Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Süper olurdu sana katiliyoruma.s
ama istersen bu ay Izmir"e geliyorum ailemin yanina karsiyaka"ya
bulusma düzenleyecekseniz muhakkak,kesinlikle orda olurum...
sizleri tanimak isterim.
bu sefer ben ekliyorum seni)))
Geçtiğimiz hafta çerkes bi komşumuz vardı düğünleri oldu kafkasyadan bi geldi rena ismi değişik bi isim.Düğünlerine gittik haliyle fakat oyunları güzel 2 tane seçenek var bunun dışında gecenin 12 sine kadar yaptıkları hiçbirşey olmadı.2 kişi oynuyor diğerleri bakıyor çok sıkıcı geldi bana.Ama çerkez muhabbetleri güzel oluyor
düğün açılışı gençlerin belli bir düzen içinde hepbirlikte oynadıkları düğün dansıda denen wık ile başlar daha sonra kafe, çeçen, lezginka,teperuş,absuwa gibi oyunlar oynanır ve kapanışta tekrar wık ile olur. yani burda 6 oyun saydım. fakat bu oyunların hepsinin bilinmediği oluyor o zaman daha az oyun oynanır. ama düzcede eğer aynı akşamda 2yada 3 düğün varsa ve oyun bilen insanlar bu düğünlere bölünmüsse ve sizin gittiğiniz düğünde oyun bilen az insan varsa böyle olmuş olabilir. özellikle köy düğünlerinde 12 bile yetmeyebiliyor düğünün 2-3 e kadar uzadığı oluyor. ayrıca bizim oyunlarımız çok kalabalık oynanacak oyunlar değildir sadece oynayacak çiftler sırayla çıkarlar. buda keşmekeşliği önler.