• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cetvelciler hizaya girdi, iş başındalar;)))

Hayırlı ugurlu olsun topigimiz :)

canlarım düşündüm de iki topiği takip etmesi çok zor olacak, o yüzden biz yine düzen fotolarımızı da burada paylaşalım isteyen o topiğede fotolarını eklesin
bi de şöyle düşündüm o tarafa eklediğimiz fotolar vardı ya herkes onları buraya da eklesin ben ilk sayfadaki ilk mesaja sürekli link ekleyeyim mesela
yagmulluk un nevresim düzeni 10. sayfada altında link i gibi
böylece sayfamıza hem yeni giren kişiler için hem de biz fotolara tekrar bakmak istediğimizde kolaylık olur
kendimle başlıyorum siz de fotolarınızı ekleyin lütfen

canım o tarafa eklediğin o güzel düzen fotolarını en hızlısından buraya da bekliyoruzzzzz:KK15:

baronesim hayırlı olsunnnnn süper yazmışsın harikasın heyyooo, sizi çok özledim kızlar kaynanamlar yatılı misafir ben de giremiyorum, bu arada ölüyorum koştur koştur gben bilir rahatsızdım da dua edin bana :KK43:(

canlarım düşündüm de iki topiği takip etmesi çok zor olacak, o yüzden biz yine düzen fotolarımızı da burada paylaşalım isteyen o topiğede fotolarını eklesin
bi de şöyle düşündüm o tarafa eklediğimiz fotolar vardı ya herkes onları buraya da eklesin ben ilk sayfadaki ilk mesaja sürekli link ekleyeyim mesela
böylece sayfamıza hem yeni giren kişiler için hem de biz fotolara tekrar bakmak istediğimizde kolaylık olur

canımmm iyileş biranönce misafirlerini de gönder, fotolarını da güzel sohbetini de bekliyoruz:KK15:

Hayırlı olsun topic başlıkta süper olmuş
şimdi ben şaşırdım burayı mı takip edeceğim yoksa öbür topiği mi

canım senin bu yazını görünce konuyu bu tarafta birleştirmenin daha iyi olacağını düşündüm, o güzel düzen fotolarını buraya da ekle canım olurmu bekliyoruz:KK15:

kızlar ben okurken yoruldum valla maşallah size:nazar: ben sadece mutfağımı toplayabildim o kadar:KK42:
Yazinca cokmus gibi gorunuyor ama sadece ortadan kalkan utulerim var benim.
Bu gun sadece ogluma kahvalyi hazirladim yedirdim. Beyazlar kurudu onlaributulemem gerek. Ocaga et koydum aksam icin begendi yapicam. Oglumun oglen yemegi yok daha. Is cok ama yapacak hatun yok gibi:)

Yazinca cokmus gibi gorunuyor ama sadece ortadan kalkan utulerim var benim.
Bu gun sadece ogluma kahvalyi hazirladim yedirdim. Beyazlar kurudu onlaributulemem gerek. Ocaga et koydum aksam icin begendi yapicam. Oglumun oglen yemegi yok daha. Is cok ama yapacak hatun yok gibi:)
yok yok arı gibisiniz valla, ben mutfağı toplayınca o gün çok iş yatım diye seviniyorum:rolleyes: sen de çamaşır çorap falan herşeyi ütüleyen gruptanmısın yoksa

yok yok arı gibisiniz valla, ben mutfağı toplayınca o gün çok iş yatım diye seviniyorum:rolleyes: sen de çamaşır çorap falan herşeyi ütüleyen gruptanmısın yoksa
Evet ... toz bezlerine kadar utuleyen catlagin tekiyim. Fotolardada yoz bezlerim gorunuyordur.
Insanlahh drdigin gibi bi ara kalan yerlerimidr duzenleyim.

benim evin mutfak,ayakkabılık ve temizlik dolapları için düzen fotoları (ilk sayfaya link ekledim)

İnanamadım hayatımda böyle düzenli birini görmedim en duzenlisinin bile elektrik supurgesi kapı arkasındadır bu mukemmel bir düzen yaa
Bakliyat kaplarını nerden aldn canm ya

İnanamadım hayatımda böyle düzenli birini görmedim en duzenlisinin bile elektrik supurgesi kapı arkasındadır bu mukemmel bir düzen yaa
Bakliyat kaplarını nerden aldn canm ya
çok teşekkür ederim:oops::oops::oops: utandım valla şimdi, tabi herkes yer sıkıntısından dolayı bir dolabını bu şekilde ayıramaz ben de dolap çok şanslıyım diyeyim
bakliyat kaplarımı böyle züccaciye plastik falan satan yerler vardır ya öyle bir yerden aldım, ama tekzen migros falan öyle yerlerde de gördüm canım tabi fiyatları farklı olabilir

SENİN ŞU BUZDOLABI ÖRTÜLERİNİ GÖRDÜKÇE KENDİ DOLABIMA DA KOYASIM GELİYOR..BİRAZ ARAŞTIRDIM CAM RAFLAR İÇİNDE ÖRTÜ SERMENİN ELEKTRİK TÜKETİMİNİ ARTIRDIĞI SONUCUNA ULAŞTIM..O YÜZDEN DE KARARSIZ KALDIM CNM YA..ÇOK ÜŞENİYORUM BEN CAM RAFLARI TEMİZLEMEYE AMA MECBUR ÖYLE KALICAKLAR HERALDE..SENDE Bİ ARAŞTIR BU KONUYU DERİM BEN .. TAKTIM SENİN ÖRTÜLERE DİMİ :KK48::KK48:

ŞAKAA ..CANINA YAZIK KUZUM YAA HERŞEY ÜTÜLENİR Mİ..
Aliamisim canim ya utusuz hic bisibyerlestoremiyorum dolaplara. Cirkin duruyor gibime
geliyor.
SENİN ŞU BUZDOLABI ÖRTÜLERİNİ GÖRDÜKÇE KENDİ DOLABIMA DA KOYASIM GELİYOR..BİRAZ ARAŞTIRDIM CAM RAFLAR İÇİNDE ÖRTÜ SERMENİN ELEKTRİK TÜKETİMİNİ ARTIRDIĞI SONUCUNA ULAŞTIM..O YÜZDEN DE KARARSIZ KALDIM CNM YA..ÇOK ÜŞENİYORUM BEN CAM RAFLARI TEMİZLEMEYE AMA MECBUR ÖYLE KALICAKLAR HERALDE..SENDE Bİ ARAŞTIR BU KONUYU DERİM BEN .. TAKTIM SENİN ÖRTÜLERE DİMİ :KK48::KK48:
Olabilir elektirik tuketimine bisi diyemem ama benim hem goz zevkime hemdr pratigime boyle daha iyi gibi. Bisi dokulunce hemen sil leke iz yok bidr camlar tencere falan koyarken ciziliyor gibi hele o girc sesleri yokmuuu iyhhh :))

Aliamisim canim ya utusuz hic bisibyerlestoremiyorum dolaplara. Cirkin duruyor gibime
geliyor.

Olabilir elektirik tuketimine bisi diyemem ama benim hem goz zevkime hemdr pratigime boyle daha iyi gibi. Bisi dokulunce hemen sil leke iz yok bidr camlar tencere falan koyarken ciziliyor gibi hele o girc sesleri yokmuuu iyhhh :))
bende bildiğimden değil araştırıyorum kuzuu nefret ediyorum o raflardan yahu :) hiç temiz kalmıyor ben mi çok pisim ki

bende bildiğimden değil araştırıyorum kuzuu nefret ediyorum o raflardan yahu :) hiç temiz kalmıyor ben mi çok pisim ki
aynı valla, herşey iz yapıyor 1 haftadır buzdolabı düzenleyicinin fotosunu çekicem cam rafın görüntüsü de fotoda çıktığı için çekemiyorum:KK43: bi ara üşenmeyip temizleyebilirsem, buzdolabı içi fotosu gelicek kızlar, ama ben örtü falan uğraşamam ya o daha zor geliyo bana, kaldır sil geri ser falan örtüyü olduğu yerde sileceksemde cam rafı silerim geçer:21: tembellik başa bela

• Beğen
Reactions: kba
aynı valla, herşey iz yapıyor 1 haftadır buzdolabı düzenleyicinin fotosunu çekicem cam rafın görüntüsü de fotoda çıktığı için çekemiyorum:KK43: bi ara üşenmeyip temizleyebilirsem, buzdolabı içi fotosu gelicek kızlar, ama ben örtü falan uğraşamam ya o daha zor geliyo bana, kaldır sil geri ser falan örtüyü olduğu yerde sileceksemde cam rafı silerim geçer:21: tembellik başa bela
hemde ne bela..bu kadar konuşuncaya kadar oo ne işler yapılır dimi :) ama kirlenmese ne güzel olur ..o kadar dikkat ediyorum ama yok yani..buzdolabı pis gibi görünmüyor mu deli oluyorum

Back
X