- Konu Sahibi Tembelgiller
-
- #2.321
Amannn ne güzel topik miş ya burası maşallah temiz hatunlar vesselam. Bende yok anacım o işler. Biri 5,5 biri 1,5 yaşında ortalığa bomba atıp kaçıyorlar resmenarada size bakayım da bari utanayım kendimden.
Ay deme kız gelirim valla :) şartlar nedir neler yapılıcak anlat bacım.canım neden olmasın sende de olur :) sen gel bi yarışmamıza katıl :)
Ay deme kız gelirim valla :) şartlar nedir neler yapılıcak anlat bacım.
Hemen oraya ışınlanıyorum canım çokkk teşekkür ederim.Canım şimdi
Her hafta 3 ya 4 görev var bu görevleri tamamlamak için 7 günün var.
Onun dışında her gune odev var ama bu ödevler 10 dk lik en fazla.
Kullerinden doğmak Vol 2 diye bir konu var orada detaylı okursun canim
Oo bacım ben şimdi bile işleri yetiştiremiyorum o yaşlarda çocuklarım olsa naparım bilmemAmannn ne güzel topik miş ya burası maşallah temiz hatunlar vesselam. Bende yok anacım o işler. Biri 5,5 biri 1,5 yaşında ortalığa bomba atıp kaçıyorlar resmenarada size bakayım da bari utanayım kendimden.
10 çocuğa bedeller benimkilerOo bacım ben şimdi bile işleri yetiştiremiyorum o yaşlarda çocuklarım olsa naparım bilmem
Yesa1 ilgilenecektir en kısa zamandaselam kizlar yarisma isini ne kadar iyi dusunmusunuzheycanla okudum resmen cok guzel bir fikir
benide alin benii
Bu Ikea Kayseriye de açılsın yoksa istanbul â taşınacağımdüzen konusundaki liste mi canım?
eşim kitaplık için malzeme araştırıyor.
kalan malzemeyle çocuklara ikeadaki gibi oyuncak standı yapmak istiyorum.
plastiklerini ikeadan alırız.
çok bozyaplar,oyun kartları,legolar var ve hepsi karışıyor küçük dolapta.
kullanım ve düzen açısından kolaylık olsun istiyorum.
kiler dolabının içine örtü almadım henüz.
kızımı kreşten almaya gidince tediden alacaktım ama son zamanlarda ablam alıyor.
yaza kadar çok planım var evle ilgili.
inşaALLAH okul ve kış dönemi kolay geçer ve yavaş yavaş olur her şey.
selam kizlar yarisma isini ne kadar iyi dusunmusunuzheycanla okudum resmen cok guzel bir fikir
benide alin benii
Cookk tesekur ederim canim yaa super oldu belli bi duzen icinde yaparsak belki bende islerimi duzene sokup koca evimle basa cikabilirimmirjam
canım zaten okumuşsundur ama özet geçiyorum
1- 1 hafta içerisinde yapmamız gereken 3-4 görev olacak, bunları tamamlamak için 7 günün var
2- Günlük yapman gereken de küçük ödevlerin olacak, 10 dk lık.. Mesela bugün en az 5 parça ütü yapmak var..
3-Her cuma bildirim var, görevlerden şunları yaptım, bunları yapmadım diye.
4-Onun dışında muhabbet var, dostluk var, temizlik var, düzen var.
Cookk tesekur ederim canim yaa super oldu belli bi duzen icinde yaparsak belki bende islerimi duzene sokup koca evimle basa cikabilirim
gunaydin canimgünaydın kızlar hadi hepberaber yarışmaya
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/kullerden-dogmak-vol-2.853679/
orada düzenleyip düzenlediğiniz yerlerin burada fotosunu bekliyorummmmmmmmmmmmm
canım o plastik parçaları netten alabilirsin.Bu Ikea Kayseriye de açılsın yoksa istanbul â taşınacağım
canım istanbuldayım ben.dagci canım sen ankarada mısın? Dantelli sepet alacağım bulamıyorum bir türlü evde 4 tane var 4 daha lazım, sen mi bitirdin yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?