sen kaç kilosun kilo çizelgen yok ben çok kilo aldım son hamileliğimde 4 sene oldu sezeryanlada olunca spor yapamadım artık başladım 22 kilo hedefimsendemi ?bende yapmaya çalışıyorum.şimdi yeşil çayımı aldım geldim onu içiyorum. :roflol: açııııııııııııııııım
sen kaç kilosun kilo çizelgen yok ben çok kilo aldım son hamileliğimde 4 sene oldu sezeryanlada olunca spor yapamadım artık başladım 22 kilo hedefim
önce soru 1-sezeryan zor mu? ben sezeryan istiyorumda olursa.
soru2-kaç kilosun?
ben geçen sene inceciktim şiştim.azıcık kilo versem sönüyorum.azıcıkda alsam şişiyorum.şu an 61,5 falanım.57 olsam yeter bana.
önce soru 1-sezeryan zor mu? ben sezeryan istiyorumda olursa.
soru2-kaç kilosun?
ben geçen sene inceciktim şiştim.azıcık kilo versem sönüyorum.azıcıkda alsam şişiyorum.şu an 61,5 falanım.57 olsam yeter bana.
bende düzce sarayyerindenim canımselam kızlar bende çerkezim düzce saray yeri köyünden..:)
hadii ben orada oturmuyorum ama anananemler orada oturuyorlar çok fazla gelemiyorum oralara
ben oynayamuyorum.daha doğrusu hiç denemedim öğrensem oynarım heralde.ama kim öğretecek :roflol:
hayır cansuyu tanımıyorum..belkide tanıyorum ama çıkaramadım..neresinde oturuyorlar annenler derneğe yakın mı
Sevgili Gülse kibar hoşgeldinine, hoşbulduk. İnşallah bu sayfalarda birbirimizi daha iyi tanıma fırsatı buluruz. Sevgilerim seninle olsun.
şutarafagittibenim ananem çerkez, memnun oldum tanıştığımaaa :1rolleyes:
slm arkadaşlar bende çerkezim balıkesirliyim izmirde yaşıyorum
Sevgili Haydeç ve Funda72, hoşgeldinlerinize teşekkür ediyorum. Çok kibarsınız. Eeee nede olsa çerkes kızlarısınız. Şeyh Şamil demiş ki " Bir prensesin ömür boyu uğraşıp elde etmeye çalıştığı asalet ve zerafet, çerkes kızlarında doğuştan vardır". Sevgilerimle.
Sevgili Gülse, diğer mesajlardan anladığım kadarı ile Denizli'de oturuyorsun. Çerkes bir arkadaşım bir zamanlar orada oturuyordu, o zaman Denizli'yi ziyaret etmiştim. Denizli'de çok çerkes var mı? Adana'da genelde insanlar çerkesler yaşamıyor sanıyor ama, biz burada hayli kalabalığız. Çok da güzel bir dernek binamız var. Dil kurslarından ekip çalışmalarına kadar bir çok faaliyeti yapabiliyoruz. tabii aslolan benliğimizi ve varlığımızı sürdürmek. Sevgilerimle öpüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?