Cetvelciler hizaya girdi, iş başındalar;)))

ya kızlar size imreniyorum sizin gibi olmak için neler vermem ama gelin görünki 8 yaşında ve 9 aylık bebeğim var sağolsun eşim ve büyük kızım çok dağınık yetiştiremiyorum evimin hiç bir yeri toplu değil üstelik çalışıyorum.yemeği zor yapıyorum ya misafir çağıramıyorum gelende şöyle göz ucuyla evimi süzüyor ne dağınıkmış der gibi BENİ BAŞTAN YARATIN YAAAA :))

Canım yarışmaya katil sen de yeni konumuz bi açılsın link paylaşacağım. Evet işin zor ama imkansız değil.

kiz sacmalama. ne rezil olmasi. sen benim actigim prensesten kulkedisine bi goz atsana. rezillik neymis gor. ben de tıpkı senin gibiyim. bastan yaratilmak icin cikmistim yola. cok ciddiyim bir goz at. tipki ben diyeceksin. benim tv min ustune beni yika yazacaktim eskilerde...

Can atıyorum yaptıklarımı paylaşayım diye ama telden giriyorum eriniyorum sayfaları açmaya ekran küçük maalesef
İnşaallah elimden geldikçe yazacağım

Bu arada bende varım

Dagci ne yaptın listeden tamamladığın oldu mu
düzen konusundaki liste mi canım?
eşim kitaplık için malzeme araştırıyor.
kalan malzemeyle çocuklara ikeadaki gibi oyuncak standı yapmak istiyorum.
plastiklerini ikeadan alırız.
çok bozyaplar,oyun kartları,legolar var ve hepsi karışıyor küçük dolapta.
kullanım ve düzen açısından kolaylık olsun istiyorum.

kiler dolabının içine örtü almadım henüz.
kızımı kreşten almaya gidince tediden alacaktım ama son zamanlarda ablam alıyor.
yaza kadar çok planım var evle ilgili.
inşaALLAH okul ve kış dönemi kolay geçer ve yavaş yavaş olur her şey.

Yarışma başladı canım gelecek cumaya kadar 4 görev var. Bi de günlük odev var

Olur canım olur hepsi olur düzenlisin sen.

canım benide ekle yarışma yı da anlatırmısın biraz

Canım aşağıdaki link'e tıkla

YARIŞMAMIZ ŞÖYLE

1- Her hafta 4 görev var, bu dört görev tamamlanacak ve cuma günü bildirim günü. Yani 1 haftan var o 4 görevi tamamlamak için.

2- Onun dışında topic'e sabah en erken gelen küçük ödev veriyor ama bu günlük. O yüzden çok uzun süren bir iş değil. Mesela bugünkü görev en az 3 kapı silmek,

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...rden-dogmak-vol-2.853679/page-5#post-42447992

Can atıyorum yaptıklarımı paylaşayım diye ama telden giriyorum eriniyorum sayfaları açmaya ekran küçük maalesef
İnşaallah elimden geldikçe yazacağım

Bu arada bende varım

Ekledim canım listeye, Günlük ödev ve cuma bildirim

canım benide ekle yarışma yı da anlatırmısın biraz

Seni de ekledim canım günlük takip edelim, ödevler var ve cuma bildirim günü unutmayalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…