hahaha , teşekkür ederim cocuklar karşı tarafın ben bekarım , aslında cocuklar buyuk kendı halinde, bir seçim bile söz konusu değil sadece cocuğu olanların fıkrını almak ıstedım ,cunku cocuklarda kendı hayatını kurup gıdıyor kım kalıyor anne baba ıle , o yuzden hayat arkadaşı bakidir iyi gunde kotu gunde , ben dengenın sağlanması tarafındaayımm:))Benim oncelıgım cocuklarım olurdu. Ve sanırım baba hayattaysa annenin evlenmesını cocuklar zor kabul edıyo. Aynı sey baba ıcın gecerlı mı tanık olmadım bılmıyorum Onlara sans vermek lazım zaman tanımak lazım hıc mı ıhtımal yok kesin mı kararları az cok anlarsın baktın olmuyo zorlamazsın. Cocuklara kendını sevdırmeye calıssın ne bıleyım. Bu cok zor bı konu. Tamamen senin gozlemıne kalbıne göre hareket edecegın bısı sen tanıyosun cocuklarını. Bılemedım ama bu konu cesaret ıcermıyo hem de hic. Risk ister cesaret . Olursa olur olmazsa olmaz dıyrebılıyosun bı yola gırerken. Ama konu cocuklar ve evlılıkse ı ıh. . Aslında korkarak yaklasılır. Yanı cocuklar ıstesr bile acaba cocuklarım mutlu olcak mı dıye ince eleyıp sık dokursun. Yıne cesur olman beklenmez. Ben o ask filmlerindeki gibi amaaaaannn koy . Dıyemıyorum . Sacma buluyorum. Yanı burda cocuklar kımın bılmeden senin gibi yazdım. Malum oyle 1 cumle yazıyosun. Destan yazıyoz:))