- 24 Kasım 2013
- 2.356
- 757
- 148
- Konu Sahibi Tembelgiller
-
baronesim hayırlı olsunnnnn süper yazmışsın harikasın heyyooo, sizi çok özledim kızlar kaynanamlar yatılı misafir ben de giremiyorum, bu arada ölüyorum koştur koştur gben bilir rahatsızdım da dua edin banaherkese hayırlı olsun yeni konumuz, alışverişten önce evini ölçüp biçip elinde cetvelle alışverişe çıkan, dolaplarım düzenli, evim tertemiz misssss, yemeğim her an hazır olur diyen tertipli bayanlar ya da ben öyle değilim ama öyle nasıl olurum diye kara kara düşünen bayanlar ya da bakalım başkaları nasıl yapıyormuş diye merak eden bayanlar buyrun paylaşalım birbirimizden öğrenelim öğretelim
şeker ya şekerrr yerim seni yer :))Çok heyecanlandım
Tamam şimdi önce kendimizi tanıtalım.
Biz CetvelcilerKK70:) , http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-hali-okumadan-gecmeyin-lutfen.610019/page-92 konusundan tanıştık seviştik dedik birbirimizle goygoy yapıp eğleneceğimiz ve temizlik yapmaya birbirimizi teşvik edeceğimiz bir yerimiz olsun da Evinizin Düzenli Hâli konusunu dağıtmayalım. Baronesss arkadaşımız evsahibimiz, en düzenlimiz.
Biz de kendimizce bir şeyler yapmaya çalışıyoruz işte
Hayırlı olsun topic başlıkta süper olmuş
şimdi ben şaşırdım burayı mı takip edeceğim yoksa öbür topiği mi
cok tesekuler sagol canim sen birde tasinirken gorseydin beni kucucuk cocukla insaatten cikmis koca evi tek basima nasil temizledim birbilsenizmirjam üç katlı dedin dolap gelecek dedin içime oturdu arkadaşım işin bitmez şimdi senin Allah güç kuvvet versin. Bir de bebeek
BAYILIYORUM ŞÖYLE DÜZEN GÖRÜNCE YAA.. BİTİREMEDİM BENİM İŞLERİ Bİ TÜRLÜ ÖFFFbenim evin mutfak,ayakkabılık ve temizlik dolapları için düzen fotoları
canım sen de o tarafa eklediğin fotoları buraya da koy olur mu güzel kızının odasını herkes görsünBAYILIYORUM ŞÖYLE DÜZEN GÖRÜNCE YAA.. BİTİREMEDİM BENİM İŞLERİ Bİ TÜRLÜ ÖFFF
ŞUAN İŞ YERİNDEYİM AKŞAM HALLEDEYİM ONU.. HEM Bİ KAÇ FOTO DAHA EKLERİMcanım sen de o tarafa eklediğin fotoları buraya da koy olur mu güzel kızının odasını herkes görsün
BENİMDE AYNI İŞLEMİ KURUTMA MAKİNESİNDEN ÇIKARDIKLARIM İÇİN UYGULAMAM LAZIM O HALDE :)
Kurutucun da varmış mis gibi oohh. Sen kurutucunun programı biter bitmez onları çıkarıp güzelce katlasan ütülemene bile gerek kalmaz pantolon gömlek hariç
Evet benim boş bir odam var ismi çamaşır odası.Annemden gelsin: "herkesin evinde oturma odası, çocuk odası olur, sizinki ne biçim ev öyle çamaşır odası, hobi odası"
tamam tatlım ilk fırsatta ekleŞUAN İŞ YERİNDEYİM AKŞAM HALLEDEYİM ONU.. HEM Bİ KAÇ FOTO DAHA EKLERİM
canımsınnnn hemen ilk sayfaya link ekliyorumBunlarda benden.Eki Görüntüle 1483713
Ellerine saglik canim...canımsınnnn hemen ilk sayfaya link ekliyorum
Bende geldim...
Kizlar hemen bi rapor geceyim.bu gun topige hic ugrayamayisiminin sebebinide aciklamis olayim.
Sabah nevreskmler degilsildi oglumun ve bizim. Yikanmis utuyu bekleyen bi ton camasir utulendi hatta bu sirada beyazlar bakinaya atilip asildi. Banyo wc ciflendi domestosla mis yapildi. Arka balkon yikandi. Oglumun oglrn yemegi ve bizim yemegimiz yapildi. Sutcum geldi sut kaynatip yogurt mayalandi. Kalan sut siselendi.dolaba kaldirildi.
Esim geldibyemekbyedik bulasiklar makinaya atildi. Ve daha yeni oturuldu. Oglum babasiyla iynarkrn topikler kontrol edildi. :)
İlk icraatlerimle baslayayım o zaman bugun neler yaptım
Yatak odasını topladım supurdum toz aldım
Bulaşıklar toplandı makıneye atıldı yıkandı, beyaz camasırlar yıkandı simdi bitti 2 makınede.
Birazdan camasırları ascam(içeri asıyorum) bulask makınesini boşaltcam
Onlar yıkanırken oturma odamı temizledim koltukları kaldırdım süpürdüm sildim yerlerini değiştirdim
Kedilerimin kumunu temizledim
Köpeğimi yürüyüşe çıkardım
Ama şuan ev felaket heryer heryerde
Yarında mutfaga girmeyi düşünüyorum bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?