• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cetvelciler hizaya girdi, iş başındalar;)))

küçükken bi arkadaşım vardı kedilerini hep üzerime atardı sanırım ondan pek hoşlaşmıyorum kedilerden..sevimli bulurum ama uzak dururum..köpek geçsin yanımdan gık çıkarmam ama kedi deyince bi tırsarım..fakat şu var kızım kedinin peşinden gitsin diye de teşvik ederim onu

Evet bazı insanlar köpek değil de kediden tedirgin olurlar nedendir bilmiyorum belki arkadasınız yuzundendir dediğiniz gibi :KK48:
Üzerine atmakta nedir ya kediler valla tırmalamasa bile tırnaklarını geçirebilirdi iyi bişey olmamış gözünüze yüzünüze o_O
Bende 20 yasıma kadar falan hiç dokunmadım kediye köpeğe korkardım aile yetiştirme tarzından dolayı şimdi kedi köpek dolu evim :KK48: Kızınızı uzak tutmamanız cok guzel oyuzden:KK28:

Bu arada konuyla alakalı da şunu yazayım cok cok dagınık bir insanım bugun diğer topiğinizi okuyup gaza geldim. Zaten bahar temizliğine baslamıstım bugun yavastan iyi denk geldi :KK36:

ben anladım ama onu hergün iş güç peşinde koşarsan düzen oluyor yoksa olmuyor... bir gün etrafta bişeyler kalsın ertesi gün hoppp üzerine yenileri geliyor :p
evet canım ya üstelik bizde çocuk da yok ama biyerden topluyorum öbür taraftan dağılıyor malesef ,çocukluları hiç düşünemiyorum bi de çok tembelim ben ya gözüm koltukta hep bu kadar düzen bile daha az iş olsun diye annem her zaman dünyada iş olduğunu bilseymişsin hiç doğmazmışsın der:KK70:

• Beğen
Reactions: kba
hangi yönünü benzetiyor kediye acep, bu arada canım kesinlikle bir kedi edinmelisiniz kaç yıllık evlisiniz siz
Canım bizim 1 sene 9 ay oldu:KK4: Siz kaç senelik evlisiniz?
Bir canlının sorumluluğunu üstlenebileceğimi sanmıyorum Baronesss'im yaa:KK43: Lisede bir tanecik balığa bakamamıştım çok ağladım kaybedince. Seveyim ama bakmak:KK43:
Bu 9gag diye site var ya orada kedi gif'leri çıkıyor hep. Ordaki her kedinin benzetecek bir yönünü buluyor ben de anlamıyorum:KK53:
Bu sabah şunu benzetti mesela
http://9gag.com/gag/azEGgMp?sc=gif
Ne dese tersini inadına yapıyormuşum:KK70:

Bu arada konuyla alakalı da şunu yazayım cok cok dagınık bir insanım bugun diğer topiğinizi okuyup gaza geldim. Zaten bahar temizliğine baslamıstım bugun yavastan iyi denk geldi :KK36:
Bahar temizliğini yağmurdan ötürü yarım bıraktım ben de.:KK43: Allah'ım şöyle parmağımı şıklatınca her iş bitiverse ne var:KK43:

evet canım ya üstelik bizde çocuk da yok ama biyerden topluyorum öbür taraftan dağılıyor malesef ,çocukluları hiç düşünemiyorum bi de çok tembelim ben ya gözüm koltukta hep bu kadar düzen bile daha az iş olsun diye annem her zaman dünyada iş olduğunu bilseymişsin hiç doğmazmışsın der:KK70:
Benim annemin birebir cümlesi:KK57:

Bahar temizliğini yağmurdan ötürü yarım bıraktım ben de.:KK43: Allah'ım şöyle parmağımı şıklatınca her iş bitiverse ne var:KK43:

Benimde camlarımı sildiğim gün yagmur yagdı :KK53:
2 gündür hava guzel basladım tekrar
Ah keşke parmagımı sıklatsam işler bitse, parmagımı şıklatsam zayıflasam :KK70:

Evet bazı insanlar köpek değil de kediden tedirgin olurlar nedendir bilmiyorum belki arkadasınız yuzundendir dediğiniz gibi :KK48:
Üzerine atmakta nedir ya kediler valla tırmalamasa bile tırnaklarını geçirebilirdi iyi bişey olmamış gözünüze yüzünüze o_O
Bende 20 yasıma kadar falan hiç dokunmadım kediye köpeğe korkardım aile yetiştirme tarzından dolayı şimdi kedi köpek dolu evim :KK48: Kızınızı uzak tutmamanız cok guzel oyuzden:KK28:
evimde besleyemem kızımın alerji sorunu var kuş besledik alerjiden dolayı vermek zorunda kaldık.şimdilerde balık besliyoruz:) ama sokakta gördüğünde kızım kaç demiyorum yani :P

mesela hep derim ki tv izlerken yapayım ütüyü arada kaynasın.. ama gel gör ki o televizyon karşısında uzanırım bıraksan saatlerce yani..sonrada ah keşke şuracıkta yapsaydım derim :) tembelim ben tembell

Benimde camlarımı sildiğim gün yagmur yagdı :KK53:
2 gündür hava guzel basladım tekrar
Ah keşke parmagımı sıklatsam işler bitse, parmagımı şıklatsam zayıflasam :KK70:

Onun için başka yerleri şıklatıp durmak lazım:KK49: Bunun üstünde de çalışabilir miyiz konuda Baronesso_O:KK70:
Cam silmek balkon yıkamak yünlüleri havalandırmak battaniyeleri yıkamak:KK34:

mesela hep derim ki tv izlerken yapayım ütüyü arada kaynasın.. ama gel gör ki o televizyon karşısında uzanırım bıraksan saatlerce yani..sonrada ah keşke şuracıkta yapsaydım derim :) tembelim ben tembell
Ben artık teldeki çamaşırları toplayıp kaldırmıyorum. Eğer telde çamaşır varsa kuruyan, onlari direk ütüleyip kaldırıyorum başka çamaşır yıkamıyorum onları ütüleyene kadar. Yoksa birikiyor :KK31:

• Beğen
Ben artık teldeki çamaşırları toplayıp kaldırmıyorum. Eğer telde çamaşır varsa kuruyan, onlari direk ütüleyip kaldırıyorum başka çamaşır yıkamıyorum onları ütüleyene kadar. Yoksa birikiyor :KK31:
BENİMDE AYNI İŞLEMİ KURUTMA MAKİNESİNDEN ÇIKARDIKLARIM İÇİN UYGULAMAM LAZIM O HALDE :)

TABİ O ZAMAN ÜTÜ MASASININ Bİ KENARDA AÇIK DURMASI LAZIM ÇIKANI ÜTÜLEMEM İÇİN .. HMM BU HAFTA SONU Bİ DENEYEYİM BEN BU YÖNTEMİ

BENİMDE AYNI İŞLEMİ KURUTMA MAKİNESİNDEN ÇIKARDIKLARIM İÇİN UYGULAMAM LAZIM O HALDE :)
Kurutucun da varmış mis gibi oohh. Sen kurutucunun programı biter bitmez onları çıkarıp güzelce katlasan ütülemene bile gerek kalmaz pantolon gömlek hariç:KK28:
TABİ O ZAMAN ÜTÜ MASASININ Bİ KENARDA AÇIK DURMASI LAZIM ÇIKANI ÜTÜLEMEM İÇİN .. HMM BU HAFTA SONU Bİ DENEYEYİM BEN BU YÖNTEMİ

Evet benim boş bir odam var ismi çamaşır odası. :KK8: Annemden gelsin: "herkesin evinde oturma odası, çocuk odası olur, sizinki ne biçim ev öyle çamaşır odası, hobi odası":KK70:

• Beğen
Kurutucun da varmış mis gibi oohh. Sen kurutucunun programı biter bitmez onları çıkarıp güzelce katlasan ütülemene bile gerek kalmaz pantolon gömlek hariç:KK28:

Evet benim boş bir odam var ismi çamaşır odası. :KK8: Annemden gelsin: "herkesin evinde oturma odası, çocuk odası olur, sizinki ne biçim ev öyle çamaşır odası, hobi odası":KK70:
EĞER ÇIKINCA SICAĞIYLA KATLARSAM EVET AMA BEKLERSE BİRAZCIK ÜTÜLEMEK GEREKEBİLİYOR..BEN ÇOĞUNLUKLA BEKLETİYORUM NİYEYSE .. AY BEN GERÇEKTEN TEMBELMİŞİM YA YAZDIKÇA DÜŞÜYOR JETON BAKSANA :) ÇOCUK YOKKEN BENİMDE ÖYLEYDİ ÇAMAŞIR ODAM VARDI TABİ SONRA ÇOCUK ODASI GEREKİNCE ODA İPTAL..

EĞER ÇIKINCA SICAĞIYLA KATLARSAM EVET AMA BEKLERSE BİRAZCIK ÜTÜLEMEK GEREKEBİLİYOR..BEN ÇOĞUNLUKLA BEKLETİYORUM NİYEYSE .. AY BEN GERÇEKTEN TEMBELMİŞİM YA YAZDIKÇA DÜŞÜYOR JETON BAKSANA :) ÇOCUK YOKKEN BENİMDE ÖYLEYDİ ÇAMAŞIR ODAM VARDI TABİ SONRA ÇOCUK ODASI GEREKİNCE ODA İPTAL..
Hangimiz tembel değiliz ki arkadaşım :KK14: Çocuk çok etkiliyor tabi ben rahatım o yönden:KK55:
Kalkiyim da akşam yemeğimi yapayım bari:KK53:

Hoşbuldummm:)
Ama bişey sorcam şimdi bu topikte sohbet, diğer topikte yaptıgımız işlerimi yazcaz yoksa hepsi burayamı :KK53:

Oraya düzenli fotoğraflarımızı koyarız goygoyumuzu sohbetimizi burdan yaparız bence.:KK52:Baronesss ev sahibimiz cevaplar görünce:KK15:

orada dolap düzeniyle ilgili konulara devam edebiliriz en azından burayı okumayan arkadaşlarda yararlanmış olur diye düşünüyorum, diğer temizlikti yemekti ev düzeniydi deterjanlar bezler vs vs gönlünüz ne istiyorsa ben açtım ama konu hepimizin

Onun için başka yerleri şıklatıp durmak lazım:KK49: Bunun üstünde de çalışabilir miyiz konuda Baronesso_O:KK70:
Cam silmek balkon yıkamak yünlüleri havalandırmak battaniyeleri yıkamak:KK34:
valla canım zaten totoyu kaldırıp iş yapsak kilo milo kalmıcakta ahhh ah:confused:bu konuların hepsini konuşalım cam silmek favori konumdur mesela silmeyi değil konuşmayı severim ama

• Beğen
Back
X