- Konu Sahibi Tembelgiller
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Cetvelciler hizaya girdi, iş başındalar;)))
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- Konu Sahibi Tembelgiller
canım teşekkürler hemen link i ekledim
- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
devamını bekliyoruz efenim....
- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
bak benide gaza getirdiniz şimdi eve git incele dur pöfff :)
aramıza hoşgeldinnnn kedili bir kedisever olarak profil fotona bayıldımdevamını bekliyoruz efenim....
- 24 Kasım 2013
- 2.356
- 757
- 148
üşenmeden araştırmaya devam ettim raf temizlemekten kurtaracak formül ya üşenir miyim bu örtülerin delikli olanları tercih edilebilirmiş.. öyle mi yapsam acep ?
Benim dolaba onkadar bisi dokulmezde 15 gundr hir ortulerjmi cikarip yikar geri sererim. Goruntisude guzel ama yaaabende bildiğimden değil araştırıyorum kuzuu nefret ediyorum o raflardan yahu :) hiç temiz kalmıyor ben mi çok pisim ki
- 20 Ağustos 2008
- 997
- 307
- 133
- 42
EVET GÖRÜNTÜSÜ ÇOK GÜZEL :) NEYSE EVE GİDİNCE DOLABIMI TEMİZLEYEYİM BARİ..Benim dolaba onkadar bisi dokulmezde 15 gundr hir ortulerjmi cikarip yikar geri sererim. Goruntisude guzel ama yaaa
- 7 Ekim 2009
- 4.295
- 5.168
- 398
kızlar hayırlı olsun topiğiniz.
barones dolap içlerine bayıldım resmen.
sepetlerin çok tatlı olmuş.
teşekkür ederim topiğimize hoşgeldin canımkızlar hayırlı olsun topiğiniz.
- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
- 798
mahalleye yeni komsu gelmis bi hos geldiniz demeye geldim
gelirken eli bos gelmiyeyim dedim toz bezleri getirdimee temizlik topiklerinin de birbiribe hediyyesi bu olur artik
gelirken eli bos gelmiyeyim dedim toz bezleri getirdimee temizlik topiklerinin de birbiribe hediyyesi bu olur artik
azerinnn hoşgeldin yıllardır ilgiyle takip ediyorum seni hatta bak alttaki linkte azerinnn in konuları temizlikte 1 numarayazmışımmahalleye yeni komsu gelmis bi hos geldiniz demeye geldim
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-gecmeyin-lutfen.610019/page-59#post-40260125
hoş boynuz kulağı geçer derler
- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
- 798
tesekkurler balimama o sondakini hic soylemicektinsaka saka tabi kiazerinnn hoşgeldin yıllardır ilgiyle takip ediyorum seni hatta bak alttaki linkte azerinnn in konuları temizlikte 1 numarayazmışım
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-gecmeyin-lutfen.610019/page-59#post-40260125
latife ediyordum tabiki senin eline su dökemeyiz tatlımtesekkurler balimama o sondakini hic soylemicektinsaka saka tabi ki
- 20 Ağustos 2008
- 997
- 307
- 133
- 42
evet bende o sayede bulmuştum temizlik topiğini :))azerinnn hoşgeldin yıllardır ilgiyle takip ediyorum seni hatta bak alttaki linkte azerinnn in konuları temizlikte 1 numarayazmışım
- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
- 798
aa fotolar oyle demiyo amalatife ediyordum tabiki senin eline su dökemeyiz tatlım
azerinnn canım senin topikte evinin dağınık halini de tertemiz düzenli halini de gördük ama dolap içlerini görmedik ( belki 2000 sayfada aralarda vardır ben görmediysem affet) bizim bebek topiğimize bir güzellik yapsanda senin dolap düzeni fotolarını bizimle paylaşsantesekkurler balimama o sondakini hic soylemicektinsaka saka tabi ki
azerinnn canım senin topikte evinin dağınık halini de tertemiz düzenli halini de gördük ama dolap içlerini görmedik ( belki 2000 sayfada aralarda vardır ben görmediysem affet) bizim bebek topiğimize bir güzellik yapsanda senin dolap düzeni fotolarını bizimle paylaşsan
Evet evet kesinlikle Sper olur bu :)
Asla ama asla başaramadığım bişey varsa o da dolap çekmece düzenidir.Topiğiniz hayırlı olsun hanımlar.İnşallah arada uğrar gaza gelirim.Yeni evime taşıncam orda daha düzenli olmak istiyorum ama inşallah başarabilirim .
yeni ev yeni düzen, istedikten sonra başarırsın tatlım bi bakmışsın 2 gün sonra senin fotoları yayınlıyoruzAsla ama asla başaramadığım bişey varsa o da dolap çekmece düzenidir.Topiğiniz hayırlı olsun hanımlar.İnşallah arada uğrar gaza gelirim.Yeni evime taşıncam orda daha düzenli olmak istiyorum ama inşallah başarabilirim .
İnşallah canım istiyorum ama bizim evde herkes dağınık tek başıma ben çabalıyorum .Arada dolap filan düzeltiyorum tabii ama ev işinden yetişemiyorum.Temizlik bittiğinde dolap içlerine gücüm kalmıyor.Oğlum var 13 yaşında canı sağolsun hiç dikkat etmez keza eşim de oyle.Ben de pes edersem ev alip başını gidiyor.yeni ev yeni düzen, istedikten sonra başarırsın tatlım bi bakmışsın 2 gün sonra senin fotoları yayınlıyoruz