• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cetvelciler hizaya girdi, iş başındalar;)))

hmmmm orayı biliyorum tatlım ama orada günlük yaptıklarını yazıyorlar bana külkesinin listesi gibi tik atılabilecek bir liste lazım, hoş benim zaten temizlik listemde var ama motivasyonum yok hiç

canım ama orada yarışma gibi başlatırsak ya da şöyle + - sistemi gibi bir şey yaparsak katılan çok olur bence:)

marhaba canım hoşgeldin nasılsın
hoşbulduk canım.
yorgun,iş güç ile başı dertte.:KK42:
sen nasılsın?

kiler dolabımın içinin örtülerini değiştirince burda paylaşmayı düşünüyorum.
pasta malzemeleri için kapaklı dantelli kutu aldım.
en son ihtiyacım oydu.

çocuk odalarında da bir kaç değişiklik yapmak istiyorum.oyuncak standı ve kullanışlı bir kitaplık-çalışma masası gibi.

hoşbulduk canım.
sen nasılsın?

en son ihtiyacım oydu.

çocuk odalarında da bir kaç değişiklik yapmak istiyorum.oyuncak standı ve kullanışlı bir kitaplık-çalışma masası gibi.
çok güzel olur muhakkak paylaş tatlım merakla bekliyorum

hoşbulduk canım.
sen nasılsın?

en son ihtiyacım oydu.

Canım ya kapaklı dantelli kutudan ben de 4 tane aldım ve televizyon sehbamın içinde kullanıyorum, her şeyimi topluyor çok güzeller..

portmantonun içine almak istiyorum bir kaç tane.
ya onlardan ya da koçtaşdaki kutulardan bir şey.

evet canım güzel olabilir bence de. Benim bi de gben gben 'in yaptığı gibi ayakkabı kutularına ihtiyacım var ama ben yapamam hazır alacağım heralde artık. Bir de bulunduğun şehirde ikea varsa oradan da bulabilirsin.

:KK200: ay burasi neymis diye bir bakiyordum, kendi adimi gordum heme kulkedisi diye. Algida secicilik bu olsa gerek. Bendim bu arada o dimi :oops:

Kizlar burasi nasil bir topik,? hamarat hatunlarsaniz hic bosuna 227 sayfa okuyup moralim bozulmasin. Motive olmam gerekiyor da azcik:KK22::KK22:

:KK200: ay burasi neymis diye bir bakiyordum, kendi adimi gordum heme kulkedisi diye. Algida secicilik bu olsa gerek. Bendim bu arada o dimi :oops:

Kizlar burasi nasil bir topik,? hamarat hatunlarsaniz hic bosuna 227 sayfa okuyup moralim bozulmasin. Motive olmam gerekiyor da azcik:KK22::KK22:

Evet canım sensin. Örnek alıyoruz seni ama düzen konusu hala sıkıntı benim.

Günaydın kızlar ah ah hamileliğim ilerledikce pekde düzenlemeler yapamadım ancak oglumun odasini halledebildim oda yeni olduğu için duzenini tam oturtamadim hep bir dagniklik mesela büyük bir oyuncak sepeti arıyorum ama bulmadim küçük küçük sepetler alıp legolarini toplarini vs koydum büyük oyuncaklar eski şeffaf sepettinde ama hiç sevmiorum o sepetni hasır almak istemiştim esimde üstüne çöker kırılır dedi başka ne yapabilirim o oyuncakları başıma bela :KK43:

Günaydın kızlar ah ah hamileliğim ilerledikce pekde düzenlemeler yapamadım ancak oglumun odasini halledebildim oda yeni olduğu için duzenini tam oturtamadim hep bir dagniklik mesela büyük bir oyuncak sepeti arıyorum ama bulmadim küçük küçük sepetler alıp legolarini toplarini vs koydum büyük oyuncaklar eski şeffaf sepettinde ama hiç sevmiorum o sepetni hasır almak istemiştim esimde üstüne çöker kırılır dedi başka ne yapabilirim o oyuncakları başıma bela :KK43:

Canım ikea dan alabilirsin boy boy çeşit çeşit sepetler var. Kapaklı ya da kapaksiz

canım hoşgeldin:KK19: tabiki takip ediyoruz topiğini hatta tekrar yarışma başlatsan destekde oluruz benimde çok ihtiyacım var motivasyona :21:
biz cetvelciler dolapları falan düzenledikte evin rutin temizlik düzeni o başka birşey işte bana o lazım
bu arada 227 sayfa okumayım dersen ilk sayfada düzen fotolarımızın olduğu sayfalara bir tıkla ulaştıran linkler var oradan hızla bakabilirsin canım:KK15:

canım hoşgeldin:KK19: tabiki takip ediyoruz topiğini hatta tekrar yarışma başlatsan destekde oluruz benimde çok ihtiyacım var motivasyona :21:
biz cetvelciler dolapları falan düzenledikte evin rutin temizlik düzeni o başka birşey işte bana o lazım
bu arada 227 sayfa okumayım dersen ilk sayfada düzen fotolarımızın olduğu sayfalara bir tıkla ulaştıran linkler var oradan hızla bakabilirsin canım:KK15:

Canım ben bu cetvelcileri geç keşfetti m ya o yüzden benim dolap içleri falan hiç düzgün değil. Bana hem düzen hem temizlik lazım.

İnternetten baktım ama aradım gibi yoktu bze uzak diye de gdmedim koctasda felanda aradim gbi bulamadım malesef

Canım o zaman sosyete pazari gibi yerlere baksana belki vardır oralarda.
günaydın canlarım:KK15::KK15::KK15:
yesa külkedisi ziyaretimize gelmiş belki onu tekrar yarışma başlatmasına ikna edebiliriz bizde katılırız ne dersin:KK39:
yağmurluk hoşgeldin canım :KK46::KK46::KK46:bencede milyoncularda işe yarar birşeyler bulabilirsin ama cetvelini yanına almayı unutma:KK70:

Canım o zaman sosyete pazari gibi yerlere baksana belki vardır oralarda.

Aslında gimsada var bilmiorum hiç denk geldinmi büyük hasırlar cocuk odalari icin neymis durdu yerde kirilmaya baslamis die aldirmadi esim yanlış hatrlamiorum gimsadan sepet alan sendin dmi?

günaydın canlarım:KK15::KK15::KK15:
yesa külkedisi ziyaretimize gelmiş belki onu tekrar yarışma başlatmasına ikna edebiliriz bizde katılırız ne dersin:KK39:
yağmurluk hoşgeldin canım :KK46::KK46::KK46:bencede milyoncularda işe yarar birşeyler bulabilirsin ama cetvelini yanına almayı unutma:KK70:

İnşallah canım ya insallah ahh bi ikna etsek ve başlasak artik. İlk sıralardan ismimi yazdıracagim.

Aslında gimsada var bilmiorum hiç denk geldinmi büyük hasırlar cocuk odalari icin neymis durdu yerde kirilmaya baslamis die aldirmadi esim yanlış hatrlamiorum gimsadan sepet alan sendin dmi?

Evet canım ben almıştım. Resimleri var. Ben bu aralar dantelli sepetleri hevesleniyorum. Çok guzeller 4 tane aldım ama kucuklerinden. Sen istersen büyük de alabilirsin.

Son düzenleme:

tamam oralardan bakayim.

Canım ben bu cetvelcileri geç keşfetti m ya o yüzden benim dolap içleri falan hiç düzgün değil. Bana hem düzen hem temizlik lazım.

yesa benim de oyle. dolap ici duzeni de lazim. yavas yavas yapiyorum ama fikir almaliyim. yarisma baslatiriz tabiki. bir kisi daha olsa yeter 4 kisi. ama onceki gibi tablolu falan yapamam ne yazikki. cok ugrastiriciydi. tablolari duzenlemeyi kabul ederseniz ben varim. yada nette tabloya gerek yok evde kendimiz defter tutar foto paylasiriz deseniz gene varim her turlu.

Back