Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ben geldim.adapazarındayım haydeçteyim.yegenime geçmiş olsuna geldim.yaramazın popişinden yara eksik olmazmış.ha benim yegen öle işte.kaykaydan düşmüz benim yaramaz yegenim.diz kapagını kırmış alçıya almışlar..herkese iyi akşamlar.öpt
of of of nasıl becermiş kırabilmeyi yaa ah bu çocuklar çok çok geçmiş olsun bacım tez zamanda iyileşir inşallah.haydeç ablam bidahaki msjnda çok iyiyim demeni beklicem kendine iyi bak neolur sana daha çoook ihtiyacımız var.bu arada rüzgarda fazla kalıp üşütmeeeee kıskandım şimdi bak...abla kardeş nede kaynatıyosunuzdur şimdi dimiiii:jeyyar:![]()
gene kimse uğramamış dünden beri kendinize izinmi verdiniz noldu kızlaaar.mersin çok sıcak vallahi dışarıya adım atmak mümkün değil hani mecbur kalmasam burnumu bile dışarı çıkartmicam sizin oralarda havalar nasıl bakem ? gülse ablam sende taşınmışsın güle güle otur yeni evinde,haydeç ablam öpüyorum seni buluşma fotolarını merakla bekliyorum.denefim bende 6 nisan doğumluyum koçum yani öptüm senide bacıııım..
gene kimse uğramamış dünden beri kendinize izinmi verdiniz noldu kızlaaar.mersin çok sıcak vallahi dışarıya adım atmak mümkün değil hani mecbur kalmasam burnumu bile dışarı çıkartmicam sizin oralarda havalar nasıl bakem ? gülse ablam sende taşınmışsın güle güle otur yeni evinde,haydeç ablam öpüyorum seni buluşma fotolarını merakla bekliyorum.denefim bende 6 nisan doğumluyum koçum yani öptüm senide bacıııım..
kızlar slm nasılsınız hayırlı Ramazanlarınız olsun Rabbim tekrarını nasip etsin tüm dualarınız kabul olsun canlarım
canım benım çok teşekkur ederım evı taşıdım yerleştırdım bıde tatıl yaptım geldım yanı
çok ıyıyım sen nasılsın bakalım kaydirigubbakcemile5
yaa bu arada canım yegenıme buyuk geçmış olsun dıyorum ..offf okurken bıle içim acıyor yaa
kendınıze ıyı bakın çerkes guzellerı kaydirigubbakcemile3
kızlar slm nasılsınız hayırlı Ramazanlarınız olsun Rabbim tekrarını nasip etsin tüm dualarınız kabul olsun canlarım
iyiyim ablacım ramazanla uğraşıyoruz işte, tatilinide yaptın iyi gelmiştir yorgunluğun üzerine tabii.canım benım çok teşekkur ederım evı taşıdım yerleştırdım bıde tatıl yaptım geldım yanı
çok ıyıyım sen nasılsın bakalım kaydirigubbakcemile5
yaa bu arada canım yegenıme buyuk geçmış olsun dıyorum ..offf okurken bıle içim acıyor yaa
kendınıze ıyı bakın çerkes guzellerı kaydirigubbakcemile3
günaydın canım.dogum günümüzü beraber kutlayacaz .benimde 7 nisan....senin anacugun bir gün daha bekleseydi, dogum için aynı gün olacaktı dogum tarihimiz....-tatlicadiarzu-
aman sevindim iyi olduguna abloşum.nasıl ramazanla aran.....ben sigarasızlıktan kafayı sıyıracam.bide susuzluk .buralar sıcak ALLAH bilir oralar daha sıcaktır..-tatlicadiarzu-
kocaman öpüldünüz.
iyiyim ablacım ramazanla uğraşıyoruz işte, tatilinide yaptın iyi gelmiştir yorgunluğun üzerine tabii.
Selam Herkezin Ramazanı Şerifinizi Kutlarım.Bende Çerkezim Tanışalımmı??
slm bende kayseri uzunyayla çerkeziyim,kabardeyim,ankarada yaşıyorum uzun zamandır u sitenin üyesiydim ama bu bölümü yeni buldum sevgili denef sayesinde...iykide buldum,cümleten hayırlı ramazanlar.sevgiler...
Selam Herkezin Ramazanı Şerifinizi Kutlarım.Bende Çerkezim Tanışalımmı??
slm bende kayseri uzunyayla çerkeziyim,kabardeyim,ankarada yaşıyorum uzun zamandır u sitenin üyesiydim ama bu bölümü yeni buldum sevgili denef sayesinde...iykide buldum,cümleten hayırlı ramazanlar.sevgiler...
Düzce'nin arapçiftliği köyünde ki Kafkas kültür derneğinde Abhazya ve Güney Osetya'nın bağımsızlık kutlamaları yapılmış...
Düzce'li çerkesleeeerrrr gittiniz mi kutlamaya :uhm: giden varsa;nasıl geçtiii:uhm: