canım hoşgeldin.... seni burda görnek isteriz artık:1hug:
teşekkr ederm haydeç a.s. bundan sonra burdayım artk:smiley-cool:
Gerçekten öyle Şöyle topicin sayfalarına bakındım da kimse uğramamış tekrar:sm_confused:
haydeç siz nerelisiniz
jineps aramıza hoşgeldin canım.gene uykum kaçtı bizim topic e uğramadan yatamıyorum.herkeze hayırlı geceleeeeer.iyi sabahlar diliyorum bacılarıııııım...
Herkese selama.s ben de adigeyim annem de babam da abzegh.O kadar zamandır siteye girerim nasıl oldu burayı göremedim anlayamadım:uhm: Görünce de üye oldum=) Bu arada miraç kandilinizi kutluyorum.Aranıza katılmak çok güzel:dance:
günaydın kızlarrrrrr.nerelerdesiniz bakem..ben sabah kuşu siz akşam kuşu...layhayhoy[/QUO
selam guzeller nasılsınız
dogru sen sabah kuşu bende öglen kuşuyum .. bak yıne kımsecıkler yok ortalarda mıllet gezıyor :dilcikar:
haklısın abla bugün ben gezmeciydim.memlekete gidecem pazartesi günü inşallah, bikaç istekte bulundular onları almaya gittim.bende herkezi kocaman öpüyorum.... hayırlı sabahlar diliyorum cümlemize.:Saruboceq:günaydın kızlarrrrrr.nerelerdesiniz bakem..ben sabah kuşu siz akşam kuşu...layhayhoy[/QUO
selam guzeller nasılsınız
dogru sen sabah kuşu bende öglen kuşuyum .. bak yıne kımsecıkler yok ortalarda mıllet gezıyor :dilcikar:
MEMLEKETE GİDİNCE BİZİ UNUTMA HA KÜSERİM SONRA..SANA İYİ TATİLLER.BEN BIRAKTIGIN YERDE OLACAGIM...layhayhoyhaklısın abla bugün ben gezmeciydim.memlekete gidecem pazartesi günü inşallah, bikaç istekte bulundular onları almaya gittim.bende herkezi kocaman öpüyorum.... hayırlı sabahlar diliyorum cümlemize.:Saruboceq:
SEVGİLERİMLE..ÖPT
gunaydın çerkes guzellerı ben erkencıyım bugun
nasılsınız .. uyku tutmadı yıne bı bakayım kım var dedım ama kımsecıkler yok layhayhoy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?