Cesarete ihtiyacim var siddet aldatma borc ve devam eden okul 11 aylik bebek

Kızlar bugün esimle güne kötü başladık.
akşam kahvaltıya gideriz demişti oğluma sabah benim sınava gitmediğimi görünce ise gidecegini hazirlanmammiz gerektiğini söyledi.
Oğlumuzun harçlığından bisey almıştım eşim yerine koyacağını söylemişti. Koymadigibicinn hatırlattım param yok dedi. 60 tl.
Bende paraisnin başka yerlere kadınlara geçirirse olmayacagini söyledim.
Anana yeriyorum tarzı konuştu.

Sonra tartıştık biraz
Oğlumu da alıp gitmek istedi sözde ise.
Bende müsaade etmedim çünkü çocuğun uyku zamanıydı.
Önüne geçtim diye bana şiddet uyguladı.
Banami aramami söylediğinde bende babasını aradım yaptıklarını anlattım.
Anlatırken yine vurunca babası onu aradı. Çağırdı çocukla gitti.
Kayinvalidem aradı noldu diye
Bende anlattım sizin oğlunuz bana şiddet uyguladı parasını hayat kadınlarına yediriyor.
Isı gücü geç gelmek balkonda tuvalett vakit geçirmek diyince
Oğluma iftira ayma dedi. Rezil oluruz falan bende
Bana rahat mı batıyor kocama iftira atayim dedim.

Ben babama söylesem oğlunun yaptıklarını boşaltır beni bu adamdan dedim.
Çocuğumu düşünüyorum dedim. Vs
Kayinbabam konuşmuş.
Bahanesi evi temizlemiyormusum

Düzgün giyiniyor diye kendim gibi pis giyinmeesini istiyormuşum
evi toparlamiyormusum
Gibi şeyler saymis bana kendine bak çocuğunun gözü dışarı kaymasın diyor
Dışarda tesettürlü olsamda evde değilim

Kendime giysime saçıma makyajıma temizliğine dikkat ediyorum ama bahane uyduracak iftira edecek ya bunları demiş.

Bende sizin oğlumuza namuslu insan yaramaz dedim. Başla bir adam olsaydı kocam dışarı kaymazdı gözü ama ar damarı çatlamış oğlunuzun dedim

Bana hala kimseye anlatma iftira etme diyor.
Iftira edecek olsam kaç aydır icimde saklamazdim yedi düvele yayardim .

Içim almıyor artık onu
Ne yapsam bilmiyorum
Bi sene sabredeyim diyorum sabredeyim dedikce dozunu arttırıyor.
Çocuğum onun yüzünden korktu.
Eve girmek istemedi babaannesine götürmüştü bana vurduktan sonra .

Hemen ayrılayım odadan ağlıyor....
Böyle olmazdı.

Çocuğum için dedikce çocuğum kötü etkileniyor..

Iki dönem kaldı bitmesine diğer dönem üç ders alicam sadece. Ilk dönem yoğun geçicek.
Çocuğa kv bakıyor
Okul masrafı
Döneceğim ev de suankinden iyi değil..
En azından mesleğimi ele alayim diyorum....

Masaj salonuna gitmişti telden konuşmuştu.
Ispat ermek için salona gidip konuşsam?

Başka delil yok..

Gece geç geliyor en azından oğlanlayım.ihtiyaclarim kısmen gideriliyor
Kimsenin lafını duymuyorum diyip sabretsem daha mantıklı gibi geliyor bazende
Bugün buna müsaade ettiğim için daha fenası da olabilir diyorum
aynen söyledikleriniz mantıklı mesleğinizi elinize alana kadar idare edin onuda yok sayın sadece aynı evde yaşadığınız ev arkadaşı gibi görün parasınıda iyice yeyin bu süre zarfında O.....lar yicene sen ye

Tamam adamin imkanlari kullan, okul bitsin ise basla tekmeyi bas diyoruz da bu kadar yuz goz olduktan sonra nasil ayni evde hicbirsey olmamis gibi davranacaksiniz? Yeri gelecek ayni yataga yatacaksiniz, yemek yiyeceksiniz, tv izleyeceksiniz falan... zor gelmeyecek mi? Midem almazdi benim sahsen.

Bir süre mesleğinizi elinize alana kadar sabredin baba evi de kötüyse sizin için. Zaten soğudum diyorsunuz, okul biter mesleğiniz başlarsınız ve çocuğunuzu alıp gidersiniz o evden. O zamana kadar delil toplayın ki boşanma zamanında pat pat yüzüne vurursunuz hem kendisinin hem de anasının.

Valla isterseniz çuvalla dolaşın evde o adamın çıkıp başkasına para yedirmeye sizi aldatmaya hakkı yok. Beğenmiyorsa boşasaydı bey efendi. Ve lütfen dikkat edin size hastalık falan bulaştırmasın.

Kullanacaksın
Evet tam olarak bu imkanlarını kullanacaksın çocuğuna baktırıp okulu bitireceksin sonra meslek sahibi olup çocuğunla gideceksin
Yapmıyorum mu diyor be hali varsa görsün biriktirebiliyorsan para biriktir
Anası babası iftira atma mı diyor toruna baksın ilgilensin
Senin de intikamın bu olsun
Para biriktiriyorum az çok artık elime ne geçerse...

Okulun bitene kadar sabret kardeşim
Köprüyü gectikten sonra boşanırsın çocuğun da kreş yaşına gelmiş olur sende çalışırsın lütfen bu arada sakin 2.çocuğu yapma olur mu
allah korusun
Belli ki akıllı bir kızsın
1-Ama sakın masaj salonuna filan gidip olaylar iyice dallanıp budaklandirma biraz gizlice yaptığın gibi sosyal medyadan takip et 2- Hemen boşanmayacaksan aldatma konusunu gundeme getirme
3- diplomadaki soyadı o kadar da önemli değildir tcden herşey çıkıyor sonuçta
4- sessiz sakin kalıp sabırlı ol kardeşim gün gelecek devran dönecek
teşekkkürler desteğiniz icin
Ben bekarken transkript almıştım, şu an evli olduğum kişinin soyadı ile e devletten mezuniyet belgesi alabiliyorum. Onu çok dert etmeyin. E devlet o sorunu çözer bence. Bende okulunu bitirip iş bulduktan sonra ayrılmayı düşünmeni önerebiliyorum. Çok ama çok zor biliyorum. Kimseye bunu yansıtma ama, mümkün olduğunca delilin olsun. Ve bunları yedek bir mailde sakla. Allah kolaylık versin

Halledilen biseyse bende öyle yapayım teşekkür ederim
Anladığım kadarı ile okul bitsin işim olsun çekip gideyim diyorsun ama okuduğun bölüm ne iş olanağı nasıl bir sene daha bunu çekmene özellikle şiddeti çekmene değcek mi?
okulöncesi öğrt.
Konuyu açma ve takipte ol. Şifre vs koyup kendini güvene alacak çünkü. Konuşmayı deneme delilini biriktirmeye bak.
Tamam masaj salonuyla mı konuşma dedin
Mezuniyete kadar ayıya dayı demekten başka çaren yok senin.. Bunu önceki konuna da yazmıştım sanki.

Bırak korusunlar haysiyetsiz oğullarını. Onlardan çıkan çocuk da böyle olur ancak.
Baksın kv çocuğa, sen de fırsat buldukça ders çalışırsın. Kullan onları böyle..

Geleceğini şekillendirmeye odaklan. Zamanı gelince bas tekmeyi y..şağa..
Ve o zamana kadar da o pislikten hastalık kapmaktan ve ikinci çocuğu yapmaktan kork..

Ayrıca soyadı konusunda endişen gereksiz. TC kimlik no ile hallediliyor işlemler. Beni hala sistemde bekarlık soyadımla kaydeden banka, kurum vs. var.
Onlar beni aradıkça "soyadım değişti" diyorum. Tamam diyorlar ama bir dahaki aramalarında yine eski soyadımı söylüyorlar. Ben de düzeltmiyorum artık..
Tamamdır bende öyle hallederim o zaman

Durumunuza üzüldüm.
Genç kızlarımız okullarını bitirip,meslek sahibi olmadan evlenmesinler.Okumak da şart değil ellerinde geçimlerine yetecek kadar para kazandıracak bir iş olmadan.Çocuğu da hiçbir zaman eşlerine güvenerek yapmasınlar.Hep kötüyü düşünsünler ilerde bir ayrılık olur ,ölüm olur ben bu çocuğa tek başıma bakabilir miyim diye düşünüp yapsınlar.Daima köşeye üç beş kuruş atıp yatırım yapsınlar.Diğer insanların evlen ,çocuk yap baskılarına aldırış etmesinler.Sonuçta kimse kapınızı çalıp da haliniz ne demiyor.Size gelirsem okulunuz bitip meslek sahibi olana kadar sessiz kalın.2.çocuğu asla yapmayın.Para biriktimeye çalışın.Zamanı geldiğinde de ayrılın.

Para biriktiriyorum az çok artık elime ne geçerse...

allah korusun
teşekkkürler desteğiniz icin

Halledilen biseyse bende öyle yapayım teşekkür ederim
okulöncesi öğrt.

Tamam masaj salonuyla mı konuşma dedin

Tamamdır bende öyle hallederim o zaman
Beş lira bile olsa at kenara
Hem de okul öncesi okuyormuşsun ne güzel Bir kreş açarsın atanamazsan

Kızlar bugün esimle güne kötü başladık.
akşam kahvaltıya gideriz demişti oğluma sabah benim sınava gitmediğimi görünce ise gidecegini hazirlanmammiz gerektiğini söyledi.
Oğlumuzun harçlığından bisey almıştım eşim yerine koyacağını söylemişti. Koymadigibicinn hatırlattım param yok dedi. 60 tl.
Bende paraisnin başka yerlere kadınlara geçirirse olmayacagini söyledim.
Anana yeriyorum tarzı konuştu.

Sonra tartıştık biraz
Oğlumu da alıp gitmek istedi sözde ise.
Bende müsaade etmedim çünkü çocuğun uyku zamanıydı.
Önüne geçtim diye bana şiddet uyguladı.
Banami aramami söylediğinde bende babasını aradım yaptıklarını anlattım.
Anlatırken yine vurunca babası onu aradı. Çağırdı çocukla gitti.
Kayinvalidem aradı noldu diye
Bende anlattım sizin oğlunuz bana şiddet uyguladı parasını hayat kadınlarına yediriyor.
Isı gücü geç gelmek balkonda tuvalett vakit geçirmek diyince
Oğluma iftira ayma dedi. Rezil oluruz falan bende
Bana rahat mı batıyor kocama iftira atayim dedim.

Ben babama söylesem oğlunun yaptıklarını boşaltır beni bu adamdan dedim.
Çocuğumu düşünüyorum dedim. Vs
Kayinbabam konuşmuş.
Bahanesi evi temizlemiyormusum

Düzgün giyiniyor diye kendim gibi pis giyinmeesini istiyormuşum
evi toparlamiyormusum
Gibi şeyler saymis bana kendine bak çocuğunun gözü dışarı kaymasın diyor
Dışarda tesettürlü olsamda evde değilim

Kendime giysime saçıma makyajıma temizliğine dikkat ediyorum ama bahane uyduracak iftira edecek ya bunları demiş.

Bende sizin oğlumuza namuslu insan yaramaz dedim. Başla bir adam olsaydı kocam dışarı kaymazdı gözü ama ar damarı çatlamış oğlunuzun dedim

Bana hala kimseye anlatma iftira etme diyor.
Iftira edecek olsam kaç aydır icimde saklamazdim yedi düvele yayardim .

Içim almıyor artık onu
Ne yapsam bilmiyorum
Bi sene sabredeyim diyorum sabredeyim dedikce dozunu arttırıyor.
Çocuğum onun yüzünden korktu.
Eve girmek istemedi babaannesine götürmüştü bana vurduktan sonra .

Hemen ayrılayım odadan ağlıyor....
Böyle olmazdı.

Çocuğum için dedikce çocuğum kötü etkileniyor..

Iki dönem kaldı bitmesine diğer dönem üç ders alicam sadece. Ilk dönem yoğun geçicek.
Çocuğa kv bakıyor
Okul masrafı
Döneceğim ev de suankinden iyi değil..
En azından mesleğimi ele alayim diyorum....

Masaj salonuna gitmişti telden konuşmuştu.
Ispat ermek için salona gidip konuşsam?

Başka delil yok..

Gece geç geliyor en azından oğlanlayım.ihtiyaclarim kısmen gideriliyor
Kimsenin lafını duymuyorum diyip sabretsem daha mantıklı gibi geliyor bazende
Bugün buna müsaade ettiğim için daha fenası da olabilir diyorum
Sizi hamileyken daha ekonomi topigine yazdiginiz zamandan hatirliyorum. Icim ciz etmisti. Hani kapana kisilmis deriz ya oyleydi durumunuz. Bunlarin olacagi maalesef belliydi. Esiniz adam degil, ailesi de onun gibi, kendi annenize hic guvenemezsiniz. Kendi gucunuze guveneceksiniz. Ya esinizi es gibi degil evde beslediginiz bir mahlukat olarak dusunup aldatmasi vs. umrunuzda olmayacak. Bu surede okulunuzu bitireceksiniz. Bu yol cok izdirapli. Ya da maddi olarak gucunuzu toplayip tek basiniza anneliginizi yapacaksiniz. Siz aile olmayi cok istediniz, cabaladiniz. Ama karsinizdaki yanlis kisi. Olmayacak. Ailesi elbette onu savunacak. Savunurkan iftira atmak zorundalar. Ortada kendi ogullarinin naneleri var. Laf anlatmayin artik. Paraniza, cocugunuza sahip cikin yeter. Allah hayirlar versin.

Sizi hamileyken daha ekonomi topigine yazdiginiz zamandan hatirliyorum. Icim ciz etmisti. Hani kapana kisilmis deriz ya oyleydi durumunuz. Bunlarin olacagi maalesef belliydi. Esiniz adam degil, ailesi de onun gibi, kendi annenize hic guvenemezsiniz. Kendi gucunuze guveneceksiniz. Ya esinizi es gibi degil evde beslediginiz bir mahlukat olarak dusunup aldatmasi vs. umrunuzda olmayacak. Bu surede okulunuzu bitireceksiniz. Bu yol cok izdirapli. Ya da maddi olarak gucunuzu toplayip tek basiniza anneliginizi yapacaksiniz. Siz aile olmayi cok istediniz, cabaladiniz. Ama karsinizdaki yanlis kisi. Olmayacak. Ailesi elbette onu savunacak. Savunurkan iftira atmak zorundalar. Ortada kendi ogullarinin naneleri var. Laf anlatmayin artik. Paraniza, cocugunuza sahip cikin yeter. Allah hayirlar versin.
Evdeki biri olarak düşünücem mecburum buna
Düzelir düzelmez kendi bileceği iş artık
Ben okuluma çocuğuma bakıcam

Çabalamakta bir yere kadar..

ayrilinca gidecegin yer de burdan iyi degilse o zaman benim yaptigimi yapacaksin
okul bitene kadar üç maymunu oynayip kendini derslerine adayacaksin. baska hicbir seye kafa yormayacak üzerine düşmeyecek arastirmayacaksin. okul bitip meslegini eline alinca da o anguta tekmeyi basacaksin. veya benim yaptigim gibi maaşına el koymamasi icin mesleğine başlamadan önce bi sekilde bosanacaksin.
sonra canı cehenneme😂😂

Evet
Inan çoğu şeye pişmanım. Ailem tam yok gibi var ama yok. Bazen babannemin beni başından atmak için evlenmeye ozendirdigini sıkıştırdığını düşünüyorum.

Psikologa gitmek istiyorum
devlet hastanesindeki doktorların ayırdığı süre çok kısıtlı.
Bende artık sağlıklı karar veremeyeceğini düşünüyorum.
Birde boşanmak oyle ha deyince olmuyor 1 bucuk 2 seneyi gözden cıkar heleki karşı taraf uzatır sa cok uzar. Siz bence atanana kadar göz yumun zor ama elden bişey gelmez ☹️ dua edin Allah a yonelin kuran okuyun sizi ferahlatır cok.

Kendi ayaklarınızın üzerinde durana kadar onu sadece bir ev arkadaşı olarak görün. Ciddiye almayın, yoksayın, adam yerine koymayın, yüzüne bakmayın, yemeğini çamaşırını ütüsünü yapmayın. Düzeninizi kurunca da don gömlek kapının önüne koyun arsızı.

Kendi ayaklarınızın üzerinde durana kadar onu sadece bir ev arkadaşı olarak görün. Ciddiye almayın, yoksayın, adam yerine koymayın, yüzüne bakmayın, yemeğini çamaşırını ütüsünü yapmayın. Düzeninizi kurunca da don gömlek kapının önüne koyun arsızı.
Canım onları yapmazsam iyice kendi ni haklı gorcek
O yuzdn üstüne düşeni yapcam o kendi piştiğinde boglsun

X