• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cesaretle sevgi aynı orantıda mıdır seven insan için ?

Benim oncelıgım cocuklarım olurdu. Ve sanırım baba hayattaysa annenin evlenmesını cocuklar zor kabul edıyo. Aynı sey baba ıcın gecerlı mı tanık olmadım bılmıyorum Onlara sans vermek lazım zaman tanımak lazım hıc mı ıhtımal yok kesin mı kararları az cok anlarsın baktın olmuyo zorlamazsın. Cocuklara kendını sevdırmeye calıssın ne bıleyım. Bu cok zor bı konu. Tamamen senin gozlemıne kalbıne göre hareket edecegın bısı sen tanıyosun cocuklarını. Bılemedım😥 ama bu konu cesaret ıcermıyo hem de hic. Risk ister cesaret . Olursa olur olmazsa olmaz dıyrebılıyosun bı yola gırerken. Ama konu cocuklar ve evlılıkse ı ıh. . Aslında korkarak yaklasılır. Yanı cocuklar ıstesr bile acaba cocuklarım mutlu olcak mı dıye ince eleyıp sık dokursun. Yıne cesur olman beklenmez. Ben o ask filmlerindeki gibi amaaaaannn koy . Dıyemıyorum . Sacma buluyorum. Yanı burda cocuklar kımın bılmeden senin gibi yazdım. Malum oyle 1 cumle yazıyosun. Destan yazıyoz:))
hahaha , teşekkür ederim cocuklar karşı tarafın ben bekarım , aslında cocuklar buyuk kendı halinde, bir seçim bile söz konusu değil sadece cocuğu olanların fıkrını almak ıstedım ,cunku cocuklarda kendı hayatını kurup gıdıyor kım kalıyor anne baba ıle , o yuzden hayat arkadaşı bakidir iyi gunde kotu gunde , ben dengenın sağlanması tarafındaayımm:))

Kizmadim anlamak istedim. Hikayenizi yazarsaniz insanlar ona gore yorum yaparlar ve siz sorularinizin cevaplarini daha net gorursunuz. Ben mesela bu sorudan ortara imkansiz bir ask varmis gibi anladim. Siz de karsi tarafi cesur bulmuyorsunuz gibi anladim. Adam evlidir vs. Yanlis anlamis olabilirim diye size sordum. Detay yazmamaniz bunu dusundurdu.
İmkansız değil alsında basit şeyler bana sorarsanız sadece cesaret gerektirir :) ben o yüzden yapılan fedakarlıkların cesaret istediğini ve cesaretınde sevgıyle orantılı olduğunu düşünüyorum, su an zaten ayrıldım , boşanma aşamasında ve cocuğu bilmıyor , eşiyle yıllardır ayrılar resmi olmasada , hanı bazı erkekler vardır ya sevıyorum bu kadını ve herkeste kabul etmek zorunda gibi , bu bana göre cesarettir ve sevgiyle orantılıdır cesaret deyince insanın aklına buyuk şeyler geliyor , ama o istiyor ki herşey güzellikle hallolsun , sessiz sakin vs Türkiye de olumsuz şeylerin sessiz sakın halledildiğini hiç görmedim :/

İmkansız değil alsında basit şeyler bana sorarsanız sadece cesaret gerektirir :) ben o yüzden yapılan fedakarlıkların cesaret istediğini ve cesaretınde sevgıyle orantılı olduğunu düşünüyorum, su an zaten ayrıldım , boşanma aşamasında ve cocuğu bilmıyor , eşiyle yıllardır ayrılar resmi olmasada , hanı bazı erkekler vardır ya sevıyorum bu kadını ve herkeste kabul etmek zorunda gibi , bu bana göre cesarettir ve sevgiyle orantılıdır cesaret deyince insanın aklına buyuk şeyler geliyor , ama o istiyor ki herşey güzellikle hallolsun , sessiz sakin vs Türkiye de olumsuz şeylerin sessiz sakın halledildiğini hiç görmedim :/
bosanma asamasında ama bosanmamıs dıyınce bı tmm dedım ıyı kı ayrılmıssın. yoksa o sevgılılık degıll ılıskı falan degıldi.

Adam daha bosanmamis yani evli bence ikinizde de iyi cesaret varmis. Cesaret konusunda birbirinizin hakkini yemeyin.

Adam daha bosanmamis yani evli bence ikinizde de iyi cesaret varmis. Cesaret konusunda birbirinizin hakkini yemeyin.
Maalesef ben sonradan öğrendım ama dışardan göründüğü gibi olmuyor her şey , iç yüzünü bilmeden insanları yargılamayın :)

Maalesef ben sonradan öğrendım ama dışardan göründüğü gibi olmuyor her şey , iç yüzünü bilmeden insanları yargılamayın :)

Sasirmadim cunku bu tip konularda klasiktir hep sonradan ogrenilir. Yargilamadim cesursunuz diyorum bu yargilamak degil. Cesur olmasaniz daha o dakika bitirirdiniz. Siz cesareti sorguluyorsunuz.

Sasirmadim cunku bu tip konularda klasiktir hep sonradan ogrenilir. Yargilamadim cesursunuz diyorum bu yargilamak degil. Cesur olmasaniz daha o dakika bitirirdiniz. Siz cesareti sorguluyorsunuz.
Olayın ayrıntısını bılmek gerek benim cesaretli olup olmadığımı yorumlamak ıcın, bu konuda ama haklı tarafınızda var, fakat bu cesaret değil bence, cesur olsam o an bırakıp giderdim sevgime yenık düştüm demek ki , benim sorguladığım şey seven insanın sevdiği için her şeyi yapıp yapmamasıyla orantılı , burdan şunu anlıyoruz , coğu şey için sevgi yeterli değil ..

Back