Kanıt için yazılı ya da sesli materyal toplamaya çalışın. Muhtemelen yine yapacak. Mesajdır ekran görüntüsüdür ne varsa toplayın. Bilmiyormuş gibi davranın ki rahat hareket etsin, iz bıraksın.
Merhaba bir süre yine yalnız bıraktım..
Bu aralar bana hakareti bir akşam bankaya para yatırmaya gidicem diye karıya gitmiş.
Mesajdan okudum. Sürek li birilerine mesaj atıyor dönüt aldıkları nadir. Ama para yediriyorkendisini farklı tanitiyor . Bugün şifresini ogredindim fotoğraflarını çektim.
Açık ceza evi ile ilgili karar gelmiş buna borcunu odemedginden
Kullanacaksın
Evet tam olarak bu imkanlarını kullanacaksın çocuğuna baktırıp okulu bitireceksin sonra meslek sahibi olup çocuğunla gideceksin
Yapmıyorum mu diyor be hali varsa görsün biriktirebiliyorsan para biriktir
Anası babası iftira atma mı diyor toruna baksın ilgilensin
Senin de intikamın bu olsun
Çocuğa çok batıramıyorum sadece okuldayken ilgileniyorlar...
Oğlu desen bu aralar yine azdı. Sürek li hakaret onur kırma. Cinsellik desen sıfır.
aynen söyledikleriniz mantıklı mesleğinizi elinize alana kadar idare edin onuda yok sayın sadece aynı evde yaşadığınız ev arkadaşı gibi görün parasınıda iyice yeyin bu süre zarfında O.....lar yicene sen ye
örpslar yiyor . Bana da kitkaanaat
Bir süre mesleğinizi elinize alana kadar sabredin baba evi de kötüyse sizin için. Zaten soğudum diyorsunuz, okul biter mesleğiniz başlarsınız ve çocuğunuzu alıp gidersiniz o evden. O zamana kadar delil toplayın ki boşanma zamanında pat pat yüzüne vurursunuz hem kendisinin hem de anasının.
Valla isterseniz çuvalla dolaşın evde o adamın çıkıp başkasına para yedirmeye sizi aldatmaya hakkı yok. Beğenmiyorsa boşasaydı bey efendi. Ve lütfen dikkat edin size hastalık falan bulaştırmasın.
yok ya
Doktora gitmesini önerdim artık.
Çok isteksiz. Bana karşı.
sabredin mesleğinizi elinize alın
bu dönemde her gördüğünüzde dırdır hakaret yuerine biraz sessizliği seçin
ona iş verin evde
temiz olunmasını istiyor ise kendide birşeyler yapması gerekiyor
Umrumda olmuyor artık. Üzülmüyorum...
Sizi hamileyken daha ekonomi topigine yazdiginiz zamandan hatirliyorum. Icim ciz etmisti. Hani kapana kisilmis deriz ya oyleydi durumunuz. Bunlarin olacagi maalesef belliydi. Esiniz adam degil, ailesi de onun gibi, kendi annenize hic guvenemezsiniz. Kendi gucunuze guveneceksiniz. Ya esinizi es gibi degil evde beslediginiz bir mahlukat olarak dusunup aldatmasi vs. umrunuzda olmayacak. Bu surede okulunuzu bitireceksiniz. Bu yol cok izdirapli. Ya da maddi olarak gucunuzu toplayip tek basiniza anneliginizi yapacaksiniz. Siz aile olmayi cok istediniz, cabaladiniz. Ama karsinizdaki yanlis kisi. Olmayacak. Ailesi elbette onu savunacak. Savunurkan iftira atmak zorundalar. Ortada kendi ogullarinin naneleri var. Laf anlatmayin artik. Paraniza, cocugunuza sahip cikin yeter. Allah hayirlar versin.
Inan çok yoruldum..
Bir an önce okulum bitsin istiyorum..
Ama hakaretler dayanılmaz
Kendimi derslere veriyorum bu sefer de olmuyor çocuk var
Ilgi istiyor..
Zaten akşam hemen alıyorum çocuğu...
Yoruldum vallahi.
Okul bitince nasıl açıcam davayı onu bilmiyorum.
Pat diye açmak ne bileyim.
Babamlarin durumu belli.
Ekstra olarak kayinbabamlar karşı çıkacak falan.
Atanmayı beklesem daha çok zaman var. Bilemiyorum..
Bir erkek istiyor insan hayatında. Ama şam babası olarak değil..
Bunda yüzüm gülmedi
Diğerlerinde de gülmeyecek gibi geliyor
Üstelik çocuğunda var.
Acaba sorunlu ben miyim ..