- Konu Sahibi Tembelgiller
-
- #2.281
İnternetten baktım ama aradım gibi yoktu bze uzak diye de gdmedim koctasda felanda aradim gbi bulamadım malesef
tamam oralardan bakayim.
yesa benim de oyle. dolap ici duzeni de lazim. yavas yavas yapiyorum ama fikir almaliyim. yarisma baslatiriz tabiki. bir kisi daha olsa yeter 4 kisi. ama onceki gibi tablolu falan yapamam ne yazikki. cok ugrastiriciydi. tablolari duzenlemeyi kabul ederseniz ben varim. yada nette tabloya gerek yok evde kendimiz defter tutar foto paylasiriz deseniz gene varim her turlu.
ne yarışma mı, nerde, ne zaman ve nasıl bişey bu yarışma?Canım bence başlayınca katılan çok olur. 3 ile kalmayız.
ne yarışma mı, nerde, ne zaman ve nasıl bişey bu yarışma?
aslında benim de düzene çok ihtiyacım var ama işe nereden başlayacağım bilemiyorum.
evde yapılacak çok iş var, ama tadilata da girmesi gerekiyor evimizin.
Ben de ben deCanım bence başlayınca katılan çok olur. 3 ile kalmayız.
Simdiden 5 olduk
Canım ben 3 ay önce koçtaştan benim kıza aldım geniş 50 lt tekerlekli güzel ve kullanışlı
Bide tekzen de görmüştüm baya derin tam oyuncaklık :)
Bende katılirim valla bayramdan hemen sonra dogumum var yavaş yavaş da olsa yapicam mecbur bseyler
ben de katılmak isterim yarışmaya kızlar :) gerçi muhtemelen sonuncu olurum ama olsuntatilden döndük temizlik de lazım düzen de
Ve 7 olduk hem de daha başlamadık. Ben tam bilmiyorum nasıl oluyor bu yarışma ama yarın yağmurluk a ben de katılıp buzdolabı içi ve dışı temizleyecegim. Keşkechentiq gelse de tam başlasak
Ve 7 olduk hem de daha başlamadık. Ben tam bilmiyorum nasıl oluyor bu yarışma ama yarın yağmurluk a ben de katılıp buzdolabı içi ve dışı temizleyecegim. Keşkechentiq gelse de tam başlasak
yesacim bu topikle sen daha fazla hasir nesirsin. sen kimlerin katilacagini liste halinda yazar misin? ben gideyim de foruma hemen ilani yapistirivereyim.
ay cok heyecanlandim cidden eski gunlerdeki gibi
yesa cım harikasınhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/kullerden-dogmak-vol-1.635735/page-11
kızlar paylaşın, tıklayın temizleyin
İlk görev buzdolabı iç dış temizlemeymiş
Öyle üstün körü temizlik yok, tüm rafları, sebzeliği çıkarın güzelce yıkayın kurulayın öyle takın, ben sildim diye gelmeyin detaylı anlatım isteriz
canım sesimizi duydun çok teşekkür ederiz hepberaber evlerimiz tertemiz düzenli olacak inşallahyesacim bu topikle sen daha fazla hasir nesirsin. sen kimlerin katilacagini liste halinda yazar misin? ben gideyim de foruma hemen ilani yapistirivereyim.
ay cok heyecanlandim cidden eski gunlerdeki gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?