Ne güzel siteymiş öyle :)
kiracı olunca herşey dert bende de öyle maalesef. Ben şöyle bir çözüm buldum o tarz ıvır zıvır için. Bizim yatak odasında ebeveyn için duş koymuşlar tuvalet yok. Bizde de çoluk çocuk olmadığı için orayı ardiye şeklinde kullanıyoruz. Belki balkonu tamamen kapattirmal yerine bi köşeyi kapatabilirsin. Daha az masraflı olacaktır.

Bir köşeyi gözüne kestir arkadaım oraya tavandan aşağı inecek şekilde odanın rengine uygun bir stor perde yaptır arkasını doldur derim.Yada bazï eyleri gözden çıkar ev ferahlasın.

db42vV.png

Ev kira ise çok masraflı işlerle ugrasmayin zaten. Ev biraz biçimsiz evet. Yemek odası salona sığmıyor mu? Çünkü orayı çocuk odası yaparsınız. Yine de bir kanepe koyulabilir çocuk odasına. Salonda masa için yer yoksa bence ara hol gayet geniş duruyor. Masanizi oraya koyabilirsiniz. Gayet musait bence bunun için. Hem mutfağa yakın hem direkt wc kapısı felan da yok o açıdan da gayet uygun gözüktü. Yatak odanizdaki perdeyi biraz daha öne alma şansınız varsa orayı hem giyinme hem ardiye olarak kullanabilirsiniz. Baya kalabalığı toplar böylece.

Merhaba bende artik takipteyim Normalde cok duzenli titiz biriyim ama son zamanlarda kpss ye calistigim icin aksatiyorum isleri bu arada tembelgilleri kesfetmem instagrmda cok iyi oldu ilham verdi bana

kızlar bende evde iş yapmak ıstıyorum ama hıcbı ış yapmadan uykum gelıyo ne yapıcam bu uykuyu acaba??

Back