yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz aramıza...:lepi:
selam arkadaşlar nasılsınız?
kimse uğramamış bugün topiğe...:1closedeyes:
hoşbulduk yeni buldum burayı gelirim artık:)
memletimden uzaktayım.çerkes düğünlerini özledim..:çok üzgünüm:düğünler yazın bahçelerde oluyor ..şimdi memleketimde ne güzel çerkes düğünleri oluyordur...
oluyo tabi dügünler guzelim...sana kimdedi taaaaaaaaaaaaaa gurbete evlen diye....ramazandan sonrada 2 tane dügün var....gelseneeeeeeee..sırnaşık şey
oluyo tabi dügünler guzelim...sana kimdedi taaaaaaaaaaaaaa gurbete evlen diye....ramazandan sonrada 2 tane dügün var....gelseneeeeeeee..sırnaşık şey
ohh ohh ne guzel valla bızım yerımızede bak be canım kaydirigubbakcemile5
çok istiyorum aslında gelmeyi.keşke gelebilsem..bakalım..bir kaç defadır söylüyorum kocişe.. belli olmaz.gelebilirim ...
hadi birlikte gidelim..kaydirigubbakcemile5
yaaa inanamıyorum..bir seneyi geçti bu foruma üyeyim bu topiği bugün farkettim.
bende çerkesim.
sızı arayamıyor...soramıyorsam ...bu sızden ...sızlerden vazgectım demek degıl....
duam ...yuregım hep sızlerle...
haydeccıgım .... bır yerlerde yuregımde hıssettıgım bır dostun ... bır canın varlıgı bıle yetıyır...
ınte gıremedıgım anlarda bıle burada sız cerkez mılletının guzel yureklerı canları hep aklımdasınız....
kocaman sevgıler hepınıze...
sahı haftada bır gun bellı bır saat belırleyıp ... ve hep bırden bu topıkde bulussak ....nasıl olur yada sohbet odasında ...kı hıc gırmedım oraya...
hadı haydeccıgım sen ayarlasan bunu...
daha bırlık olmazmıyız...dahada kaynasmazmıyız....
ne dersınız....
bır gun ...
bır saat ...
ruhlar alemınde bulusan yureklerde ...bırde burada...o anda ...hep beraber ... bulussa ??????????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?